492

Анонимен

преди 5 години

*** май тръгна по телевизиите, че Десито вероятно почна да му се качва на главата и гледа да е повечко на работа отколкото около "любовта си"

491

Боби62

преди 5 години

....и след това се ликвидираха преватизираха и продаваха за по един лев ....

490

Боби62

преди 5 години

....и след това се ликвидираха преватизираха и продаваха за по един лев ....

489

Боби62

преди 5 години

До .....е няма !!! Питаш какво е откраднал роско / не заслужава главна буква в името /..... ми ще ти кажа този УСПЯЛ и ЧЕСТЕН бизнесмен до ден днешен дължи пари на хората, които работеха в строителната му фирма в Германия !!! Той ги експлоатира и съвсем съзнателно ги измами !!! Друг е въпроса по какъв начин и с какви пари е създадена тази фирма !!! Нали се сещаш, че е обществена тайна как се раздаваха едни куфарчета и как сфери които носеха печалби за държавата се обявяваха за губещи и

488

Анонимен

преди 5 години

С ирландската пастирка,да тропнем ний хорце.

487

за Р.П.

преди 5 години

Роската Плевнелиев още ли подкрепя неофашистите, които са на власт в Киев и олигарха-шоколадов бос Потрошенко??Фашагите от "Десен сектор"................тия гадини са не по-малко опасни от главорезите на ИДИЛ (ДАЕШ)!!!

486

Захари

преди 5 години

Плевела Чехлю не разбра ли колко противен е с изявленията си дето никой не ги иска?

485

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера какъв му е проблема на тоя ***..

484

Анонимен

преди 5 години

След като настоящия Резидент така охотно заема страна във вътрешнополитическите битки, то да каже ясно - "аз готвя собствен политически проект и не очаквайте да бъда безпристрастен обединител". Никога няма да каже, че не би учасвал в нов проект, следователно трябва да си подаде оставката ведага, защото не може да бъде обединител на нацията сега. Не се и опитва дори да имитира тази роля, а тръгнал през просото. Импичмънт!!!

483

Щирлиц

преди 5 години

Нека джавка,нека се пени.Историята помни личностите,не п.....те.

482

Анонимен

преди 5 години

Я, плазмодият можел да говори! Щеше да е чудо на природата, ако не дрънкаше само глу.пости.

481

Мишо

преди 5 години

Слугата отново изпълзя от дупката си! Айде отработват хонорара !

480

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, че измират вече тия излишни хора с грешните им спомени за Бай им Тошо.Викат "хубаво беше", ама не си дават сметка кое им е било хубаво. Казали са им, че им е хубаво и те са повярвали.То и военните в България масово повтарят, че им било хубаво през комунизма. Ми как няма да им е хубаво, държавата само ги е дундуркала. Пари за това, пари за онова. Всичките до един си наредиха децата и внуците. Гладен полицай или военен от онова време НЯМА. И тая порочни практики ги пренасят чак до днес.

479

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев, не можеш да стъпи на пръста и на бай Тошо!!!

478

Росен е Гузен!

преди 5 години

Цветанов трябва да стисне един път и върже с пружинен пискюл за макарите тоя плезаратив и да го закове за главния вход на луксозната тухла. Та кога ора дуаждът , дръпнат висулка. Изпищи сопран. един път-светне балкон на етаж първи. дръпне гостенин 6 пъти- сопрано 6 октава частен асансьор шъ сляза. Га грешно гостенит сопраното чключи, от кофата с гумната устата да му запуши. и пак мадурсопрано мелодия да си гърло продуха покажи му *** и и му гле рахатлъка.Централана служба по соъбщеният казва

477

Додо

преди 5 години

И Расим Банов и старшина Десислав Радев са смешници от един калибър.

476

Питанка

преди 5 години

Защо бе... защо през ден, през два си в ефир?

475

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ РУМЕНЧОBYE BYE

474

Анонимен

преди 5 години

Без значение кой е президентът, стига сте плюли. Научете се да уважавате президентската институция, ако имате нещо да им казвате, има си адрес на президентската администрация, има си и приемно време има си уебсайт, има си всичко. Големи сте иначе "патриоти", пък го докарвате само на приказки, иначе не сте по-добри от който и да било досегашен президент. Нито сте по-умни, нито нищо. Хайде за честност и морал няма да говорим, ама ако ги имате няма да се държите детски.

473

До Демократ 229

преди 5 години

Нашите по-старши парнтьори никога няма да ни назначат за премиер някой който в каквато и де форма и най-малко клони към Русия защото това е недемократично, а България е демократична страна...Сега прочети тези няколко пъти, да видя дали ще се усетиш какви си ги надробил! ти сам признаваш, че в нашата озлочестена страна външни сили НАЗНАЧАВАТ марионетките, които се правят, че управляват държава, а всъщност слушкат, служат, изпълняват всичко, което им заповядат господарите им!