18

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

преди 5 години

ЗВУЧИ КАКТО ПЪРВОАПРЛСКА ШЕГА.НИМА РАЗЧИТАТ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ПЛАТИ ГЛОБА.РЕШЕНИЕТО Е РЕАЛЕН ЗАТВОР ЗА МЪЖА ПОНЕ 5 ГОДИНИЖЕНИТЕ БЕЗ ПОМОЩИ,ДЕТСКИ И Т.Н.АКО НЯМА ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ-НЯМА ДА ИМА РЕЗУЛТАТНО НЕ ИМ СТИСКА ПРАЗНИ ЗАКАНИГОВОРИЛНЯ ! !

17

ikar

преди 5 години

До АнонименВсе отнякъде трябва да се започне! Дано това стане традиция и в останалите съдилища, но се иска и желание от страна на държавата.

16

Анонимен

преди 5 години

На братчедите нещо им нарушиха традициите...

15

Анонимен

преди 5 години

"Като си съберете тези 10000 лв елате ми се обадете. Мустафа най-мрази да плаща"Ама държавата хич не я е еня. Предава ги вече на ЧСИ, а ЧСИ-тата му берат гайлето. Мустафа със запорирани сметки няма да може да тегли бързите кредити за новия тАлАфон и тогава вече го настъпваш по интереса.

14

бай ганю

преди 5 години

само толкова и само в казанлък ли?

13

Анонимен

преди 5 години

ако бяха българи, направо в затвора - за педофилия!

12

анонимен

преди 5 години

представите си ако бяха българи щяха да им пишат имената да ги съдят и затвор защо има двоен стандарт с какво тоя ромеи са повече от нас че да правят каквото си искат

11

Асан Кьоравио

преди 5 години

Брутчедите загазиха....

10

Анонимен

преди 5 години

Условна присъда или пробация-прах в очите на хората.Затвор!А малолетните задължително на училище.Иначе се отнемат всички помощи.Защото сега малолетната е станала майка,а бабата още получава детски за нея.Това трябва да спре!!!

9

Анонимен

преди 5 години

те ток не плащат от години с на ТЕЛК..наще щели да ги глобяват ..от миризлив чорап пари хехехехе ...а Цветанов без затвор и глоба ?

8

Най-пич

преди 5 години

Цела статия за да разберем че нищо не се прави , защото на педофилите по махалите се слагат някакви измислени глоби които никой не търси а затвора е табу.Жалка държава.Интересното е госпожите от 12те организации за закрила на децата къде са и въобще защо съществуват?

7

Анонимен

преди 5 години

Като си съберете тези 10000 лв елате ми се обадете. Мустафа най-мрази да плаща

6

Анонимен

преди 5 години

И тия ще си наемат по един добър адвокат и ще осъдят БГ да им плати хиляди евро компенсации защото много трудно се доказва как родители са склонявали 16 год Айше да се земе с 50 год Ибрахим.Например.Просто им пълнят гушите както правят и с арестите и с полицейското насилие и купищата други глупости

5

Анонимен

преди 5 години

трябва да има поне няколко хиляди осъдени. Това е капка в морето....

4

Деца родени ли са

преди 5 години

от тези педофилски съжителства? Това е най-важното. Кой ще храни тези деца?Защото, един ще си "лежи" в пандиза, ние ще го храним. 10 са наказани с глоба, която няма да платят, защото са социално слаби, а дори някой да плати 1 200 лв глобичка, тя няма да покрие онова, което бюджетът ще даде за изхранване на детето му в рамките само на 1 година. Тези 10, като и петимата с условни присъди, и онзи с пробацията ще продължат да си живеят с малолатните...., защото ромските традиции повеляват така.

3

х

преди 5 години

особености на етноса

2

Анонимен

преди 5 години

T.e не са ги осъдили.

1

Чай шокарие

преди 5 години

Аре на бас, че са от ....