101

най-после

преди 5 години

разбрах,че огромен МЕТЕОРИТ от луната ще падне върху америка !!!Китайска разработка !!!

100

най-после

преди 5 години

Ясен Дараков на живо от ЧИКАГО УСАза ИСТИНСКИТЕ останали Все още БЪЛГАРИ в БългарияИсторически вот в кметските избори в Чикаго.

99

Красен

преди 5 години

В америка има официално признати 31 пола, а неспазването или пренебрегването им се наказва с глоба 250 000 долара! Дефакто, те могат да правят каквото си искат, защото винаги могат да те набедят, че си ги засегнал.

98

Citizen

преди 5 години

Това е ''най - добрата'' комбинация. Черна, гей и жена. В Щатите може да съди всеки за всичко :)))))!

97

келеша

преди 5 години

До Анонимен 101"Ако знаете що обратен народ има между вас,ще онемеете."не са чак толкова много , в една популация са около 3-5% . числото е константно независимо от географията или държавата . просто много се пише и говори за тях и се остава с впечатление , че са много . не е така .

96

Яжте курабийки

преди 5 години

Те и комиксите залагат на жени напоследък, но нещо не им върви особено добре. За мен лесбийката има по-висок ранг от останалите жени до колкото в нея не са пребивавали множество членове, това което трудно може да се каже за съвременните жени. Но все пак като овластена баба проповядваща гейство и равенство, тя е враг на народа и приятел на всеки високорангов мъж тъй като остава повече плячка за него поради отпадане на другите мъже като съперници.

95

Анонимен

преди 5 години

Хора разберете го най после.Хората в Щатите не се крият мкакви са,крият се в България.Никой не може да бъде сигурен в сексуалната ориентация на никой,докато не паднат пердетата.Ако знаете що обратен народ има между вас,ще онемеете.Дори хора от вашите семейства.Нито е за подигравка,нито е за обиждане.Особено онези които най много ги мразят,онези скритите,на които децата им вече са си съвсем открити.

94

Началото на края

преди 5 години

В Содома и Гомора навремето сигурно също се е случило нещо подобно !

93

Анонимен

преди 5 години

Едно време на почит бяха учените, писателите, художниците.. сега лeсбосите, пeдалите и всички възможни извращения. Поздравления за интегрираните.

92

Анонимен

преди 5 години

е това жена ли е?

91

Анонимен

преди 5 години

"Споко , и Чикаго , и щатите ще ги има . Света се променя и те също - адаптивни са."Няма да ги има след три-четири десетилетия, когато ще дойде беритбата на хомодвижението - не оставя поколение. За щастие.

90

Анонимен

преди 5 години

Не е достатъчно либерално. Трябваше да е трансджендър емигрант зоофил, болен от спин, жертва на сексуално насилие с прапрадядо роб.

89

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Бог да пази Америка"И Бог вече не може да опази Америка...

88

Аспарух

преди 5 години

САЩ са сбъркана държава!

87

Яжте курабийки

преди 5 години

Единственото по-нагоре по класацията от черна жена гей е да бъде в инвалидна количка.

86

бай ганю

преди 5 години

какво значение има сескуалната ориентация цветът на кожата или етноса ако това е личността с подходящите качества от професионализъм за да свърши най добре работата?аз лично съм се убедил в много по добрия интелект на гей хората,ако бях работодател бих наел такива без да се замисля намирам ги за много успешни и добри професионалистиедва ли обаче тази личност би се справила спрестъпността в чикаго за там се иска военно положение

85

XuTbp5bp

преди 5 години

"тъмнокожа жена гей" Айде опонирай, ще те опандизят в момента на "здрасти". :D Много ясно, че ще спечели нали сме "толерантни" и "напреднали"

84

Анонимен

преди 5 години

Остана да е веган, това ще е зло.

83

Отвратена

преди 5 години

Извращение! Как допуснахме тази толерантност? Повдига ми се! Някой има ли "цивилизационна" идея как да върнем традиционното семейство и да спрем тези гнусни и объркани хора?

82

Мухаха

преди 5 години

Скоро в САЩ ще остане само един хетеросексуален бял мъж - Тръмп.