110

DEVSADIVTAME

преди 5 години

Ивелин Попов още втората минута излезе сам срещу вратаря на Косово и какво мислите направи ? Шутира в ръцете на вратаря ...голям професионалист няма що !

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117Хубчев задачата му е да си избере състава и като няма добри на 28-30 г. вика на 23-25 г. или по-млади и ги учи. Една засада не могат да направят, няма заучени положения, не могат да центрират, нямат един вързан пас и нищо не правят на сборовете. Всички треньори на младежките национали са му подчинени и на Перуката и няма оправдание че младите не са научени. Хубчев не става за треньор и няма как да се класират.

108

Анонимен

преди 5 години

Най-лошото е, че българите сме хейтъри. Че е слаб отбора, слаб е, ама... че умираме от кеф да ги сринеме ич не е, ама съвсем не е на добре. Влагат се клубни пристрастия задължително. Плюе се по Ники Михайлов, защото е трябвало да спаси всичко. Абе на Тибо Куртоа му пълнят кошницата с по 3-4 напоследък, пък...Великия Велизар, царят на изпросените дузпи, успя все пак да охули Ники Михайлов защото трябвало да спаси и тоя удар.

107

Щирлиц

преди 5 години

Посмяхме се,повеселихме се с нашите ....лъвове,стига толкова,скрийте ги до другата квалификация,та пак да ни бъде интересно.

106

До 120

преди 5 години

Не знам дали има някаква статистика, но няма да се учудя, ако "героя" перуци през последните 6-7 г. да има повече мачове за националния. отбор, отколкото в клубните си ... Не е смешно!

105

House M.D.

преди 5 години

Министерството на клоунадата ви предупреждава, че гледането на българския национален отбор по футбол е опасно за вашия живот. Рискувате да умрете от смях.

104

Анонимен

преди 5 години

Няма такава държава, в която някой е изиграл 20 мача за последните 6-7 години и е национал. Най-безсрамно ги правят тези неща, но това няма да е вечно.

103

До 115

преди 5 години

Не схващаш ли, че се шегувам с тези предложения за национали .... Щото има "разбирачи", които казват, че тези от школата на Литекс не стават! Вярно не стават, но няма по-добро от тях към момента!

102

Хаха

преди 5 години

Горанов..... Последния мач в който го гледах беше Берое - Левски! Близо 40 г. Камбуров го подминаваше, като малка гара....

101

Анонимен

преди 5 години

Но Хубчев и това не може да ги научи как да се защитават добре...-------На Хубчев не му е работа да ги учи на А и Б на футбола. Това трябва да го знаят. Работата му е да ги подреди, нахъса, да избере схема и да пусна най-доброто. Те като са станали на по 28-30години и не могат да спират топката адекватно, то просто не стават, няма как да ги учи за 6 дни лагер на елементарни неща.

100

vlady

преди 5 години

Можем да победим Косово в София и евентуално да измъкнем точка в гостуването на Черна Гора, в най-оптимистичния случай да вземем почетна домакинска точка от Чехия.

99

vlady

преди 5 години

Костов направи добро включване срещу Черна Гора и има място в националния отбор, Краев и Вутов имат твърде малко игрови минути и включването им е рисково, Цонев няма особено добри изяви и е спорно дали има място в националния отбор, Горанов определено показва спад и може да бъде максимум резерва.

98

До 112

преди 5 години

Предлагам следващия мач Хубчев да започне с Райнов, Вутов, Костов, Цонев, Краев, Горанов.... Да гледаме без кадрите на ГГ как нац. отбор ще "мачка"!

97

Сериозно

преди 5 години

Това недоразумение перуци извади късмет, че всички удари бяха в него! Иначе веднъж го спаси Недялков, веднъж гредата и веднъж .... погледа му! Но веднъж нищо не можа и само гледа топката как влиза от 25 м. Тоя не става и за вратар по В групите! Стига писахте глупости!

96

люляците

преди 5 години

Евала Гриша, Евала Ганчев. Това е твоят национален отбор Академия Литекс + Пирин Благоевград. Едно време какъв Литекс имаше, това днешният франкенщайн между литекс + чавдар етрополе + нямакви софийски мижитурки за нищо не стават.

95

Анонимен

преди 5 години

Гледам класирането в група В: Украйна 4г, Люксембург 3т, Португалия 2т, Сърбия 1тРеално погледнато, през очите на Хубчев, Люксембург се класира! Това трябва да е новината на деня. За първи път откакто свят светува, Люксембург се класира :)

94

Анонимен

преди 5 години

Поне разбрах защо от Спартак Москва са разкарали Ивелин Попов, който според публикациите в нашите медии е бил звездата на ***, защо Неделев го изгониха от Майнц, където за 1г два пъти влезе като резерва, а в БГ е звезда и защо всички наши лигльовци играят в седморазрядни отбори в Турция и Русия и освен за БГ първенство да се лежат по тревата за друго не стават. Иначе се класираме, ако две-три точки са достатъчни за това, защото други едва ли ще имаме

93

Анонимен

преди 5 години

И с Черна Гора един се изцепи, че бил доволен. Представям си с тия отбори, ако си доволен от равенство, какви са им очакванията с Англия и Чехия. Ще пометат терена с нас.

92

Нека ви

преди 5 години

Нали плюехте по Бербатов ,че вкарвал само на малки отбори.Ами сега като няма кой да вкарва и на малките отбори какво правим??Имахте претенции към него все едно е нападател на националния на Бразилия и е длъжен да вкарва на всички отбори.

91

АЗЗЗ

преди 5 години

Как е възможно Хубчев да каже, че е доволен???? До къде е пропаднал Националния отбор и всички в управлението му... Радват се на равенство с Косово