43

Анонимен

преди 5 години

Това което швабите причиниха на еврейте и на други народи не трябва да се неглижира...а трябва да се помни...за да не се повтори никога повече...

42

и

преди 5 години

Клипа и парчето са супер

41

Тангра

преди 5 години

До Анонимен 47Съчувствам им и мисля, че няма да е все така. Колелото се върти, свещените крави няма вечно да са свещени. Търпението има граници :)

40

Крумов

преди 5 години

Те евреите постоянно и за всичко все реват, все те жертви а ние сме виновни за всичко. А Rammstein имат достатъчно продажби и без техния холокост.

39

Анонимен

преди 5 години

Да покажем малко съчувствие и към германските хора. Аз ги съжалявам! Я вижте колко *** хранят в държавата си. И се замислете - ако трудолюбиви, чисти и работливи хора са обявявани за врагове, потискани, мразени, използвани, малтретирани дори за изказване на мнение, каква е целта на това занятие и в какъв свят живеете. Защо има свобода на словото за говорене срещу бели хора и даже се спонсорира, а други са все свещени крави и ако не им се усмихвате правилно сте расисти и какви ли не.

38

Анонимен

преди 5 години

Отворете сега каквито искате сайтове. Подигравки с белите хора има навсякъде. Подигравки и с германци, англичани, французи, италианци. Техните чувства обаче не са приоритет на никого. Напротив, промотира се подигравката. Филми, осмиващи дори трагедията на германците под път и над път. И защо е този двоен стандарт? И до кога трябва да го търпим?

37

Анонимен

преди 5 години

Ама верно айде стига с тоя холокост....А и вие журналястите няма ли да спрете да ги раздухвате такива тъпотии...Защо е нужно да помагате за гласността на нещо толкова отдавнашно?

36

Аз

преди 5 години

Евала за клипът ама песента не е много добра. Звучи малко поп, няма е типичната жица....

35

Анонимен

преди 5 години

Аман с тоя измислен холокост...

34

Анонимен

преди 5 години

"Инструментализацията и тривиализацията на Холокоста, както е показано в клипа, е безотговорно", добавя Конблох.Ари уа. А комерсиализацията на холокоста? Или докато се правят пари от това - всичко е ок за еврейчугите? Колко народи са минали през геноцид, ама еврейския геноцид най-много му се обръща внимание - все да ги пазим, все да не им нараним чувствате, все комитети, все НПО-та, все незнам си какво... айде в лево, с две ръце за КрамЩайнген!

33

АА

преди 5 години

Уникален клип,това малко видео е извадено от контекста,Целият клип https://youtube/watch?v=NeQM1c-XCDc

32

Анонимен

преди 5 години

никак не е лесно да се направи, казаното от ВасСъгласен съм, трудно е да устоиш да не се опиташ да се покажеш готин и над другите. И да вземеш този лесен кредит за поредната дрънкулка. Живял съм в САЩ, при това в град, уж управляван от евреи. Там всъщност разбрах, че не евреите са виновни, а вещоманията на хората.

31

Анонимен

преди 5 години

След края на Втората световна започва цялото това индоктриниране на децата в Европа да мразят себе си и бели хора. За да се спре това, трябва да се промени образователната система и то час по-скоро. Дори в България е така. Вземате учебниците на децата си и ги вижте - пет века робуване на мюсюлмани и кланета на българи са тотално неглежирани, отречени и най-големия проблем е, че са били сменени имената на някакви сепаратисти и внушенията са, че българите са виновни.

30

Бау

преди 5 години

Хаха, ако не греша, колкото повече вой се надигне, толкова повече ще се кефят Рамщайн. И въобще, не мога да си представя Тил Линдеман да наведе глава пред някого.

29

Анонимен

преди 5 години

евреите не са свещени крави не са нищо повече от други националности.а групата е много добра.те преди време се шегуваха и с американците от сащ.

28

До #31

преди 5 години

Уважавам чувството Ви за хумор, но никак не е лесно да се направи, казаното от Вас! Нали знаете стокивите борси към коя валута се равняват, нали знаете валутата на Международната банка коя е? А знаете ли трите най-силни банки в Щатите на кой са собственост? Нали знаете, че Бил Гейтс, десет години по ред е човекът с най- много пари(според Форбс), но банка никога няма да има!Защо ли?А е американец...

27

Анонимен

преди 5 години

Рамщаин са ВЕЛИКИ!!!!

26

Колелото се върти

преди 5 години

Определено немците започват, не само да се осъзнават, но и да надигат глава. Явно им е омръзнало от фалшиви новини, и сега не само са разбрали истината,но и виновниците за страданията им!

25

Анонимен

преди 5 години

Рамщайн винаги са били провокативни.И не разбирам защо всичко живо обяснява колко богати били евреите. Ами не им ползвайте банките и няма да са богати :) Не си купувайте по пет айфона на година и слезте от скъпите коли. Не е трудно.

24

Баба Генка

преди 5 години

Баба редовно си куфее на Рамщайна,е да,слушам си и стари градски песни