8

Петър

преди 5 години

И ОТ ТОЯ НИЩО НЕ СТАВА.

7

Да пише след 12 год.

преди 5 години

Когато дъщеря му стане на 12-13 год. тогава да пише колко е готино да си баща!? До тогава е весело, а после?

6

Додо

преди 5 години

"Певецът изтъкна, че помага на приятелката си като сменя памперси."========================Аман от Евроатлантическите ценности, напомпани от Джордж Сорош! Какво му пречи на този келeш да се ожени за "приятелката" си и детето да си има семейство от майка и баща? Да, аме не! Не е модерно да си мъж и да се ожениш, освен ако не се ожениш за Гей. ***, соросoидни гадове, дето отровихте обществото ни!

5

Bill Charlie

преди 5 години

Горкият, много е зле. И той ли се мисли за "звезда".

4

Nightborn

преди 5 години

Ох, ще се разплача! Какъв е тоя, световнонеизвестен ? Кой го боли джиляка, че бил сменял памперси ? Още много мъже в БГ сменят памперси, ходят на работа по строежи и заводи, не си доспиват, понеже малкото реве цяла нощ , ама за тях никой не пише. НЯкакъв си сополан, дето уж нещо можел да пее, ама никой не го е и чувал, взел че станал татко и гледай сега...... Не се ли усещате, че миришете на "изкуствено" с подобни статии ?

3

Друг стар татко

преди 5 години

Само почакай да видиш!

2

Дълголетен татко

преди 5 години

Бре, да му е живо и здраво детенцето! Интересно, какво бащинство е видял Орлин, та бебока е на два месеца? Живот и здраве да порасне, за започне да разбира някои неща(4-5 год), да тръгне на училище, и като навлезе в пубертета, да го питам тогава. Някой ден му пожелавам да стане и дядо, и тогава вече може да осмисля, какво е да имаш деца!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Павлов на кой е човек?Снимат го въвфилми,беше жури.Като пее казват,че епрофесионално-приемам,макар да чу-вам нещо за приятелите и нищо повече.Нищо лично,безлично- въпрос на усещане.Невиждам суперталант за даприпозная особата в тези зони.