9

Анонимен

преди 5 години

Ударът не е за България а за мутренските бизнеси. Още трябват.

8

Петров

преди 5 години

Що? Най-накрая ще се почуствам бял човек.Това, че началника ми ще се бръкне, изобщо не ме интересува. Ще пропусне да си пазари коли и апартаменти ежегодишно. Чакам с нетърпение въвеждането на пакета. Стига сме бачкали като роби с месеци, да спим по кабини, неизкъпани, мръсни, миришещи, а началниците ни да пируват по целия свят. Писна ми и от газовото котлонче, да си топля вода, да си готвя по паркингите. Стига!

7

Анонимен

преди 5 години

Две години им въртях геврека на честните частници за 900 лева на месец. Докато камионжиите в европа вземаха от 5 000 до 10 000 евро аз се мъчех да осигуря поне хляба за семейството си. Когато му казаха на частника че парите които ми плаща за тази убииствена работа са нищожни ми каза че съм свободен й за мойто място чакали 100 човека. Хвърлих му ключовете теглих му една тлъста майна и заминах. Сега карам ТИР в Австрия за заплата от 7 000 евро а нашите да си търсят камионжии за 900 лв заплата.

6

Анонимен

преди 5 години

Държавата е стабилна най-стабилната в ЕС, един пакет не може я събори тираджиите трябва да работят за 500 лв да спят в кабините и да пикат в храстите, а чорбаджиите им да се блъскат със частните си самолети в небесата

5

Анонимен

преди 5 години

Това беше ясно още при присъединяването ни към Европа, че ще трябва да спазваме техните правила и че страната не е готова за това. На практика България излезе на свободния пазар, но без собствени средства и станахме неформална колония. Затварянето на реакторите в Козлодуй и нестроежа на Белене допълнително ни обрича,

4

Момо

преди 5 години

Глупости!Хората си защитават работниците, но *** иска да подбива цени наред и да печели на чужд гръб.Я кажете един тираджия на каква заплата се осигурява и колко реално взема, а?Отишъл *** да изкарва пари в друга държава и си вирнал рогата... БРЕЙ! Много нагло същество, бе!Правилата защитават шофьорите, но нашите вият на умряло, защото така ги карат шефовете им, за да има повече за тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Като се обърна назад - само негативи от тоз съюз виждам, затворихме АЕЦ, спряхме Южен поток - все неща, които биха ни дали стратегически предимства и приходи.

2

House M.D.

преди 5 години

Отново смешен плач в полза на робовладелците и срещу робите.

1

Мдааа

преди 5 години

На тях им е ясно, че сме свикнали все да сме отдолу и за това никога за нищо няма да имаме възможност да сме отгоре. Големите страни членки на ЕС си гледат интереса и не им пука за нашия разграден двор. Сега като приемем еврото и когато същите тези страни ни отмъкнат и валутния резерв и ще приключим генерални.