401

Айде бе

преди 1 месец

Тоя Алцхаймер ли има?

400

Анонимен

преди 1 месец

Знам само че прокара Валутният Борд,и оформи документите и условията за безвизово влизане в Европейският Съюз,та да пътуваме без визи и ограничения по цяла Европа.Но по важното е че по време на неговият мандат,не се случи нито едно знаково убийство.След като дойде царя-господаря с подкрепата на ДПС-БСП,и своят Паж и личен гавазин Бойко Борисов,започнаха едни убийства които нямаха свършване.Илия Павлов ,Емил Кюлев и оня Манол Велев бяха само от по известните и големите, а останалите бяха стотици

399

Анонимен

преди 1 месец

Костовия възход бе спрян от най-големия национален предател Кобурготски

398

Анонимен

преди 1 месец

Костов беше комунист, а жена му беше офицер от държавна сигурност. Контролирала е пратки с наркотици и оръжие, които са преминавали през България. След това лобира за затварянето на блоковете на Козлодуй и взе % от продажбата на мариците на американците. И затова спря и Белене. Трябва да си бавноразвиващ се за да си му фен. Разбира се ако не си намазал от него.

397

Анонимен

преди 1 месец

Пускам водата от казанчето! Вонята е ужасна !

396

Анонимен

преди 1 месец

Костов зароби България. Би трябвало да имаш психично заболяване или забавено развитие ако нямаш нервни тикове като се сетиш за него.

395

Анонимен

преди 1 месец

Този трябваше да го ....още преди 12 години... Няма съдебна система в тази държава.

394

Анонимен

преди 1 месец

Костов както винаги предизвиква нервни тикове в не малко хора.

393

Анонимен

преди 1 месец

Само той посмя да изгони мафиотите на Кремъл коити бяха дошли да ни изкупят заедно с БГ Парламента и неговите обитатели.И когато беше Министър Председател,групировките нямаха чадър и си трайкаха кротко.Непосредствено след като беше предаден от хората зад гърбът си,беше и заклеймен като крадец,без да има доказателство за това.Русия,Турция и ЕС не го харесват,защото не се плаши от тях.Закономерно след като беше предаден от своите,и разцепен от вътре,не спечели на изборите.И тогава дойде ,,г-н 800'

392

Анонимен

преди 1 месец

Селяндуркото чул че повтарят
думата хибриден и веднага се включва
в общия жабешки хор . Ама че
това е вредно за България , такива
дебели и кухи глави това не ги интересува .

391

Манолски

преди 1 месец

Аз пък мисля, че сме зависими от началниците в Брюксел и САЩ, очевидни заради толерастката политика и търга с изтрибителите такова навеждане, гордите българи от възраждането биха се обърнали в гробовете. Пфу !

390

Анонимен

преди 1 месец

Физиономията му е гнусна и в
главата му не може да се появи
някаква умна мисъл . Анатема
за този слуга на сатаната .

389

раша наша

преди 1 месец

костов е поибренец коите е осиновен от старите българи а е било ромско дете.затова много крадеше ще те чака съда божието.ти вече си прокълнат от бг народ дори и твоето поколение чак до седмо поколение.за тези касови апарати и за митата които ни ги взе няма да ти простя никога

388

Анонимен

преди 1 месец

Само той в прав текст може без да го е страх да отправя упреци,обвинения,искания и дори заплахи ако се наложи,директно от политическата си трибуна,без да се съобразява с никого.Това е смелост, Този човек е в състояние да поеме лична отговорност за думите си и действията си,единствен.Единственият политик,стопирал съмнителни и гнили приватизационни сделки.А ако беше днес на власт,не би допуснал строенето на бежански лагери в Странджа под ЕС натиск,никой от обкръжението му не би посмял да се продад

387

Анонимен

преди 1 месец

Костов е абсолютно прав !
БГ трябва да се освободи от руската империйка !

386

Алчен пенсионер

преди 1 месец

Алчен, ама много алчен и много злобен, пенсионер изпълзя на слънце.

385

Анонимен

преди 1 месец

не е за верване че имахора дето му се кефят на това бат сали
е затова сме на това депредже
щото си обичаме бат салитата

384

Анонимен

преди 1 месец

Ей тоя Костов, да наследи такава хубава държава от честния и потчтен Виденов, със 50% безработица и 5$ средна работна заплата. Да направи реформи който слагат началото на държава (защото преди това държава нямаше) и да прокара пътя към НАТО и ЕС., наистина е за затвора. По- добре историята да го съди, а не вие.

383

до Американ

преди 1 месец

До Американ

Да, същият кой премахна втора категория труд и го приравни с трета, същият който продаваше комбинати за милиарди на цена 1 долар.

382

Костов е виновен!

преди 1 месец

Абсолютно прав е Костов за руската хибридна война и повечето български сайтове са пример за това. Или само вижте положението в парламента. Няма как да стане без реформи, без борба с олигархията, без откъсване от смъртоностната руска прегръдка. Костов стабилизира една фалирала държава и проправи пътя за членство в НАТО и ЕС. Това не му простиха. До днес Костов предизвиква силни гърчове у руснаците с бг гражданство. В новата история на БГ е имало само двама държавници - Стамболов и Костов.