432

Анонимен

преди 5 години

Румен е политически труп.

431

Анонимен

преди 5 години

До 469На теб пък ти липсва елементарно възпитание!Точно такива сте почитатели Роско !Отново,ще попитам ,защо не излезе на изборите срещу Радев?

430

Румен Радефф

преди 5 години

Водата е мокра.

429

Анонимен

преди 5 години

Самият Плевнелиев истинско име Расим Пехливанов бивш комсомолски секретар и комунист открадна куфарче със 1 млн златни конвертируеми лева 1989г

428

Скептик

преди 5 години

Е няма,Поясни за почтено спечелените пари на това гръцко *** да се научим и ние да печелим.

427

Анонимен

преди 5 години

Роската ,като е толкова отворен защо не излезе на изборите срещу Радева,сви опашка ,като бито куче и бързо се изнесе от президенството!Иначе сега е много устат и ръси ли ръси акъл по медийте ,който незнам защо постояно дават думата на един провалил се политик!

426

Анонимен

преди 5 години

За разлика от руската .. Радев, Плевнелиев е истински президент!

425

Скептик

преди 5 години

Българският Натоидиот Плевнелиев, Полската мастиия, Гръцката мастиия

424

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Е, аз не вярвам на Расен Плевналиев. А бе , да го... Иначе го раздава голеееем политик. Айде в панделата.

423

Анонимен

преди 5 години

Като си много умен Рошко ,защо твоя осе. мени/ тел от Банкя не те предложи за кандидат премиер ? Можеше Боко да се кандидатира за президент , а ти да станеш премиер ! Това си е законно в Русия модела Пу(ти) н -Медведев и обратно . Обаче стана така че на тебе не ти вярва вече никой ,заради опита ти за врътка да станеш евро комисар под носа на шефа си !Тоест шеф на шефа си .

422

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Мъжът на *** Нинова Митко Нинов:- Курнелийо, дай ми 20 лева, че ще водя бялата кобила на жребец да я заплоди..- Ето ти 20 лева, но и аз ще дойда с теб - днес е неделя и съм свободна.След, като гледала, гледала как жребеца оправя кобилата *** казала на мъжа си:- Ох мъжо, като гледах и на мен ми се прииска.- Съжалявам КУРнелийо, но сме тръгнали само с 20 лева...

421

български народ

преди 5 години

Г-н Плевнелиев-ТОВА Е НАШИЯ ЛЮБИМ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!

420

ругетътъ шъ си каят

преди 5 години

Розендалчо набута Цецо с Фъ шиснъйските и са риве риве риве май пак са го обрязвали на Трифин зарезан, шо зад ушите му са се надигнали едни остри кокъклчета--жен му го е наторила с мъжка майонеза и па е фанал ругетъ

419

Гризачи

преди 5 години

Няма пари за болните деца, няма пари за бедните пенсионери, няма пари за здравеопазване, образование и култура, а?! Ама за луксозни герберастки имоти, пари има, нали?! Хищна и гладна за кражби герберастка глутница.

418

Краси,

преди 5 години

Това влечуго пак изпълзя изпод поличката на синоптичката, изходи се и се прибра сред разцъфналото пролетно ухание.

417

Пенка от Перник

преди 5 години

До кога ще давате трибуна на тази жалка креатура? Това е най-смешно - лигавият човечец, издигнат някога на висок пост. Този поплювко защо не се кандидатира пак за президент, за да видим колко гласа ще събере?

416

Радев=бай Тошо

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, м ного sназад

415

за Р.П.

преди 5 години

Ако Росен Плевнелиев стане генерален секретар на НАТО................Русия ще бъде победена, защото руснаците ще умрат от смях.................да, в Кремъл ще умрат от смях с Р.П...............така Русия остане без Путин , Медведев и Лавров.............те ще се пукнат от смях с Роската ...........шеф на НАТО!!!

414

Анонимен

преди 5 години

Росен Плевнелиев - най-успешния Президент на България...

413

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски, Русия е велика сила, свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България, такива като Росен Плевнелиев???