17

Анонимен

преди 5 години

До 16: Няма от София, такава красота в Софето няма!

16

Анонимен

преди 5 години

При това наличие на красиви момичета, са избрали най-красивите!

15

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам - има ли поне една, която да е от София ?

14

До Брей

преди 5 години

Изтъркано ти е писалото. Който не е красив не участва в конкурси за красота. Не се натиска да го снимат и да го коронясват. Тия дами не са за такъв конкурс, но то у нас остана това - некрасиво, неумно, неработливо.

13

Анонимен

преди 5 години

Мале, тия ли са конкурс за красавици?! Особено втората подгласничка е доказателство, че и кобила да участва в такъв конкурс, щом има гръб, ще я короноват.

12

Митьо

преди 5 години

Вчера взимам малкия от децка градина и той ми наду главата цял вечер да ми приказва за Цецо и Цецка, как били получили подаръци апартаменти, щото много слушали.Смятай, щом и деца на по 5 г. вече разбират и коментират з а какво става въпрос. Смял съм се със глас,но реално хич не е смешно. Трябва да се бачка, че ипотеката ми на панелката е доживот

11

Анонимен

преди 5 години

Финес има в излъчването на третата подгласничка. Само в нея нещо напомня на потомка на поне няколко поколения граждани с присъщия им манталитет.Може и да бъркам относно произхода й, но само нея мога да си представя, че след време би изглеждала като изискана столична дама на 30, 35, 40 г.

10

Да бъдеш или НЕ?!

преди 5 години

Време беше...

9

В конкурсите за Мис

преди 5 години

или "Мисис" на конкретно населено място, е редно участие да взимат само момичета и жени, които живеят там. Само в краен случай би било допустимо да участват и такива, които само са родени там или семействата им произхождат от въпросното населено място. Например, ако се чества годишнината от основаването на някое село, в което вече живеят само старци, биха могли да направят и конкурс за красота, в който да участват девойки, чийто произход е свързан с това село.Но Мис София от Не-знам-къде?!

8

Анонимен

преди 5 години

Русата подгласничка, която се намира най-вдясно, е най хубава и не прилича на продавачка, за разлика от победителката.

7

ДнесМарт

преди 5 години

Хубаво е момичето както и 2рата подгласничка. 1ва подгласничка според мен няма място на конкурс за красота!

6

Ив

преди 5 години

Ако учеше ВМЕИ сигурно щеше да впечатлява с Втория закон на Нютон.....Баси изчанчената представа за "мис" има по нашите земи.

5

Брей

преди 5 години

да му се не види. Грозни били...Може и така да е, но я качете някоя ваша реална снимка (това дето няма да стане) или просто се погледнете в огледалото! Май сте топ красавци и красавици!? За поред път се убеждава, че няма по-завистливо същество от българина!

4

госst

преди 5 години

Всички са ГРОЗНИ!

3

секс маниака

преди 5 години

2 и 3 подгласничка са по-готини

2

Анонимен

преди 5 години

Че те другите девойки са по-красиви. Особено тази в дясно.

1

Анонимен

преди 5 години

След като е от Бяла Слатина, защо е "Мис София"?