512

Гатьо

преди 5 години

Туй РоскУ къде се обажда от коневръза?

511

bash_majstora

преди 5 години

мекотелото нещо пак мъца, ти си едно ужасно президентско недоразумение което ще си направи само услуга ако млъкне и изчезне завинаги

510

Щирлиц

преди 5 години

Защо му слагате минуси на 548?Човекът е прав,ама кой да мисли....

509

Анонимен

преди 5 години

Плевньо и ГЕРБ много ги е страх от президента да не ги награби, само празни приказки - всяка втора дума му е приоритети, приоритети, пълен смях. Гледай си детето и жената и се радвай на пенсията.

508

ИЛИЯН

преди 5 години

Браво другарю Плевнелиев достоен син на славната БКП и ДИМИТРОВСКИЯ КОМСОМОЛ.

507

Анонимен

преди 5 години

Българи,кога ще разберете,че ви управляват от 1944 до днес само КОМУНИСТИ,кога ? Това, че този ба'ндит Борисов говори против ком'унягите,не го прави демократ или антикомунист,напротив той доказва,че да ви измами е най-лесният начин това стадо овце да бъде контролирано и водено към помийната яма!30 г.минаха *** България все повече се превръща яма без дъно!Не ви ли се струва,че винаги ви плашат с идването на комунисти на власт чрез еди кои,а във всъщност те са същите,но вече клонинги на БКП ?

506

просто човек

преди 5 години

Какви нападки? Човека просто е отчел факта че разединителя не е свършил една работа за три години. Няма работник когото да държат толкова дълго за несвършена работа.Просто му е време да си ходи.

505

Димитрий

преди 5 години

Аз бих предпочел президентска република но ако трябва да избирам кой да е премиер няма да Плевнелиев.

504

Анонимен

преди 5 години

Roskooo, choveka sa peche na slanceto u egipeta, setne sha sa pogmurka prk ribkite i sha si popluva u toploto i chistoto more...3 dena bay bulgar na darjavna smetka holiday egipetski leshoiad...a visokoobrazovanite bulgari y bulgariata da rabotiat i da si plastat danacite da ima pari za pilota da si leti volno po sveta, da migrira na turisticheski exkursii i ca izstrebva bulgarskite levove i silichkite na dance borcite za narodna svoboda...samo chetnicite sa na rahat tea dni...

503

не може да бъде!

преди 5 години

Не мога да разбера дали на мен така ми изглежда или това наистина се превръща в невероятна реалност,но аз виждам как г-н Плевнелиев става все по-дребен и по-нисък/а може би и по-ниЗък/!Аз вече го виждам като Малечко-Палечко!Ще се загуби някъде в тревата!

502

Анонимен

преди 5 години

Госпожата на филмчето коя е?Ама защо е с мъжки дрехи и с вратовръзка?Абе, тоя гаден писклив гласец ми прилича на едно позорно човече, срам за нацията, наведено в поза Г и постоянно ръсещо глупости...

501

бай ганю

преди 5 години

Няма нищо скандално в това си изказване на плевнелиевпроблема в скандалите е че журналистите драскачи им лепват едно заглавие и това създава предварителна настройка на четящия това да изкажеш гледна точка не е изобщо скандално и не е целящо да засегне някого но нали ние на балканите сме си малко криворазбрани и много тънкообидни та формулираме едно мнение като скандал без то да е таковавсяко противоречащо разменяне на мнения днес е формулирано като скандал иначе не може да се продаде новина

500

анонимен

преди 5 години

***

499

гацо бацов

преди 5 години

Тоя ситния се пъне като гл/ист на буца!

498

Петко

преди 5 години

Добре си му е на резидента в президентството. Ако стане Министър Председател ще трябва да работи. А той, от военната си служба добре знае че "който не работи - той не греши". Така че аз залагам на втори мандат за президент.

497

Народ

преди 5 години

Народа го свали от власт ,а тоя пак се показва да си ходи.

496

Аз

преди 5 години

Плурализма и толерантността ми идват в повече след като ми се налага да чувам за това "нещо" било някога по назначение президент.

495

Иван

преди 5 години

Поздравления, г-н Президент Плевнелиев. Вие бяхте Президент на България, настоящия е резидент на КГБ и Решетников.

494

Анонимен

преди 5 години

"изявява се като лидер на опозицията,"....- че нали нинова си го роди !.............................".той няма нито един приоритет," - има,има ! приоритет си му е партията - майка. нали се дърли в един глас с нинова..............".нито е обединител на нацията"...........че той не е от нацията, той се и дете на опозицията !

493

няма проблем

преди 5 години

Проблема не е в това квартално недоразумение!Проблема е в журнаглистите дето му дават трибуна!По-жалка история от това нещо не мога да си представя!