104

Анонимен

преди 5 години

Каза "This is grace" накрая на интервюто.

103

Анонимен

преди 5 години

браво кобра! продължаваш напред! но без лиценз и няколко милиона за обезщетение... сега залозите са коя ще е следващата, която ще награбиш в ефир след мач. истински патреот си ти, че и джентълмен!

102

Анонимен

преди 5 години

бай *** се изака на чистото типично по нашенски. поканили го да се боксира, той тръгнал да целува в ефир. това е недопустимо не само в САЩ, а навсякъде по света! след интервюто на 4 очи каквото иска да прави. сам си е виновен. познавали се били - видял я е да се натиска с други и си е помислил че може да я изклати. кубратееее, язък ти за парите като нямаш мозък останал в главата...

101

1

преди 5 години

От видяното и от думите и личи че не е толкова недоволна! Ако заведе дело, то ще е под давлението на шефовете и!Но тези шефове не правят сметка, че нито тя, нито медията им ще бъдат допускани до подобни събития.На кобрата му трябва едно медицинско, че след получените удари, просто в момента не е бил адекватен и е действал импулсивно!

100

Анонимен

преди 5 години

този бабаит е класически пример за това, какво може да си направи един много *** индивид, взел се за велик!Ако журналистката не заведе дело за сексуално насилие срещу този хвалопръцко, с нейната кариера в щатите е свършено! Ще я обявят за изпаднала! Толкоз!

99

Анонимен

преди 5 години

koбричката няма проблеми да раздава шамари на сервитьорките в чалготеките в студентския град . И никой не може копче да му каже там.Но сега си намери майсторката .Или ще си плати като поп БГ мъжагата или следващият път като кацне в щатите ще замине директно за пандиза за няколко месеца.А в пандиза повечето черни са далеч по-добри боксьори от него.

98

Анонимен

преди 5 години

Американска изкукуригалщина. Те там се съдят за всичко . Очаквайте скоро масови дела за пръднали в градският им транспорт.А истината за случката е че въпросната мацка прави елементарни *** номера.

97

доволно

преди 5 години

Дано поне да е имало продължение на купона...

96

Вальо

преди 5 години

Тя му благодари за интервюто, а не за целувката :)))) Тя остана усмихната, защото беше в предаване на живо пред милиони зрители...просто не искаше да разваля предаването и да прави театър, но в самия край каза ....крейзи :))))Аз лично мисля за Кубрат ще има последствия....струва ми се шефа на журналистката е "изревнувал" и поне засега е доста ядосан!

95

Фъри

преди 5 години

На снимката се вижда как насилствено я сграбчил! Сексуално насилие пред милиони зрители! Ако тя каже, след като тоя кръвясал по лицето монстер ме целуна по устата, не мога да спя и получих психическа депресия. Вървя си по улицата и се страхувам, че отново някой ще ме нападне да ме целува и т.н. С разходите по делото спокойно може да замине половината му възнаграждение!

94

ИванТ

преди 5 години

В крайна сметка я е целунал по устните, а не по срамните устни пред камера

93

Един от всички

преди 5 години

По-скоро Кобрата трябва да я осъди за подстрекаване към близост ,то зърната на циците ѝ бяха отвън 😂

92

MISTER CRO

преди 5 години

Ми той явно Кубрат си мисли, че е бил в някоя софийска чаготека! Тази, сега ако пожелае, ще го съсипе! И ще е права, особено ако има съпруг или приятел!

91

промоутър

преди 5 години

андреа ако четеш това моля те отговори тука. ше направим едно мачле. хонорари, снимки, фотошопец. ще си звездата на вечерта. джениту е навитачка. накрая кобрети ше ви лиже раните и на двете. ако сте навити аз ше снимам и ше пуснем филма преди реванша. ше падат столевки. замисли се.

90

Анонимен

преди 5 години

Тая бръмчалка направо се беше завряла в Кубрат.И й беше добре. Всъщност проблема не идва от нея, а от нейната медия. Те ще съдят Кубрат

89

Анонимен

преди 5 години

Карай. По-добре да получиш целувка от Кубрат отколкото десен прав. Жива и здрава. Хубави цици междувпрочем.

88

Анонимен

преди 5 години

като ги знам янките че умират да се съдят за щяло и нещяло, може нашият човек да има неприятности, все пак редно е и целунатата да си каже....(-:)

87

Анонимен

преди 5 години

Ако беше Люба Кулезич дали щеше да я целуне?!

86

stun

преди 5 години

Сложила 1000 кубика гърди. Извадила 90% от тях на показ. Залепила се за него и какво очаква?! Да играят шах ли. А като се има предвид какво е основаното и занимание, Кобрата най-добре да си направи едно основно и обилно измиване на устата, че не се знае какво може да е лепнал.

85

Мачкай Кобра

преди 5 години

Кучето Андрея ли да целува, тази поне е красива и готина. След мача сигурно я е ....Какво толкова е станало и аз пих я проснал.