44

Ммм

преди 5 години

На мен ми хареса! Даже е доста сладко и забавно! То деуго не остава...

43

доволен селянин

преди 5 години

абре я и друго щех да направим ама да съм на годинките на младежа

42

Анонимен

преди 5 години

Чудо голямо. :) Хора без работа

41

Анонимен

преди 5 години

А Бойко държеше Медведев за ръкава на официална пресконференция.

40

Пърт

преди 5 години

Нашия тАтАр с дръпнатите очи зарибява дамите на ринга.

39

Анонимен

преди 5 години

Просташка постъпка.Дано няма последствия.Един кавалер би и целунал ръка.Това е невинна и уважителна постъпка.Но уста в уста е грозно и невъзпитано.Може да не и е приятно един потен и не се знае с колко свеж дъх мъж я целува в уста.

38

До 39

преди 5 години

До АнонименИ аз съм против прекалената простотия и преувеличаването със сексуалното насилие, но...Хайде моля ти се!!Тя го била провокирала и най-нормалното било да я целуне. Била облечена провокативно.Утре, ако видиш секси мацка на улицата и се почувстваш провокиран, ще и се нахвърлиш ли?Ако колежката ти, просто иска да изглежда добре, секси е...и ти се почувстваш привлечен от нея...ще и скочиш на секс ли?Ако някой гей те намери за невероятно провокативно секси...и ти се нахвърли???

37

Анонимен

преди 5 години

Тая почти го беше гушнала,как да не и олепи една целувка?Кубрат си е нормален мъж,и аз бих я целунал,ако ми се навира така.Ако тя седеше на дистанция целувката щеше да е неестествена,но тя с езика на тялото си го провокираше.А и вида на репортерката е точно като на порнозвезда.Така че съвсем нормална мъжка реакция.Ако те съдят Кубрат за постъпката му и той тях ще ги съди за умишлена провокация!

36

Анонимен

преди 5 години

Същия като Боко Тиквата. Понеже не знае английски и не разбира какво го питат, гледа или да ги прегръща или да ги целува, та да замаже положението.

35

Алфа

преди 5 години

Само разни лесбо феминистки и хомота завиждащи на мацката повдигат въпроса за целувката. Кобрата явно е в добри отношения с нея и си я целуна като истински Алфа мъжкар. Било сексуален тормоз, сякаш на нея не и хареса. Откъде на къде другите ще го съдят, когато тя очевидно не го прави???

34

Анонимен

преди 5 години

Много елементнарен начин да си прави реклама.Жалък, само играе с някакви треторазрядни боксьори, а от силните се крие.

33

PR

преди 5 години

Не е толкова голяма работа, колкото го раздуват. Човека излиза победител, след бой, главата му е разклатена, мозъкът му го няма, тестостеронът е до тавана и някаква си секси мацка му смига, хапе устни и очевидно се заиграва с него докато му взима интервю.Сега не казвам че постъпката на кобрата е джентълменска, но в тази ситуация мозъкът му е в топките, и Пулев действа първично.Освен друго репортерката изглеждаше приповдигната след целувката.Не знам за Андреа, като го е видяла това

32

Хетеро

преди 5 години

Проблемът и разследването са защото беше хетеросексуална целувка мъж-жена . Ако целуващите се бяха мъж-мъж или жена-жена тогава дори биха били похвалени от медиите за СМЕЛОСТА си да изразят свободно сек*суалната си принадлежност и дори клипа щеше да получи наградата на месеца ... Ама сега ще има разследване и обвинение в тормоз .

31

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези дъвки за очите бееее.Всичко в "спорта" вече е нагласено и е шоу бизнес.А пък целокупният български народ му дреме дали някакъв бияч мляскал някаква репортерка с вид на участничка във филм за възрастни.

30

Анонимен

преди 5 години

След целувката, май ще получи второто си KO :D

29

Биби Кинг

преди 5 години

Хонорара изгоре! Че може и да не му стигне...Зависи колко алчни ще излязат! Този тип просто не знае къде се намира и какво правят там за такива неща.

28

Анонимен

преди 5 години

До ссабе май нагласена работа ама ади да речем споннтано било--що му опъвета чадър на тоя, не мога да разбера!аме кога *** ще бъде масимално обективен, независимо дали пред него е "наше момче" или "враг на народа"! ей тва най-мразя в партийците - отсъствието на безпристрастност

27

Анонимен

преди 5 години

Тоя свят съвсем изперка ! От кога е недопустимо да се целуват жени.

26

сс

преди 5 години

абе май нагласена работа ама ади да речем споннтано било

25

СС

преди 5 години

ами Юнкер като шляпна Бойко по врата минавайки зад него докато дава интервю, това не е ли физическо насилие, клетника ББ изнасилихаго пред камерите, трябваше да съди Юнкер да си напусне поста и да му заплати няколко милиарда за нанесените щети