41

до 39

преди 5 години

Кой е в матрицата, бе. Аз написах, че Чърчил бомбардира София въпреки настояването на СССР и САЩ за спиране или поне намаляване на бомбардировките. Това са факти. А ти започна да се доказваш колко много знаеш и разбираш и дори си позволи да обиждаш, като ми каза "прочети преди да коментираш". Ти си в матрицата, пич.

40

Факт

преди 5 години

Няма как в Обединеното кралство да се случи нещо,което да е в ущърб на евреите от Ситито,които вече над 200 години контролират UK!Ако те смятаха,че един Брекзит ще им навреди-просто не биха го допуснали!Какъв им е интереса ще разберем след години,а може и никога,но определено имат такъв в случая.Сега дали избързаха или въртят номера на брюкселските ***-те си знаят...Но да излъжеш евреин е мисия невъзможна.

39

до 38

преди 5 години

за каква конспиративна литература говорих, която е подкрепена от тонове документи, книгата за която говоря е "Войната на Чърчил" - препоръчвам ти да я прочетеш, да се запознаеш с документите и тогава да коментираш, щото не усещаш как си в матрицата!

38

до 37

преди 5 години

Пич, вземи излез малко на слънчице и остави за момент конспиративната литература, която смяташ за истинска история.

37

до 36

преди 5 години

ами така са му поръчали на Чърчил Еврейте да ни се отблагодарят, че ги спасяваме по време на ВСВ - ако не знаеш Чърчил е Еврейски агент, защото и той и баща му са затънали в дългове към еврейските банкери, прочети малко истинска история и после коментирай!! Ако не знаеш, Чърчил затваря пилота носещ му мирно споразумения от Хитлер, още преди войната да почне. Така, че ВСВ е нищо повече от войната на Чърчил, на господарите му еврей и на пропагандата им - има цяла книга за това...

36

Анонимен

преди 5 години

На ЕС и европейците не им пука толкова, но вижте британците, в панически шок са от първия до последния. А се очакваше да е точно обратното, вън твърдо или меко, не ни интересува. Британците са предатели, винаги са били и ще бъдат. Помните ли бомбардировките над София, да напомням ли, че САЩ настояваха за намаляване на интензитета им докато Чърчил искаше да хвърля още повече бомби. И то при вече предизвестен край.

35

брексит завинаги

преди 5 години

Печели Свободата!! А Свободата няма Цена!!! Още повече ако се осбождаващ от Еврейският Съюз, както Мартин Шулц каза преди години - Европа няма друга функция освен да служи на Израел!

34

Adolf Eichmann

преди 5 години

Как кой ще спечели? Онези от двете страни които искат да смажат силния ЕС като в менгеме за да не се конкурира с тях военно и икономически. Същите тези които подклаждат огъня и са провокирали по един начин или друг да има референдум. Големите приятели които делят граница близо до Аляска :))

33

Анонимен

преди 5 години

Уж всички ще губят, а никой не иска отмяна на брекзит нито Англия нито ЕС. Това се нарича шизофрения .

32

Ром"с

преди 5 години

Китай и САЩ ще са най-печеливши,а и няколко други стръни също ,но в по-малки размери и Русия е в това число.

31

не може да бъде!

преди 5 години

Въпреки многото приказки,въпреки това,че Брекзитът се превърна в цирк и евтина комедия,все още нищо не е ясно както за напускането,така и за последиците от това напускане.Присъединявам се към тези,които считат,че англичаните много добре обмислят решенията си,умеят да се пазарят и да отчитат последствията.Историята поне досега показва,че в повечето случаи докарват нещата в тяхна полза.И с американците е така с малка разлика-Те винаги намират вярното решение,след като опитат всички останали-Чърчил

30

Анонимен

преди 5 години

САЩ

29

Анонимен

преди 5 години

Само руснаците, те печелят винаги от нещастието на другите.

28

Сериала

преди 5 години

До кой епизод стигнахме

27

Край

преди 5 години

Англичаните винаги печелят - поразгледайте историята и ще се убедите че този народ грешки не прави. От държава малко по-голяма от България завладя 2/3 от света, спечели 2 световни войни почти без усилия и наложи на света езика си.Трудният път на брекзит е трудния път на истинската демокрация. В останалата част на Европа - няма никакво значение какво иска народа.

26

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам защо медиите в България се занимават само с този Брекзит? Да му мислят британците. И се казва Обединено Кралство, не само защото одавна не са велики.На 29.03 би трябвало да са вън от ЕС, с всички произтичащи плюсове и минуси. Те пожелаха да са вън и ЕС трябва да уважи тяхното право след активиране на член 50.След като са извън ЕС пак могат да си договарят търговки мита и взаимоотношения.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Помислил Сральо че е Портальо! Абре българския лайнарец съвсем се е побъркал!

24

Кой печели от Brexit

преди 5 години

юдо-масоните глобалисти от много години се опитват да извият ръцете на Европа за да започне да внася ГМО и пр. отпадъци от САЩ и Китай и то без мита и квотиBrexit беше замислен като решителен опит да се извият ръцете на ЕС, демек без Англия ЕС няма да може да запълни дупката в бюджета и неминуемо бюрокрацията в Брюксел ще загуби контрол върху малките държавиКой ще спечели от Brexit - ХОРАТА ще спечелят а юдо-масоните и от двата лагера ще ЗАГУБЯТ !!!

23

Анонимен

преди 5 години

До 12новият дългосрочен ценови коридор на нефта, ще бъде в интервала - 25-40 долара,а газа - ще е твърдо под 2 долара, т.е. 2 пъти по ниски цени ни очакват в бъдеще!кой е тоя ид.от, който сега би се заковал с дългосрочен договор?

22

Анонимен

преди 5 години

Ако в ЕС имаше хора с достойнство , за тези английски *** ,не би трябвало да има капка компромис,аут и никога обратно ...Тези британци винаги само са вземали ,и сега пак...Но понеже винаги е имало и има проджници ,и сега пак ...Не довиждане ,а сбогом Велика Британия...И никога обратно...