34

8

преди 5 години

Това е много странна новина. Истанбулската конвенция е на Съвета на Европа и няма нищо общо с ЕС - за да се приеме в ЕС, трябва да мине процедура на единодушно одобрение и ратификация от всички държави членки. Как така съдът на ЕС ще приема обвързващ за всички членки международен договор??? Каква е тази процедура? Или е някаква подигравка или ЕС вече е по-зле и от СССР ...

33

до ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

борим корупцията! Кога ще задържите корумпираните депутати? Или се придържате към мохабета за кокошката и милионите?

32

дедо Ви

преди 5 години

Чета по долу писанията на куп списвачи с ляворезбови наклонности! Ей *** Корнелия тук няма защо да оплювате! Става дума за насилствено налагане от страна на ЕС на норми и правила на поведение което е в противоречие с нашите национални традиции и вяра.Тук има място Бългаската Православна Църква да отлъчи всички родоотстъпници!! Политиците са на власт временно и незадълго. Националните традиции и вярата са вечни! Те ни пренесоха през вековете за да има Българска нация, надрод, държава!!!

31

Анонимен

преди 5 години

А нормалните хора за тях конвенции няма ли да има запасявайте се със жълти жилетки докато не са свършили.

30

Анонимен

преди 5 години

Уродливото изчадие на ЕС ИК винаги ще бъде налагано осущ като Калинките на ГЕРБ!

29

Гледна точка

преди 5 години

Аз искам да няма насилени, пребити и убити българи!А *** иска да станем като Русия, най-много затворници, педофили, наркомани, ***, убийци в т.ч. професионални и т.н.Който е за насилието е против ИК!!

28

Греда

преди 5 години

Има един проблем, тези никой не ги пита живеем в диктатура. Нинова да си трае и да остави Боко Тиквата да си гласува конвенциите тая не вижда ли че всички са наопаки само тя е наобратно.

27

Анонимен

преди 5 години

Тая червената Нинова все повече взе ме кефи.Първо здраво захапа мутотапира Борисов и ле шайката му ГЕРп .после елегантно отстрани еврейския *** глобалист Станишев,мощно се противопостави на содомитската истанбулска конвенция и накрая днес четох в една медия близка до БСП,че ръководството на БСП начело с Корнелия Нинова разглежда възможността партията да напусне редиците на ПЕС ,защото политиката на ПЕС не отговаряла българския национален интерес.Брави за тази позиция на БСП и лично на Нин

26

Путин

преди 5 години

Аз съм родител 1 и 2 на едно място

25

Анонимен

преди 5 години

До 25 имаш предвид в естественото и положение.Тая досега с един социален или икономически проект не се зае а ме занимава само със някакви сексуални тъпотии все едно чета списание Максим но в много грозна и геронтофилска версия.И после Нинова се чуди защо в Испания социалистите не падат под 42 процента а тя не може да събере десет.Мк защото те се занимават с проблемите на народа въвеждат прогресивни данъци вдигат пенсиите с над 100 евро и минималните заплати и защитават работниците.

24

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да ни накара насила да си променим конституцията. Нинова пак не е в час.

23

Анонимен

преди 5 години

Да какво да очаквам от човек с фамилия *** освен да ме занимава с проблемите на ку.ра к това кой къде и кога го яде.Мен пък друго не дразни.Бсп уж са социалистическа партия и трябва да предлагат социални политики в подкрепа на бедни пенсионери и т.н. и против богати олигарси и т.н.Само дето нищо такова от три години не прави оня дърт ***.дераст от АИКБ вече иска да няма въобще минимална заплата а за допълнително време труд да не се плаща но Нинова спи и сънува мокри сънища.Занимава всички.

22

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

21

Анонимен

преди 5 години

Нинова е в разкрачено положение - от Брюксел я натискат да приеме Истанбулската конвенция, а от Москва я натискат да не я приеме !То и Троянски кон да си, не е за завиждане !

20

Анонимен

преди 5 години

Добре после как да съм толерантен към някои , които не зачитат моето мнение и ми налагат тяхното и те толерантни ли са спрямо мен и заслужили ли са аз да съм толерантен спрямо тях?

19

Анонимен

преди 5 години

Без да подкрепям русофилските жалки ***, а също съм за излизане на БГ от ЕС! Тъкмо ще виждам по-малко от вас тук:)

18

Анонимен

преди 5 години

Как да гласуваш за БСП като лидерката им е против конвенцията.

17

Гост

преди 5 години

Не зная кой какво е видял и защо, и какво му е хрумнало от това, но много отдавна, още от времената на НРБ, в бележниците не пишеше "Майка" (или "Татко"), ами "Родител/Настойник". Просто така е по-удобно, съобразено с конституционните права на гражданите и със съответните членове в СК, най-вероятно). "Родител 1" и "Родител 2" вероятно е нещо подобно, и е доста по-милостиво към децата, които имат само "Родител 1", или "Родител 2", например, а те не са малко, и също имат конституционни права)

16

Анонимен

преди 5 години

Опозиционната политика на Нинова няма никаква тежест.Да си отива!

15

Отвратен

преди 5 години

От ЕС в България имат полза само пеолитиците и олигарсите - лапачи на фондове! За обикновения човек качеството на живот се влошава непрекъснато! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СКАПАНИЯ ЕС !!!