22

Анонимен

преди 5 години

До сиктиратисМоже би в твоя малък балон нема да стане...

21

Анонимен

преди 5 години

Освен очерняне на горнобанската болница друго по същество няма. Да не са решили да я закриват гербавите и сега да подгряват масите?

20

Drake

преди 5 години

Тези лекари много добре знаят, че при операции надолу от таза и особено при разширени вени вероятноста за емболия е огромна. Затова се слага хепарин и дренажи и се държи пациента няколко дни в интензивното отделение. При всички мерки пак не е сигурно. Обикновено се атакува тромба чрез изсмукване, разбиване или генерална гръдна операция. Навсякъде обаче ръгат само хепарина и ако оцелееш. Мислех, че поне в София е различно

19

Анонимен

преди 5 години

НАВСЯКЪДЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ УМИРАТ ХОРА ПО ОЩЕ ПО- АБСУРДНИ ПРИЧИНИ. И ОЖИВЯВАТ СЪЩО ДОРИ ХВЪРЛЕНИ В МОРГАТА. НА ЕДИН С МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ МУ ЗАБРАВИЛИ МАРЛЯ. РАЗБРАЛИ ЧАК КОГАТО МУ НАПРАВИЛИ КОНТРОЛНА СНИМКА. ДОКТОРИТЕ СА ХОРА, ЛОШОТО ПРИ ТЯХ ЧЕ ПОВЕЧЕТО ГРЕШКИ МОЖЕ ДА СА ФАТАЛНИ!

18

:-)

преди 5 години

Не схващате ли, че това са свободни съчинения на НПО-то?

17

Анонимен

преди 5 години

Диагноза - натъртване, епикриза - радост, заключение - смърт !

16

НЕбългарин

преди 5 години

Горнобанските лекари разказват пред агенцията по медицински одит, че пациентът е починал вследствие на радост от изписването, което шокирало близките. -Айсифон! Българските лекари са на път да въведат още един термин в медицината "щастлива смърт" или "радостна смърт" това те да го решат! И трябва да предупредат всеки пациент, че след тяхното великолепно лечение има вероятност от радост да ги сполети новата болест!

15

Сократис

преди 5 години

Никой лекар, никога и по никакъв начин, няма да се изрази така!Това са нелепи приказки, изречени от нискоинтелигентни хора и тиражирани от медиите.За всяка смърт си има диагноза и да проверят какво пише в нея, вместо да правят евтини сензации.

14

Анонимен

преди 5 години

Има още много хора да си отидат от радост, че ги управлява ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 5 години

Така е. В България все от радост се умира.

12

bolbov

преди 5 години

Скоро радостни от управлението на ББ и политическа шайка ГЕРБ дружно ще последваме този бивш пациент

11

...

преди 5 години

Ми както се вижда никой не е доволен от текущата здравна система, ако мога да я нарека така де, щото по ми прилича на бит пазар дето си купуваш ако имаш пари! Но както е видно и "съдебната" "ни" система и тя е не по-малко "добра" виновни няма! *** така като се замисля виждам, че и разследването и то е мнооооого "добро" и там не са открити нарушения! И въобще ви се чудя ко се оплаквате при тези толкова "добри" и "работещи" системи!!!??

10

д-р Менгеле

преди 5 години

До До 3 д-р МенгелеАйде бе, няма да знаеш че имаш разширени вени! Има си оплаквания, които е трябвало да каже! Не ме учи на медицина, со-по-ланко! На всичката ни неразбория в държавата, т.е. на липсата на държава, на всичката разсипия в медицината, аз също съм против превръщане на лекаря в търговец и измамник, щото всеки търговец по презумция е измамник и лъжец, все още разполагаме със сравнително добро медицинско обслужване! На Запад, ще чакаш за преглед от специалист месеци, ако не платиш.

9

реалист

преди 5 години

Хубава работа, ама ГРОБарска. Видимите им резултати нямат край. От икономии за здраве и да мислят за далавери и евтини апартаменти, оставиха хората на произвола на съдбата.

8

Анонимен

преди 5 години

Когато държавата определи здравеопазването като търговска дейност никой не помисли какво има да става. Докторите са си прави да си взимат парите при положение че са регистрирани като търговци. Търговците понякога са честни, а други ядат бой за надписване. После искат да са защитени като полицаите и прокурорите. На какво основание едните са държавни служители, а другите търговци със живот и смърт. Това е - здравеопазването стана търговия!

7

Анонимен

преди 5 години

Вижте ,каквото и да се е случило,да кажат ,че си е отишъл от радост...Накойто и да му го кажат,ще извади пищовПодобно явление понесох от работода-тел.За да неми" бавят заплатата "минамалиха" часовата ставка" и сега взимам по малко от миналата година,при повишена минимална заплата.

6

Анонимен

преди 5 години

Така е в българските болници. Има си направо черен списък. Челни места по некадърност се държат от уролозите. Примерно клиника по урология на ВМА София е място за осакатяване на хора повече отколкото тяхното лвкуване.

5

Фандъкова

преди 5 години

Геноцида на Бойко продължава! Затриват ни така като турчин не е!

4

Анонимен

преди 5 години

аз пък вярвам на диагнозата " починал от радост при изписването " ! ............ че кой няма да се радва да го изпишат от мизерна БГ болница с отвратително търговско отношение на лекуващи лекари .

3

до 2

преди 5 години

Само това ти остана да си драскаш докато злобата те затрие