386

Анонимен

преди 5 години

Ванко,ти къде беше се скрил?Сега се изтръскваш от нафталина и започваш да даваш съвети,които никой не ти ги иска.Замириса на избори и ти веднага подаде главица от дупката.

385

Съвет

преди 5 години

Иван Костов да се върне и поеме държавата че загинааме. Единствения държавник.

384

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 468 Никой не упреква Запада , че разпадна СССР и ВД...Така е . Даже съсипаха Жан Виденов и оня големия икономист Гечев.Даже и Сорос е виновен.Между другото Жан жив ли е ?Отдавна се писа, че състрадателен производител комунист го е приютил в голяма фирма като " икономически съветник" с 2 000 лв. заплата.. да не оди гладен.Интересно с такъв съветник фирмата дали е още на пазара.Дайте инфо.

383

Анонимен

преди 5 години

Нали г-н Костов не смята, че Русия е автор на всички тези видове войни, които уж водела против нас? Защо някои да имат право, а тя не? Никой не упреква запада за това, че направи всичко възможно за разпада на СССР и Варшавския договор. Стига с тия двойни стандарти. Бъдете така добри да не ревете сега, когато действат с вашите камъни по вашите глави.А кой унищожи в България енергетиката и всичко останало бе, г-н Костов, Русия ли? Това направихте лично вие под ръководството на вашите господари.

382

Крим не е руски

преди 5 години

1997г. Когато пред НС народа носеше своя спасител-Г-н Костов на ръце, от БСП се криеха под масите като мишки от народния гняв и от камъните хвърляни от народа .Ако не беше тогава г-н Костов всички от БСП да ги бяха обесели пред НС. за кражбите.

381

Крим не е руски

преди 5 години

Г-н Костов (Командира) командирова Нинова в БСП да ги разтури от вътре..ха.ха и успява.

380

Крим не е руски

преди 5 години

"Кремъл започнал хибридната агресия"- Прав е Костов. Тука гутен сабален някой руски ***-хибритка е почнал рано работа и заработва рубли като мечтае да му го набутат в петолъчката без вазелин.ха.ха.ха

379

Крим не е руски

преди 5 години

1997г. Когато пред НС народа носеше своя спасител-Г-н Костов на ръце, от БСП се криеха под масите от камъните хвърляни от народа .Ако не беше тогава г-н Костов всички от БСП да ги бяха обесели пред НС. за кражбите.

378

Анонимен

преди 5 години

До Борба!При Костов нямаше такава диктатура и цензура,дори и да съсипа икономиката имаше свобода на словото и повече свобода изобщо,така че не може да става стравненние,днес България е на дъното.

377

Анонимен

преди 5 години

АБВ,Татяна Дончева и движение 21,Атака,ВМРО,Комунистическа партия на България (КПБ),Обединен блок на труда,

376

Борба!

преди 5 години

Like - ББDislike - КостовГласувайте кой е ПО-ЗЛЕ

375

Анонимен

преди 5 години

Петърчо, не се внеси на хората...

374

Жалко!

преди 5 години

Глупост или старост е причината за изказването на Костов. Добре, че българите не мислят като него.

373

BatBulgar

преди 5 години

Още един бъдещ затворник се обажда от коневръза. Да мълчи, че да не му овехтеят земите набърже. *** .

372

Анонимен

преди 5 години

Командира само като се появи,и всички русофили,туркофили,ЕС-фили пълнят гащите. Помня веднъж в Парламента каза на А.Доган ,,....Нали така Догане ?''' и Доган щеше да се залепи за земята,без да отлепя поглед от пода.Още ги е страх от него,всички.

371

Анонимен

преди 5 години

"Той нямашелидял в американските Марици?"Така наречечените "американски Марици" са.......изненада.......руски......каскет.

370

Анонимен

преди 5 години

Той нямашелидял в американските Марици?За това не мутрябват руски енергийни проекти.

369

Петърчо

преди 5 години

До Манолски-Искам да докладвам един скинар-антисемид казва се Вилислав Николаев Василев 28 години родом от Плевен жевущ в момента в град Русе набори сме с него учили сме заедно моля да се разледва този индивид преди да е станало късно!Лицето Вилислав е свързано в скинарски паравоении формирования.

368

Анонимен

преди 5 години

Костов - парче ...., престъпно и просто

367

1капо ди тути капи

преди 5 години

Пет дни след като поема управлението на 26 май 1997 г., Костов обръща поглед към най-големия на Балканите винпром Дамяница за елитни експортни вина и открива процедура по приватизацията му. Набързо е създадено РМД Изба Дамяница АД. В него обаче изненадващо влиза като акционер и член на съвета на директорите и Филип Харманджиев дясна ръка и съдружник на Прокопиев. През декември 1997 г. продажбата е факт, като 78% от акциите са придобити от Харманджиев и компания. Цената е смешна 3 млн. долара, от които веднага трябва да се внесат 10% или 300 хил. долара.