406

Анонимен

преди 5 години

Който иска руски проекти да отива в Сибир там китайците го чакат с много хубави руски проекти.

405

Анонимен

преди 5 години

русия няма място в Европаруските интереси не са нашите интереси!

404

Анонимен

преди 5 години

Сложете край на руските проекти в България!.....ми така де; С парите правят ядрени ракетиспиране на всички руски проекти

403

Шок

преди 5 години

Този предател излезе от архива??Защо не осветли престъпната приватизация, която направи?Защо не каже, защо подписа крадливият договор за Тецовете и колко струват на народа?Защо съсипа малкият бизнес??Как натрупаха първите милиончета сегашните олигарси???Свързан ли е със Сорос???

402

Анонимен

преди 5 години

Тоя ни разруши цялата икономика,пенсионния фонд беше откраднат,заводите заграбени или унищожени,спря стокобмена с Русия и Азия и си загубихме пазара там,вкара ни във валутния борд и т.н.Предпочитаме си герберите!

401

Анонимен

преди 5 години

Костов като сложи край на руските проекти преди 20 год, какво постигна?

400

Анонимен

преди 5 години

Май някои има слаба памет и не помни какво стана 2008-*** с руския газ. И двата проекта са против интересите на България.

399

Анонимен

преди 5 години

Бойко,вземи пример от Ердоган и действайте с Цветан бързо и адекватно,строго и светкавично,не се давайте на Пррррокопиев и Косссссстов!Ако трябва дори и турците да ти бутнат едно рамо!не бъдете мекушави,не се давайте!Коссссссстов,Донччччев,БъъъчваРова и Прррррокопиев като искат да управляват и да грабят,да си спечелят избори,а не да крадат вашата партия!

398

Анонимен

преди 5 години

Това са олигарсите от Капитал,те искат да заграбят незаконно властта,като откраднат партията на Бойко и Цветанов,защото знаят,че иначе нямат никакъв шанс да спечелят! Донччев и Бъчваррова са предателите,изгонете ги от парламента!Тези ако откраднат партията на Бойко и Цветанов,ще оставят в страната само разруха след себе си,ще изкъртят дори и асфалта,ще ви отровят и природата!Вдигайте се на протест!

397

До 455

преди 5 години

Не ми трябват хапчета ( аз съм добре извън България живея) за да достигнем покупателната способност от 89г. са ни необходими 30 години.Не си спомням тогава какво беше управлението.Имам избирателна памет.Имахме войска, здравеопазване, образование ,положителен прираст на БЪЛГАРСКО население някакви такива неща.Сега .... о верно имаме MacDonald.

396

Анонимен

преди 5 години

Еййй,Цветанов,проявете веднъж мъжество с Бойко,партията ви и народа ще ви подкрепят,отстоявайте си интереса,не се давайте на Прокоприев!Когато всички са зад вас,никой не може да ви измести!

395

Анонимен

преди 5 години

До Do 468Жан Виденов като е толкова честен да си вземе обратно боновите книжки и да върне харизаните на олигарсите заводи.Честен бил! Ти добре ли си бе? Май не си си пил скоро хапчетата.

394

Анонимен

преди 5 години

Върнете Цветанов веднага и с Бойко веднага започнете разследване на далаверите на Дончев,какво чакате???????Костов,съжалявам,но предпочитаме 1000 пъти повече Бойко и Цветанов,пред вас!

393

Дифузна и хибридна?

преди 5 години

Дифузна война, хибридна война. Какво ли не измислят нашите п'родажници за някой и друг долар. И хайде да си спрем енергийните проекти. И защо да са руски? Прави се конкурс, който спечели (ако изобщо се намерят кандидати) той ще строи АЕЦ Белене. Който предложи да докара газ, той ще продава и транзитира. Е, засега предлага Русия, но има и други възможности. Нека използваме всичко, което ни е върши работа.

392

Анонимен

преди 5 години

Ужас,Прокопиев играе през предателя Дончев и Бъчварова,искат да заграбят цялата партия и властта!Дончев също е човек на ЦРУ,както и Цветанов,Дончев отдавна се лакоми за стола на Бойко!Ужас!Бойко върни Цецо и ги разследвайте за далаверата с НДК,не им се давайте!

391

Анонимен

преди 5 години

Пише ,че Прокопиев иска оставката на Цветанов,чрез Дончев,Дончев може би иска и стола на Бойко!Ужас!В никакъв случай Цветанов да не подава оставка,Прокопиев и Капитал не са по-доброто от герберите,а по-голямото зло!

390

Джонко

преди 5 години

Предлагам ти да отидеш на лекар, с тези очи хлътнали, син цвят около тях, кожата подпухнала, не си добре човек. Ама и господ има нали, окраде света

389

Дончо

преди 5 години

И кво-европейските проекти ли да приемем? За беднотията,за съсипаното ни образование,селско стопанство,икономика,медицина? Да приемем проектите за ***-образованието,за т.нар.закрила на детето и тем подобни извратени неща? Това ли ни е алтернативата? Не,мерси!

388

Do 468

преди 5 години

Жан Виденов е един от малкото честни управници, един ден ще се изучава как беше употребен от свои и чужди "бизнесмени". Виденовата зима ще се помни как се работи срещу България.Колко жалко че този човек е комунист (социалист).

387

Анонимен

преди 5 години

Др.Костов рано или късно господ забавя,но не забравя ще плащате с другите................