90

Анонимен

преди 5 години

"Българи юнаци". Евала!

89

черно море 1913

преди 5 години

КОЛКО ЖАЛКИ ЖУРНАЛИСТИ, КАК СЕ МАЗНЯТ НА ЛОБИ ЛИХАЙЛОВ И СИНИ МУ НИКОЛЕТА МИХАЙЛОВА, КАКВО СПАСИ МАЛКАТА ПЕРУКА БЕ ГОСПОДИН АВТОР НА СТАТИЯТА, СПАСИ НЯКОЛКО УДАРА КОЙТО БЯХА В НЕГО И ЕДВА НЕ МУ СЧУПИХА НЕЖНИТЕ ПРЪСЧЕТА НА ТОЯ ЖАЛЪК ВРАТАР, ДЕТ ПОДСКАЧА КАТО КЛОУН, ДРУГИТЕ ТОПКИ ГИ ИЗЛЕДА КУЛТУРНО..ВИЖТЕ МУ РЕАКЦИЯТА СЛЕД СТРАНИЧНАТА ГРЕДА, СЕДИ НА ЗЕМЯТА И НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, А ОТ ДРУГАТА СТРАНА ПРОТИВНИК ПОЧТИ Я ВКАРВА, ДИКАТО СЕ ИЗПРАВИ ТИЯ МЪРЗЕЛАН, БУТАН ЦЯЛ ЖИВОТ, МОЛЯ ТЕ НИКИ *** СИ.

88

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинИ Ватикана няма да можем да бием, защото те играят с Божията помощ!

87

Анонимен

преди 5 години

Мили момчета-футболисти...Срам ме е от вас!

86

Анонимен

преди 5 години

Безсрамни страхливци!!!

85

Анонимен

преди 5 години

А бе важното е, че петък в дискотеката ще са номер едно на гюбека ! Просто хората имат други приоритети не ви ли е ясно ?

84

до СТОП

преди 5 години

Нещо май не си в час, а си в постоянно междучасие. Заплатитите на ритнитопковците НЕ ГИ дава държавата,както преди 89г.,а едни "чичковци",без значение дали се знае произхода на парите. Като се закрие първенството тези пари,милиони ще се пръскат на друго място,защото НЕ СА държавни, а частни и няма да се влязат в бюджета на страната. Как само давате мнения,без да опитате поне малко да мислите,че и има само плюсчета.....УжасТТТТТ

83

Анонимен

преди 5 години

Много сме зле. Тука на Балканите не знам кого ще бием. А и от отборите от третата европейска зона - Фарьорски острови, Лихтенщайн, Андора, Люксембург, Гибралтар, Ватикана, Малта и т.н и от тези отбори не знам кой няма да ни е труден. Станахме един от най-слабите отбори в Европа. Само за Европа казвам...

82

Божинката

преди 5 години

Ако бях вкарал отново в двете врати за едно полувреме щяхме да бием.

81

Анонимен

преди 5 години

Нагласени мачове ,и с Черна гора,и с косово. Сигурно щяха да ни бият поне с 5:0 ако нямаше уговорки.

80

Стоп

преди 5 години

Крайно време е това наше нагласено смешно и жалко първенство да бъде закрито! Така ще се спестят милиони от заплатите на ритнитопковци-некадърници, от транфери, хотели,лагери, консумативи и прочие! За какво са ни такива некадърници? Може ли един служител да работи толкова некадърно като тия, и да получава по няколко хиляди лева на месец за заплата? А на тия нещастници-даже и глоби не им слагат! А Англия както е почнала по петарки да вкарва-на нас най-малко десетарка ще е! Спрете това първенство

79

Анонимен

преди 5 години

Реално Косово не е държава, а малка провинция. За малко да ни бият. Смятайте.

78

Перука

преди 5 години

Te Koсово все пак са елитен съперник от световен ранг. Равенство е повече от добре. Чакаме обаче късметът да ни излъже срещу Англия и Чехия.

77

Shark

преди 5 години

Каквато държавата, такъв ни и футбола. Некадърници, натъпкани в националния с връзки. По-добре никъде да не ходят да играят само да ни срамят. И перуката е време да се маха, защото вината за това е 90% негова. Ама смее ли някой да протестира, както за всичко останало в тази скапана държава на връзкари, подмазвачи и рушветчии .

76

не става

преди 5 години

Нямам търпение да гледам мача на нашите с Англия :))Ще си припомня една предаване Гол след Гол :))

75

Анонимен

преди 5 години

В селекцията на отбора липсваше Бойко Борисов ако той играеше щеше да вкара ГОЛ,добър нападател на килограми.Хупчев да си ходи на бегом излага се.Сега ГЕРБ започват строежи на стадиони за световното ще оправят футбола както държавата опавиха ЦЪФТИ.

74

Пенев

преди 5 години

Е добре седяха нашите на терена, и ако бяха станали можеше и да бием.

73

Анонимен

преди 5 години

Пешо Петела се вайкаше и тюхкаше от напрежение, все едно играем финал срещу Аржентина, най-малкото. Сутринта очаквах да прочета, че Хубчев си е подал оставката, а той казва, че сме втори и се класираме.................. Нямам думи!!!

72

Един

преди 5 години

След измъчени равенства с футболни колоси като Черна Гора и Косово човек почва да се чуди срешу кого трябва да играем, за да победим. Ватикана?

71

haha

преди 5 години

До АнонименКакви юноши, бе? Ние нямаме качествени такива, камо ли да са готови да играят на международната сцена дори и на средно ниво.