27

Глупак

преди 5 години

Карайте вторичните суровини, избивайте се!

26

Щирлиц

преди 5 години

Автоматично ще я НАМАЛЯВА.!!!Другари джурналисти,не заслужавате и четвърт от заплатата си.

25

Анонимен

преди 5 години

Ми знак 40 км/ч??? Знаете ли колко гладни семейства ще обречете. Ами екологията, заради тези ограничения на скоростта още не са орязани храстите до плътното платно.

24

Анонимен

преди 5 години

Тръгваш да изпреварваш и тъкмо си се изравнил с колата, която изпреварваш - изненадаааа, на всичко отгоре колата, която е била зад теб вече е заела мястото ти и няма как да се прибереш в платното ... гениално!

23

евррт

преди 5 години

Големият брат,ще вижда и ще знае всичко.

22

gg

преди 5 години

Напълно отнемете свободата на човека зад волана да взема решения. Докато изкусвения интелект не ни пороби окончателно.

21

Анонимен

преди 5 години

Смятай, слагам на задното стъкло картинка на знак за ограничение 30 км/ч и никой не може ме изпревари ако карам с 31 ;))) Шоу ще настане големоо ;)))) Мутрафоните с мерцедесите не могат *** настигна да *** набият ;)))Ще ги побъркам по магистралите ;)))

20

Анонимен

преди 5 години

"Понеже караме 20-годишни автомобили, нас това ще ни засегне чак след две десетилетия."То докато стигнат до нас и тая система ще е излязла от строя...

19

Анонимен

преди 5 години

Понеже караме 20-годишни автомобили, нас това ще ни засегне чак след две десетилетия.

18

Анонимен

преди 5 години

Тази система със светкавичното спиране много ми хареса. Ще се нанижат като на шиш поне десет автомобила. Ще стане голема веселба с чалга и кючеци. Все съм си мислел още като дете че има нещо което не е наред в главите на западналите и накраят се установи че съм бил прав. Тайно си мислех да не съм прав но уви оказах се като пророк. Как може да спреш светкавично това означава принудителна катастрофа.

17

Присмехулник

преди 5 години

"До 2022 г. новите автомобили в съюза ще бъдат внасяни с технология за автоматично ограничаване на скоростта,.." а от кря на 2021 в ес също ще бъдат Внасяни часовници, които нема да си местят стрелките автоматично напред-дазад всяка пролет и есен! а от 2023 ек ще бъде изцяло изметен от изкуствен интелект, поради липса на какъвто и да интелект в ек...

16

Анонимен

преди 5 години

Има вече такива модели и системите са просто кошмар. Понякога на задната част на каросерията на камиона или автобуса има нарисуван знак за ограничение 30 км/ч. Системата локализира знака върху превозното средство което се движи отпред и без в действителност да има ограничение, примерно на магистрала, ти заковава автоматично спирачките.

15

Анонимен

преди 5 години

Й ще активира светкавично спирачките. В задачата се пита след като се задействат светкавично спирачките какво правим с тези отзад които ще ми влезнат в багажника. Пак недомислици пак джендърски истории с приложение от меки китки.

14

Анонимен

преди 5 години

Пълна дивотия!!Нещата отиват на "изуй ***".Човеците полудяват с шеметна скорост.

13

Бай Спас

преди 5 години

Следващата стъпка трябва да бъде: не по- стари коли от 15 годишни в ЕС

12

T

преди 5 години

Видяхме ви автоматичните системи при самолетите Боинг. Сега остава да ги видим и при автомобилите, и да преброим що народ ще загине от "умни" алгоритми.

11

Скептик

преди 5 години

Боинг 737 МАX не им ли отвори очите?

10

Момчето с Москвича

преди 5 години

Нашите тарантайки в бегето ще бъдат ли автоматизирани с новата с-***?

9

Анонимен

преди 5 години

Подобно ограничение ще увеличи катастрофите. Понякога се налага да натиснеш газта, за да избегнеш катастрофа.

8

2022

преди 5 години

2022 евентуално ще влезе в сила, докато стане 10 годишна за да си я купя "нов внос" ще е 2032 до тогава я камилата я камиларя.