10

чарли

преди 5 години

Защо когато не виждам с лявото око трябва да отида първо до личния лекар,да ми напише направление и едва тогава да отида при специалиста.Същото е и като ме заболи десния крак.

9

Анонимен

преди 5 години

Кирил Домусчиев и Красимир Дочев, как кой? Нали новите капиталисти създават блага. Интересно все поучават другите, а те все реват от държавата. Хората си заминават, да не мислите, че дивия ви капитализъм от 19 век вие сте го измислили? И не ми давайте примери как хората са зависими и се борят ден за ден да съществуват в чужбина, защото за вас все изключения има. Сигурно и за медицинския персонал 500лв са много, нали? Ей затова имате Гето-България, начело с пожарникар и физкултурник.

8

Доктора

преди 5 години

Правилно. Дано най-после природонаселението осъзнае, че трябва да си пази лекарите. Общо практикуващите не лекували... Защо тогава искате да са 24 часа на разположение и да им се обаждате за всякакви проблеми? Специалистите и професорите също им се карат, а нали те ги обучават. Няма армия само от генерали. Иначе не ги мислете - криза за лекари има навсякъде и те ще се оправят.

7

хаха

преди 5 години

Гледай какво ще стане ако закрият джипитата - половината общински болници ще фалират за няма и една седмица, защото е невъзможно да поемат толкова много работа. И няма да има къде да се лекуват майките и бащите на тарикатите тука, дето си живеят на ceло, за разлика от преселитите им се синчета.

6

Анонимен

преди 5 години

Болница 1 на България в последните 10 години е ЦСГ.Преведено - Централните Софийски Гробища.

5

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че това се знае от поне година-две, имали са време да направят нещо по въпроса.

4

Анонимен

преди 5 години

Е как кой, негово величество д-р Хонорис Кауза Глу пакос - Бойко Борисов

3

Анонимен

преди 5 години

Тези са напълно излишни, да не кажа вредни. Закривай!

2

Анонимен

преди 5 години

Те джипитата без това не лекуват.Те само ти дават направление за лекар.Защо трябва да има такива посредници?

1

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Отворете границата с Турция .Там има , нека да дойдат