19

Глупости

преди 5 години

"законът в България не позволява на личния лекар да отписва пациенти от листата си". Е и ?! Понякога, дори образовани и уж интелигентни хора дрънкат глупости. Имало е нападение, изважда си ограничителна заповед, нападателя няма право да я доближава. Пък нека си е пациент по документи.

18

Анонимен

преди 5 години

Хемодиализата е процедура,без която бъбречно болните не могат да оживеят и няколко дни дори,тая *** не му е обърнала внимание,направила се е на интересна,а за човекът това е било от значение на живот и смърт!Кой ще удари лекар или медицинско лице,ей така,без причина?Когато започнат пациентите и роднините им да съдят държавата и здравеопазването +медицинските лица,когато започнат да си търсят правата хората и има контрол над парите от здравната каса да не се източват от политиците,тогава ще

17

отвратитИлно

преди 5 години

Ей,хора разберете , в Бг здравеопазване НЯМА ! внасял ,внасял Няма ! има една бяла камора ,която лекува Само олигарси и властимащи и източва системата .В по-сериозните случаи същите се лекуват във Франция,Германия и Австрия пак с парите на народеца .

16

ogin

преди 5 години

50 кубика възух и пациента ще се излекува сле 10 минути

15

шматка

преди 5 години

Добре де тя пък що не му е сменила бъбрека

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не ви е длъжен с нищо бе!Когато започнете да се осигурявате като германци (по 300 евро месечно), тогава ще очаквате немско качество на услугата!!!Що не отидете при някой автомонтьор да ви смени бензиновата помпа с нова за 20 лева, а?

13

Анонимен

преди 5 години

Е,длъжна,длъжна,колко да е длъжна.Може да заведе дело срещу него с добър адвокат и малко връзки оня (цветен ,нали от тъмнозеленките) ще стои в затворът.И без това е с един крак в гробът с тия болни бъбреци.И за Бога никога не дарявайте никакви органи защото ето такива ненормалници живеят трети и четвърти живот и векуват вместо да отидат там където им е мястото.

12

Пациент

преди 5 години

Набил я, пребил я, я дайте другата страна да чуем.

11

Анонимен

преди 5 години

Тази не спря да се оправдава, познат има трансплантация на бъбрек всичко каквото трябва направи личния му лекар дори му помогна, какво ми заревала то не може да дтемеш цял ден и да пребираш парите на хората!

10

Анонимен

преди 5 години

Тези джи пита са много вредни. Пречат на хората да стигнат до специалист,често не знаят на какъв специалист да те пратят,губят ти времето,инакаря умираш. Трябва да се въведе иимит на пациентите,които са заисани при 1 джи пи.Те самите не могат да обърнат внимание качествено на пациентите,защото ги чакат още пациенти.

9

Анонимен

преди 5 години

Тея личните сачо губят времето на хората. Една превръзка не правят

8

МНЕНИЕ до 10

преди 5 години

ТОЙ е искал направление за Болница за ПОДГОТОВКА за ИЗСЛЕДВАНИЯ .Даже са се обадили от Голяма Болница - да не плаща човека .За толуп ли съм заслужил /

7

МНЕНИЕ

преди 5 години

Да Допълня - Здравната Каса и Министерството на Здравето трябва да отнемат Дипломата и Правата на Частна Практика на Лекарката - не може да взимаш само по 34 лева на Пациент и да Дубиш като *** .

6

МНЕНИЕ

преди 5 години

Човека Правилно е Набил Лекарката .Той умира и иска Помощ - Личната Лекарка може да му я даде .Ако съм на мястото на Болния ще ги избия - как не може да напишеш един документ от Мързел за да ЖИВЕЕ ЧОВЕК .

5

Анонимен

преди 5 години

Лекарят може да откаже лечението и консултацията, когато е убеден, че между него и пациента липсва необходимото доверие или липсват условия за изпълнението на неговите професионални права и задължения. Това не се отнася до задълженията му да окаже медицинска помощ при спешни случаи.' Така ,че всеки път когато такъв пациент ви дойде в кабинета се обаждайте на 112 , викайте полицията , със сигурност няма да го преглеждате след съставен полицейски протокол и ще ви се разкара сам.

4

Крайно Време е

преди 5 години

Здравната Каса да спре да хрантути тези алчни, корумпирани, некадърни, мързеливи и арогантни *** наричащи себе си "лекари" !!!!на кой не му се е искало да посмачка черепчето на тези мерски наглеци !?има ли поне един Българин който да е доволен от лекаря си !?НЯМА !!!!само бой за вас !!!

3

Алчна Занахарко

преди 5 години

когато спреш да цицаш пари от Здравната Каса ще можеш да приемаш пациенти по свой избордокато цицаш от данъците ми ще се държиш с мен подобаващо !!!!аман от тези така наречени лекари !!!!и 500 лв заплата не заслужавате !!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Нападение над лекар не се ли наказваше със затвор?

1

Ставрю

преди 5 години

Приятелю защо буеш лекарката не така, съвет от мене. Вземаш калашника влизаш в парламента и оправяш ситуацията.