8

Столичанин

преди 5 години

Изключително благоприятния за глобяване участък от Цариградско около парк Врана отново генерира хиляди "нарушители". Гениално е на магистрала да сложиш ограничение 50км/ч. при 4 ленти за движение и 80км/ч след този "опасен" участък. Много им се чудя, защо не са сложили ограничението на 30км/ч или на 10км/ч? Тогава резултатите щаха да са още по-впечатляващи!

7

...

преди 5 години

Нека глобяват. Но нека дебнат на опасни места, не да гледат само да оскубват пари. Те не мислят за живота ни, а се крият по храстите, точно на места с глупави ограничения.

6

House M.D.

преди 5 години

Над 34, но колко?

5

sofeto

преди 5 години

А това е само най малкото да покаже колко е пропаднало обществото ни и чувството за безнаказаност от неприлането на законите и наредбите в "БГ", липсата на държавност!

4

Dmers

преди 5 години

И какво като са регистрирани тези нарушения - всеки ден ги гледаме тия ***-състезатели, които най-често не бързат за никъде; тия глоби някой изобщо събира ли ги ? Едва ли; ако се събираха - щяха да намаляват, а те се увеличават...!? Е... не сме ли олигофреска държава ?

3

АНТИ

преди 5 години

Мамините синчета, нагли пИ.лeмета, глоби до безкрай.

2

ай сиктир

преди 5 години

Тц, тц , тц какво заключение най-много нарушителите били в София много естествено е там автомобилите са най-много. Въпроса е какъв % са от всичките които карат в града иначе може да излезе, че в някое малко населено място с двама нарушители държат първото място в %.

1

бай ганю

преди 5 години

брех...можело значи ?а сега да напълним бюджета от глупоста на тези индивидиутре пак,вдруги ден пак и всеки ден така