472

Анонимен

преди 5 години

Най-успешния Президент на България - Росен Плевнелиев...Умен и преуспял мъж...

471

Гражданин Х

преди 5 години

Може ли да спрете да ми натрапвате тази карикатура на президент ? Този е най-големия срам за България ,откровен продажник ,родоотстъпник и *** .

470

Шменти капели

преди 5 години

Бил се провалил Радев?! Тогава какво да кажем за жалкия прецедент, които неизвестно защо заемаше длъжността президент?

469

Анонимен

преди 5 години

какво ви е направил на "днес" тоя че сте го пуснали на пл.юва.лникамного добре знаете какво ще последва

468

Анонимен

преди 5 години

абе не го показвайте тоя беенарода по...ъ.ща като го види

467

ундарталец

преди 5 години

Много платени тук,явно хибридната война е в ход с пълна сила.

466

Да ви ......

преди 5 години

Цветанов вчера искаше извинение от народа, защото милионите левове му били от спестявания, а на нормалните българи са им необходими два живота да си изплатят кредитите за панелките. Наглост.

465

Петърчо

преди 5 години

Валери, колко получаваш за да тролиш?

464

Анонимен

преди 5 години

Тоз пудел изглежда мисли, че Цецо е платил много скъпо за етажа с асансьора!

463

Мен

преди 5 години

Байфиданчо, ако родителите ти оставят в наследство имоти за милиони, значи ли че се занимаваш с незаконни неща? И ако притиснеш строителна фирма да ти продаде евтино апартамент законно ли действаш? Питам тука за едни данъчни...

462

Валери

преди 5 години

До петърчо. А бе, петърчо, нс колко годинки и гледаш ли изобщо телевизия и други медии. Ами много други президенти са се изказвали и се изказват за другите. Включително за последния случайник.

461

Анонимен

преди 5 години

Къф премиер може да стане *** радеф, че той жена си не може да управлява. Вижте му и съвета - събрани от кол и въже некадърници.

460

Петърчо

преди 5 години

Защо се дава трибуна за изказвания на политически труп? Плевнелиев е единственият "президент", който си позволява да коментира друг президент. Ако млъкне завинаги, абсолютно никой няма да забележи липсата му!

459

Байфидан

преди 5 години

До 500. Предлагам ти да станеш личен счетоводител на Цецо. Междувременно по твоята логика може да сметнеш как Ленчето Йончева има апартаменти за 2 млн. лева.

458

Нямате морал

преди 5 години

Мизерници крадливи, всеки нормален човек би се срамувал след такава герберастка имотна далавера, ама за българските герберастки тикви, срам и морал не съществува.

457

Анонимен

преди 5 години

Ех драги Пуевнеуиеф язък че беше президнент и изгелува толкова бивши фашистки и комунистически задн.ици ако поне беше видял какво им пише на реверите ама как да видиш то откъм задни.ка отдолу не се вижда, щеше да знаеш че ако глупостите който говориш са истина то Радев трябва незабавно да подаде оставка като президент защото иначе не може да стане премиер.Един и същ човек не може да заема и двата поста освен като Ердоган с инсценирам преврат.Така от неолиберален фашист без мозък това е.

456

Анонимен

преди 5 години

***, потапяй се!

455

Факт

преди 5 години

Каскет до каскет... Няма спасение...

454

егати джендъра!

преди 5 години

Абе *** няма ли да се жени скоро

453

Марина

преди 5 години

Истина е, че глупостта ходи по хората...Този човек/бивш президент/ не се примири с провала си, продължава да зарежда обществото с НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, не се притеснява, че става смешен, че това поведение- да "плюе" злостно Р.Радев, все повече го заклеймява като неудачник.