64

ист

преди 5 години

Кобрата не е виновен.И вас да ви ударят 100 пъти в главата, ще целувате и пътния знак.

63

Анонимен

преди 5 години

Селски тъпан, кво друго да каже човек.

62

Балканец

преди 5 години

Браво, Кобра! Тази такива бонбониери е отпрала, че и ги е разголила, как човек да не се завре в тях! Тази Джени, определено изглежда на порно звезда, а не на журналистка.

61

Анонимен

преди 5 години

Е сега вече Пулев ще добие световна известност, която досега му убягваше.

60

Анонимен

преди 5 години

Ако се вгледате в държанието на Кубрат, направо нагласена целувка!

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60точно така!! Не случайно в арабския свят са имислили бурката и фереджето! От там ли идвате извинете?!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59По твоята "логика" Кобри трябва да целува всичко което се приближи на по малко от метър до него.

57

Анонимен

преди 5 години

Като не искаш да те целуват не се завираш в гърдите на потен,кървав мъжкар,който току що се е бил.Закон на природата.Плюс това си се докарала с вид на порнозвезда което също много допринася да ти налитат,тъй като защо иначе ще си придаваш такъв вид?Кубрат беше провокиран от държането и вида на дамата,това е.Каквото повикало,такова се обадило.

56

Анонимен

преди 5 години

А тя защо не водеше интервюто от метър разстояние с микрофон,а почти му се беше забила в гърдите?Оттам насетне всичко друго е в последствие.Като оная дето се беше качила в апартамента на Майк Тайсън,пък после той я бил изнасилил.Когато се държиш като въртиопашка получаваш целувки.И други работи.Ако се беше държала на дистанция това нямаше да се случи.Тя открито парадираше с близостта си с Кубрат.

55

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаГледна точкеее, това че ти страдаш от липса на внимание, не важи за тях. те си го знаят че са хубави и желани по принцип. Ама българска глава като теб какво ли друго може да се сети

54

Гледна точка

преди 5 години

Да кажа, че това не е инцидент не само в спорта! Може би не е масово да се целуват репортерките, но аз съм виждал, певци и актьори да го правят. И защо ли репортерките ВИНАГИ са доволни? - защото това е публично признание, че са харесвани и хубави.

53

Kreti

преди 5 години

Българите май са спряли да мислят! Това е трик за може Кубрат да стане известен в САЩ , всичко договорено с жената предварително убеден съм. Стана малко като в КЕЧА, в следващия епизод може да се включи и Андреа.

52

Анонимен

преди 5 години

Тя го сваляше през цялото време, може и да има нещо между тях, пък и беше страшно щастлива след целувката - хич не изглежда да им беше първата .А Андреа ,ми тя не му официална жена - ни дете ни коте - тяхна си работа.

51

ЮРИСТ

преди 5 години

Вижте како казва Джени непосредствено след целувката ALL Right Thank you!!!! Тя му благодари дори!!!! Това е неупровержимо доказателство ,че целувката не само не е била нежелана НО и е била поискана умишлено от госпожа Суши преди интервюто. Въз основа на документалните кадри Кубрат спокойно може да заведе Контра дело !!!

50

Анонимен

преди 5 години

Те САЩ май заприличаха на Саудитска арабия...

49

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен"Същия като Боко Тиквата. Понеже не знае английски и не разбира какво го питат, гледа или да ги прегръща или да ги целува, та да замаже положението."---Не е същия, понаучил е езици, от много години е навън, все чужденци са му треньорите.А Баце, знаем си го. Него Макроновица дали ще го съди, за напъна му да я челува на Варненското летище, когато тя ужасена се дръпна в първия момент?А за езиците-интересно,Цецоу на какъв език разговаря с американците,на молитвените закуски?Жестомим

48

Ангел

преди 5 години

Така като я гледам никак не и стана неприятно . Със сигурност е имало някаква заигравка между двамата извън камерата.Пък и така като ти се навири в теб ,няма кво друго да очаква!

47

Анонимен

преди 5 години

Това което в Болгерия се счита за "нормално", обикновено навсякъде по останалия свят се приема за "не нормално".

46

Анонимен

преди 5 години

Това е простотия. Да, разбирам желанието да си направиш реклама, но в САЩ сега са полудели с този сексуален тормоз, а мачът е бил ТАМ. по същия начин онази работа с удара зад главата на Дину като е бил паднал. Простотия, заради която можеше да го дисквалифицират. Кубрат тярбва да си сдържа емоциите, да стане по-обран инак нищо добро не го чака.

45

.

преди 5 години

Във Великата Хамериканска държава сега е модерно да се съдят за сексуален тормоз. Защо пък момата да ни изкара няколко милиона долара от едно дело, ей така от въздуха?!