152

Значи

преди 5 години

Цветанов е крадец,щото е платил близо 300 000 лева за някакъв си апартамент,а *** е света вода ненапита,щото се е набъкала с имоти,между които същия по обем и стойност апартамент като на Цветанов,само,че за 20 000 лева и леко пригънати няколко милиона долара импексови спестявания!??Май когато искаха да хвърлят камъни по Мария Магдалена,Исус пристъпи и каза,че който се смята за света вода ненапита,да започне пръв и да хвърли камък и тихомълком всички се разбягаха?!Та нещо подобно е и сега!

151

Винету

преди 5 години

ГЕРБ може без която и да е личност. И за разлика от другите си признава грешките и се чисти. Затова хората ги харесват и пак ще гласуват за тях.

150

Анонимен

преди 5 години

провряващите да внимават как и кого проверяват защото освен шепа корумп..ирани политици голям брой хора с добри професии са взели ипотечни кредити за да закупят жилище съвсем законно от фирмата, все пак са гласоподаватели де....говорим за хиляди, не за 5-6 човека

149

За младите семейства

преди 5 години

Ако погледнете в имотните сайтове, ще видите, че такава свръхпечалба реализират всички фирми, които предлагат жилища. Дори тези, ксоито не предлагат луксозни апартаменти ги продават 2-3-4 пъти по скъпо от разходите за построяването им.Това означава имотен балон и откровена подигравка с младите хора.Каква е нормалната надценка?Защо никой не повдига този въпрос?

148

За младите семейства

преди 5 години

Да обърнем внимание не на Цв и ББ. Да обърнем внимание на младите български семейства без собствено жилище.Г-жа Мирянова е казала, че себестойността на един кв.м. в този суперлуксозен блок е 510 евро. Така че фирмата Артекс не е продала на загуба нито един кв.м.Какво означава продажна цена от 2200 евро на кв.м.?1. Това означава свръхпечалба за фирмата.2. Това означава политика на фирмата, която продава на нормални цени на когото си избере - политици, банкери, магистрати.

147

Анонимен

преди 5 години

още два часа до пристигането на най-чаканото *** в България т.н. Цецо апартамента...Бойко само може да спечели ако го освободи и много ще си вдигне рейтинга като борец срещу хората ,сгазили яко лука в градината на ГЕРБ,а и въобще на държавата...даже ще спечели симпатиите на населението,защото Цветанов е едно от най-антипатичните публични лица в страната ни...

146

Анонимен

преди 5 години

Има много имотни фирми които трябва да се разследват! Както и хора със съмнителни бизнеси! Защо само Артекс и медийно известните ?

145

Анонимен

преди 5 години

Незнам без кого не може ГЕРБ , но аз мога без ГЕРБ

144

Анонимен

преди 5 години

Не се радвайте предварително! Всичката герберастка сг ан е мобилизирана и се е хвърлила да си брани до смърт закусващия многоапартаментник. Не вярвам да го отстранят. Помнете цирка със зеленчука Добрев и хасковските му шуробаджанаци. Тая *** лесно няма да я изгоним.

143

Анонимен

преди 5 години

Бойковизма дойде на власт като сееше омраза към всички политици, а те били честни. Ето сега надминаха по крадене всички, само Костовите ги водят, но па се коалираха с тях. Каква ще е тая коалиция за евроизборите - коалицията пакет Макрон, корупция за милион. ГЕРБ-ДПС двете турски партии плюс крадците на прехода от СДС - трикаджиите

142

Анонимен

преди 5 години

Борисов трябва да уволни Цветанов! Само така партията ще се изчисти от корумпирани хора! Дано премиера оправдае доверието на народа.

141

Ами така е..

преди 5 години

Айде сега проверка на всички имотни сделки за последните 10-години!Включително и ревизия на сделката с Техноимпекс!

140

Анонимен

преди 5 години

Без бой си тръгнаха! Интересно!

139

Анонимен

преди 5 години

Дано скоро не се върнат! Тамън сме проветрили!

138

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е,че БСП-то ги няма в парламента...!

137

Анонимен

преди 5 години

Борисов да не е манна небесна -Исус Христос или непорочната Дева Мария -Явно не е -значи ГЕРБ може и без него ако не може означава че няма приемственост-въздух под налягане въпросът е кога балонът ще се спука е спука се сега са наред парашутистите

136

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ да не може без Борисов ако има кадърни и некуромпирани там ще може ако няма АУТ крайно време е .Ако не може без Б.Б и Цв.ЦВ то дначи не може без простия и корупция Кой обаче търпи това-Народът който спи.

135

Анонимен

преди 5 години

"какво толкова е станало че някакви хора са си купили апартаменти на "данъчна оценка" за да спестят разходи .."--------------------------------------------------------------------------------------------Нарича се "документ с невярно съдържание", който е подписан и заверен от нотариус и който води до ощетяване на държавния бюджет! А той трябва да се пълни, защото има да плащаме за МВР Пикчърс на същия Цвък.

134

Наемател

преди 5 години

Искам номинация за човек на годината за г-н Цветанов! Той спука балона на имотната мафия като доказа, че 1кв.м. луксозно строителство в София струва между 450-600 евро! Брокерите и собствениците на панелки треперят вече ха ха ха ха ха

133

не на бсп

преди 5 години

Бойко ,не се подавай на номерата на БСПБойко,ЦВЕТАНОВ няма никаква вина ама АБСОЛЮТНО никаква ВИНА