12

IraqTheBest

преди 5 години

Иес! победа! всичко заедно успяхме. Гадните ислямисти екстремисти чао!

11

САЩ и сие терористи

преди 5 години

Не може страните от запад който изпратиха и помагаха на терористите да сеят смърт и разрешение в Сирия сега да да говорят за победа!кой ги е повикал там,какво правят в чужда страна бе разрешение?

10

Факт

преди 5 години

Единствено Сирийското правителство решава кой е победен,те заедно с свойте съюзници Иран и Русия решават това а не агресорите САЩ и техните марионетки незаконно намиращи се в Сирия.

9

бай ганю

преди 5 години

тези единици или спящи клетки ще си останат такива за винаги освен ако не се появи силен водач да ги подстрекава към крайности такъв водач ще се появи само ако някоя държава позволи на територията си да се случи такава поява,при липса на силна държавност има много територи позволяващи това особенно в северна африка

8

Анонимен

преди 5 години

Най-разумно е да кастрират терористите и децата им.Или да ги разстрелват.Вместо това те им дават 5-10 годишни присъди в затвори със всички удобства и луксове.И как ще унищожат тероризма?Та сега всички бивши от Ислямска държава са на социални помощи в Европа.Че и пари им плащат.Изобщо либералният мултикулти модел е възможен едва след като направят лоботомия на 90% от мюсюлманите в Европа.И също така да им спрат социалните помощи.

7

Victimized

преди 5 години

Естествено че не са, сега ще трябва да осигурим присъствие на американската армия, за да гарантира сигурността в региона.

6

Анонимен

преди 5 години

Какво става, САЩ изтеглиха ли се от Сирия? Руснаците върнаха ли териториите на Асад?

5

милициофай

преди 5 години

Елементарно! Просто местните хора не искат чуждо присъствие. И няма как да бъдат победени. Но борбата е за петрола и ще ни втълпяват всякакви идеологии и доктрини. А местните,,,,ще са,,, радикални. А защо?! Скоро да не цъфнали с подобна идеология и политика и тук великите шерифи

4

Анонимен

преди 5 години

Podgotviat ministerstvo na siriiskoto razvitie za lilito pavlova...

3

Нищо по-лесно

преди 5 години

Излиза че няма нишо по-лесно да разгромиш ислямска държава. Ето- американците напъно разгромяват ИД вече 6-7 пъти :):):)

2

Анонимен

преди 5 години

Русия е новото въплъщение на Ислямска държава която действа в глобален мащаб !Бог да пази България от рускотурската империя !

1

Дано има Господ

преди 5 години

ИД си има територия и тя се казва ФАЩ .