31

Светла

преди 5 години

Ива Колева я познавам лично от квартала. Посредствена и дори мърлява. Обичаше да се хвали колко голям опит има с мъжете.Ходеше при един дъртак в Белгия да го му прави компания, а като е в България бе хванала един италианец /разбира се и той женен с деца/,който работеше тук и се хвалеше че я е водил на море нея и децата. Пълен разврат!

30

Анонимен

преди 5 години

Ива Колева е от Обеля 1. ВЪРТЕШЕ СЕ ПО ПИЛОНИТЕ В ДИСКОТЕКА ПЛАЗА. СЕГА ЗИМАТА Е НА БАНСКО ПО ХОТЕЛИТЕ, ЛЯТОТО БРЪМЧИ ПО МОРЕТО.НАИСТИНА ПЪРВОТО Й ДЕТЕ ГО Е ЗАРЯЗАЛА ПРИ МЪЖА СИ , А ВТОРОТО Е ПРИ НЕЯ И БАЩАТА Е НЕИЗВЕСТЕН.ОЩЕ КАТО БЕ 11 ГОДИШНА БЕ ИЗБЯГАЛА С ВОЙНИК В САНДАНСКИ И БАЩА Й Я ПУСНА ЗА ИЗДИРВАНЕ В 9 РАЙОННО.СРЕДНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ ДО 12 КЛАС ГО ЗАВЪРШИ НА 28 ГОДИНИ,ЗАЩОТО НЕ Е ХОДИЛА НА УЧИЛИЩЕ И Е РОДИЛА НА 15.атака, СРАМ И ПОЗОР ЩОМ СА ВИ ТАКИВА КАНДИДАТИТЕ!

29

KOKO

преди 5 години

TAKIVA SAMOZABRAVILI SE PARVENJUTA S MANTALITET NA SELSKI KMETOVE,KOITO IZLAGAT BALGARIJA PO SVETA.....GRESHNI PARI SE PLASHTAT V BG. PARLAMENTA. PARI ZA HORA,KOITO ABSOLJUTNO NISHTO NE VARSHAT.KARVAVI PARI OT GARBOVETE NA NASHITE RODITELI,KOITO IZNEMOGVAT S PODIGRAVKA-PENSIJA OT 150-200 LV! SRAM I POZOR.DANO DA IMA ,,VIDOV DEN,, ZA TIJA MRASNIZI.

28

супто

преди 5 години

Този на снимката го хванаха в сделки корупционни ,но пак е в политиката.Тези хора нямат ли достойнство?Той не сам има много Костов,Доган,и т.н.ЗАЩО ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА от провалени ....

27

Анонимен

преди 5 години

Някой долу писа че не били градили.Не е вярно градиха направиха си паметна плоча в центъра на София хотел за митничари по турската граница нови апартаменти не забравяйте че не спират да градят и все по-застрашително нарстващото шкембе на Каракачанов.Сега сериозно.Абе хора вие добре ли сте бе те са дошли да крадат вие искате да градят.Че къде сте виждали крадец да гради.Крадеца може да руши, но не и обратното.

26

Анонимен

преди 5 години

За да бъдат избрани да направят диктатура и да се накрадат на всичко ще се направят и на всичко са готови.Нищо чудно не само с Местан ми и с братя Юзеирови и партия Отоман коалиция ще направят.Даже знам к как ще я кръстят Ислямофашистки джихафистки турско-български фронт.Ще направят после и молба за приемане в ЕС на Ислямска държава и Северна Корея.Пък кастинга ще включва голи снимки в интернет като тези на Волен надвикане в парламента бой със белгийски сервитьорки замеряне с кюфтета и прочие.

25

Анонимен

преди 5 години

Че вие кво се изненадвате.Партиите от тъй наречената нова фашистка вълна до една са такива.Това са хора излезли от елита на дисегсшните партии който понеже не са били в упрсеителните им съвети не са се накрали достатъчно и сега ще наваксват.Но искат да стане бързо и по много за това искат диктатура в диктатура ако си ти диктатора най-бързо се забогатява.И за целта ще се правят и на патриоти и на либерали и на пълни педа.ли на каквито ***.ймуни искате само гласувайте.

24

Запознат

преди 5 години

Кастинга включва: Бой със стюардеса, биене барабанче в чалга, обиколка с маса на главата из студиото,надпиване и надсмъркване с Волен....

23

ВЪПРОС

преди 5 години

Сидеров да не направил Партия с Лютви Местан - еднакви Пияндета са ?

22

Анонимен

преди 5 години

Тая партия съсипа милиони пари за: пиене, празни приказки, реклами, банкети, екскурзии, провокации. Нищо не изгради.

21

Анонимен

преди 5 години

тоя знае , че никога няма да го изберат него лично, а и "патриотите" няма да влязат, затова го е удари на "шоу", с което изобщо да опипа почвата ...

20

Анонимен

преди 5 години

Кой я гледа тази маргинална тв?

19

Анонимен

преди 5 години

Най-добрият тест за кандидата ще е надпиване с Болен и Десо Чукалов

18

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Едва ли народа ще се...хване на този теле...каламбур,но едно е ясно;щом Сидеров дава някой друг да реди листите за евровота,значи няма...лапачка и той ги е...отписал.

17

Анонимен

преди 5 години

остава да пуснат и линии за СМС гласуване, за да бъде пълно шоуто

16

:)))

преди 5 години

Синът на Сидеров няма пълнолетие иначе той щеше да е водач на листата.Той има опит с това.

15

Анонимен

преди 5 години

Боже, ела да си прибереш вересиите.Почни с Тиквата и продължи с останалата пап.лач. И тоя на снимката да не го забравиш, сакън.

14

Шенол

преди 5 години

Господин Сидеров, какво стана с удвояването на пенсии, че родителите ми още са на по200 лв.?

13

Анонимен

преди 5 години

Сидеров президент и премиер. България президентска република. Цялата сороскизмет в Белене до живот.

12

Анонимен

преди 5 години

Телевизия Алфа е Фейсбук, Туитър, Шоуто на Слави за своя електорат. Оттам пращат, туитват, постват към електората.