41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъвсем скоро белия човек-християнин ще търси спасение за себе си и семейството си в Руссия-----------------Да ама не, търсят спасение в Европа и САЩ.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33"гей, жена и чернокож е абсолютното дъно", гей, жена и православна белокожа като премиерката на съседна Сърбия абсолютният връх ли е?

39

Анонимен

преди 5 години

С.еляни, не се напъвайте да я разберете тази държава. Тя е на светлинни години от вас. Там кметове не се назначават по партийни линии а се ИЗБИРАТ. Понятно ?

38

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро белия човек-християнин ще търси спасение за себе си и семейството си в Руссия ,бягайки от почернелия содомитски и ислямизиран запад.Тази тенденция за спасение в Руссия на белите хора вече е факт,защото масово семейства на бели хора от ЮАР бягат от терора на чернокожите в своята родина имигрирайки в Русия.В момента над 15 хиляди семейства на бели африканери от ЮАР са получили убежище в Раша и живеят там,като хиляди още от ЮАР също чакат документи да заминат за Москва

37

ТУРЧИНЬ

преди 5 години

Колко ли още му остава на кашерния краварник?!!!

36

Анонимен

преди 5 години

И после изборите били честни и демократични.

35

дедо Ташунко

преди 5 години

Така изглеждаше Костов преди 40 години. После - забогатя и започна да се изживява като Свети Костов - Първи Благодетел на българите и Пророк на хилядолетието..

34

Анонимен

преди 5 години

Ясно. Иван Костов е уредил братовчедка си ...

33

Анонимен

преди 5 години

До Политически коректен"Браво, само така. Жена - черна - обратна. Само такива са с предимство"---Не е нещо ново НЕРЕДОВНИ да са с предимство. Подобно нещо изпитах на гърба си (у нас) преди много години, когато трябваше да дадем детето на детска градина.На вратата имаше списък на деца с предимство:1. На самотни майки2. На войници3. На студенти4. На многодетни5. На персонала на детската градинана За деца на нормални семейства нищо не пишеше ... е, ясно 6-т0о място

32

Горан

преди 5 години

Леле, леле! Лори Лекият крак тъмнокожа, гей... кмет на Чикаго! Абе, Дончо Тръмповски, спиш ли бе!?

31

Анонимен

преди 5 години

Да избереш кмет защото имал цитирам "качествата" гей, жена и чернокож е абсолютното дъно. Хипи-либерастията бавно, но сигурно унищожава европейдната цивилизация. Мързел, простотия и лигавщини - нищо добро не ни чака, ако продължаваме с цитирам "нетрадиционни кандидати".

30

SS

преди 5 години

Защо трябва да се набляга кой на кого лиже сливата ?

29

Анонимен

преди 5 години

Верно това на снимката е някакъв роднина на Иван костов.много си приличат.

28

султан

преди 5 години

Ако беше в бруней щяха да я утрепат с камъни.

27

Ме

преди 5 години

Явно там не страдат от предубеденост. Избират по-добрият кандидат. Тук, нашите православни и правосексуални много добре ни управляват.

26

Анонимен

преди 5 години

Съвсем м реда на `евроатлавтическите ценности`

25

Саксофонов

преди 5 години

Отвратително! Пикая на Чикаго, на САЩ и на американците.

24

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ФАЩ АКО СИ ТЪМНОКОЖ ШАНСОВЕТЕ ТИ ЗА КМЕТ И ПРЕЗИДЕНТ СА ОГРОМНИ ТЕ ПОВЕЧЕТО СА ТЪМНОКОЖИ!! А ВЕЧЕ АКО СИ И ГЕЙ СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ИСЛЯМА СЕ ТАЧИ ВЪВ БРИТАНИЯ , ВЪВ ФАЩ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ДОМИНИРАЩ!

23

Анонимен

преди 5 години

Кой ви ги съчинява тези статии? Чикаго вече имаше жена кмет,нейното име е Джейн Бърн ( Jane Byrne ), даже кръстовището на 3 магистрали в центъра на Чикаго е кръстено в нейна чест. Журналисти поне вие правете проверки в гугъл преди да пишете на изуст. Черна,жена,гей и какво? Може да се окаже добър кмет,досегашният Рам Емануел само вдига такси и прокара небивали закони и всякакви глупости,а е бял мъж хетеро. 99% го мразят в Чикаго

22

Малкълм Х

преди 5 години

2020, синът пред родител 1 и родител 2, прави невероятното признание: -Аз харесвам момичета! Родител 1: - Това е отвратително!...Родител 2: Да го затворим в лудница....