195

Росен е звездата

преди 5 години

Ако си ОК Цецо да демисира и от общественните постове и апартаментната сага, моля сложи МИНУС.Ако си ОК Бойко да демисира и от Общественните, Странните и Бистришките тигри , турни ПЛЮСАко си ОК и в същото време не си съгласен Плевеллиев да бъде оставен да го изритат от всякъде на него му го служи, защото тоя хипер политик, интензивен рохгатомосник, светлият икономист и патриотичен гражданин с храброто си сърце той разби ГЕРБ, злепостави Цветанов и поруга честта и достойството на Борисов

194

Анонимен

преди 5 години

Е тоя пак се изказа и какво следва е въпросът е докога ще търпим такива политици .Не около нас има нестабилност -у нас няма стабилнос няма спокойствие и сигурност осигурена от политиците които се разхождат за наши пари до САЩ за конференция по сигурността -чувства те ли се сигурни и защитени в собствената си страна ,че някой да се разхожда до другия край на по въпросите за сигурността света

193

Попа

преди 5 години

А бре Плевньо, ходи да си направиш брат. По-голями популисти от теб и ГЕРБ няма.

192

Гаро адвоката

преди 5 години

Битката е между свестните хора и ирландските пастирки. Узбексите архари са на страната на пастирките.Туй е.

191

Анонимен

преди 5 години

Тоя може да няма капчица любов към България. Долните му думи го показват. Ей, и ВНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ИЗБИРАТЕ ТАКИВА ПЛАЗМОДИИ, БОЙКО НЕ Е С НИЩО ПО-ДОБЪР ОТ ТОВА НИЩО.

190

Анонимен

преди 5 години

Да не си мислите , че Плевнелиев го прави по идеологически причини ? Не. Плащат му и той говори. Който му плати повече за него ще говори.

189

Анонимен

преди 5 години

САМО КОМУНИЗМА ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ,СЕГА Е АНАРХИЯ!!!!ТОДОР ЖИВКОВ МУ Е МАЙКАТА,СИТЕ АЙДУЦИ В ЗАНДАНАВЪЗВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА!

188

До 202

преди 5 години

Не предозирайте преди обяд

187

анонимен

преди 5 години

Всичко е пари! Няма леви няма десни. Само народа е *** и това ги храни.

186

Анонимен

преди 5 години

ПЛЕВНЕЛИВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!

185

До Росен Банов

преди 5 години

палавото Деси беше "синоптик", а тоя е ***'дераст...а, бе и в двата случая за е'бане става дума ама това е друг въпрос:)))))))

184

Гербераст-крадец

преди 5 години

Няма пари за болните деца, няма пари за бедните пенсионери, няма пари за здравеопазване, образование и култура, а?! Ама за луксозни герберастки имоти, пари има, нали?! Хищна и гладна за кражби герберастка глутница.

183

грубиян

преди 5 години

Съпруг 2 да се прибира вкъщи да простира и да хваща бримки.

182

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с глупостите на този политически труп!Правите му лоша PR услуга.Това се отнася и за вас. Колкото пъти това недоразумение си отвори завистливата уста-толкова пъти вие тиражирате простотията му.С това се превръщате в придатък и клакьори на елементарната посредственост.Колкото повече ни го подонасяте претоплен този мъртвец, толкова по-голямо отвращение и погнуса предизвиквате в читателите си!Просто прочетете коментарите! Зная че ще изтриете този коментар но ...цензурата.

181

Росен Банов

преди 5 години

Росен Банов, този не беше ли някакъв синоптик? От кога синоптиците взеха да разбират от политика. Ааа, тоя е от интелигентите на ГРАБ. Също като кмета на Белослав :)

180

Анонимен

преди 5 години

Битката е между глобалисти и антиглобалисти!Р.П. пак не е в час явно!!!

179

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост на Роската Плевнелиев!!

178

Николай

преди 5 години

Значи, накрая стана ясно, що е това демократ. Та, де що има на хранилка на Америка за България е демократ. Останалото-сюрия популисти.

177

Анонимен

преди 5 години

Хората вземаха хубавите и евтини апартаменти ти чети лекции-дете имаш утре ще порасне !Айде бегай на ул Латинка !

176

Анонимен

преди 5 години

И този се изходи по въпросите. Да се изхожда, но защо го прави публично?