3

Другата колежка Рак

преди 5 години

е пълна противоположност. Само щом се очертае възможност да се предприеме нещо ново, започва с такъв ентусиазъм да подскача, да коментира, да се провиква, за да съобщи на този или на онзи. Веднага иска да се включи, като че ли ще започва празник. Няма значение дали предложението е да организираме парти, или да включим в служебния план нова задача, или да започнат ремонт у тях, или защото по телефона някой от домашните й казва да иде да напазарува, вместо да се прибере направо у дома след работа.

2

Анонимен

преди 5 години

Имам две колежки от зодия "Рак".За едната всяка промяна е едва ли не катастрофична. Само да се намекне, че ще трябва да се промени нещо дори и съвсем дребно у дома им или в службата, започва едно охкане, вайкане, враждебност спрямо инициатора на предстоящата промяна, а след като всичко приключи, още дълго време се оплаква от преживените несгоди, та дори и те да се изразяват само в това, че е трябвало неколкократно да направи няколко крачки повече до съседната стая.Обаче другата е пълна противо

1

Моите наблюдения

преди 5 години

Колкото е по-млад човек, толкова по-ентусиазирано приема новостите. Дори когато промяната обърква уреденото му ежедневие, защото вижда в това нещо като приключение.С напредването на възрастта, хората се противят на промените и съзнателно, и несъзнателно. За да приемат някоя промяна, трябва дълго време да са я обмисляли и да са преценили, че ще е за добро или че не е възможно да я избегнат.От зодията не знам дали зависи.