83

681

преди 5 години

Според последните преброявания педи ВСВ в териториите завладяни от нацистка Германия броят на евреите е значително под 6 милиона. Освен това знаем, че милиони евреи са преживели Втората световна война. Като добавим и огромния брой хора измрели от тиф, тогава всеки който може да смята си задава един единствен въпрос... това, което ни учат по история не е ли лъжа?

82

Слънчарски

преди 5 години

Само дето точно този с еврейската звезда беше женен за еврейка 5 години. Дори името си беше сменил на Kruspe-Bernstein. Ама има някои жалки (не всички, разбира се) еврейчета, които гледат да си правят реклама като плюят по когото сварят.

81

Анонимен

преди 5 години

До А фактите? - а русняците? или те са ангели небесни?!

80

Дедо Мъди

преди 5 години

ЕДНА ОТ НАЙ-ЯКИТЕ ДЕЙСТВАЩИ ГРУПИ !Шапка им свалям!

79

Бравос бре

преди 5 години

Евреите могат да го експлоатират, Рамщайн не? Те (евреите) лиценз имат ли? На каква база се бунтуват? Авторските права не са техни или поне до сега няма доказателства за авторството или съучастието им в този гнусен акт или греша?!? Ако все пак имат съучастие, какво правим с цялата гнус?

78

кака Пенка

преди 5 години

Само Круспе има жълта звезда, за кво вият евреите... Не се подиграват с никой, показват историята...Абе големи са, най-велики... Юли съм на концерта им в Барселона, нямам търпение...

77

Фен

преди 5 години

Рамщайн, поклон пред вас!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Тези ,които произвежат клиповете на Рамщайн са с психични отклонения или искат да доведат хората до психични отклонения! Такива гадости и извращения,само на психопатите доставят наслада и ги гледат!Трябва да се цензурират,за да не съсипват младото поколение психически и ги подтикват към агресия!Те са като гадните електронни игри,заради които се самоубиха деца!

75

Долф

преди 5 години

Евpeйcки организации провоциран антиeвpeйски настроения. Ц-ц-ц, лоши хора.

74

Анонимен

преди 5 години

Не мога да проумея защо трябва да ни интересува воя на неврниците! Тези, който увиха собствения си син Исус! Тези, които създадоха исляма за да довършат пъкленото си дело срещу Бог! Сатанистите, наречени юдеи! Техния вой е музика за моите уши!

73

Анонимен

преди 5 години

Сори, Дойчланд:)

72

Анонимен

преди 5 години

Току що гледах клипа! Велики са! Дойчлан юбер алес!

71

NIghtborn

преди 5 години

Абе, някой запитвал ли се е , аджеба тия, евреии що така никой не ги обича ? Що са ги гонили от всякъде още от библейски времена ? То то египет, то от рим ,то от къде ли не.... До кога ще им се плаща само защото са евреи ? Превзеха САЩ, изсмукаха германия, окупираха полша, холандия и цяла европа! Какво сами пищят ? Крайно време е този свят да се оттърве от ереите и арабите (те са едно и също племе) !

70

Анонимен

преди 5 години

До 82 ДедоОт рано нещо са утваръш днес !

69

Анонимен

преди 5 години

Рамщайн са евреи ,как може да сте глупави !Просто вече до такава степен са изпаднали че сами си сътворяват НЕГАТИВЕН пиар ! Нещо подобно на" съчки събирам " .Айде моля ,симпатия към тези същества немога да изпитам ! Седемдесет и осем години печелят пари от филмчета ,сериалчета и книжки,песнички (евровизия)колко страдали при "холокостта" .Тази дума "холокост "за пръв път е използвана при изтребването на арменците по турското робство,ама не чуваме ежедневно за тях ,нали ?А за българите ?

68

Ванката

преди 5 години

Велики са, машина за хитове! Е, имат разни гадории и вулгаризми по някои песни, но пък не всички знаем немски...

67

?

преди 5 години

До Анонимен...Българите сме спасили 50000 евреи...Ами има хора, които предпочитат да получават, де...

66

А фактите?

преди 5 години

Холокост има само над чистите немци след края на войната благодарение на еврейчето чърчил най-вече. Избити са над 15 милиона германци, изнасилени са повече от половината жени, децата умират от глад и физическо насилие от английската и американската армия. Всичко това е благодарение на същите тези клюнове. Да не говорим, че преди войната еврейчетата са по-малко - как става тая работа, какъв геноцид над тези ***?!

65

Анонимен

преди 5 години

До ГерманофобА какво ще кажеш за фашистката военна хунта на черните полковници в Гърция,в която не са участвали немци?Колко са избити и изтезавани тогава?Загубиха дори половината Кипър.От тогава гърците ненавиждат фашизма до смърт!

64

Анонимен

преди 5 години

Рамщайн сътворяват само гадории!Всичките им клипове такива.А евреите защо се засягат ,не мога да разбера?Че днес много повече хора умират,пред погледа на цял свят,само от глад умират по около 20 000 на ден,без да броим многото жертви на войните!Не,на фашизма!