64

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че протестите в Сърбия са платени от Запада.Платените сръбски *** бързо забравиха НАТО-вските бомби над Сърбия в края на миналия век---Я ХОДИ ХАХАКАЙ В ПСИХИАТРИЧНОТО БЕ РУСУРОБ

63

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Ако Русия изгуби Сърбия, губи и Балканите!---СЪРБИЯ НЕ РУСКА ТЕРИТОРИЯ

62

Анонимен

преди 5 години

Пълни западни гупости. Русия не иска Балканите. Тя просто иска да си прокарва газовите тръби,да продава и купува т.е. да прави бизнес с Балканите. Ако Русия каже,че идва на Балканите,за да промени статуквото нито САЩ, Нато,нито Бог могат да спрат баланските народи и Русия да се обединят. Това за празни лъжи,че Русия губела Балканите губейки Сърбия,защото Русия не иска Балканите,за какво са и? Запада използва Балканите като колонии,особено БГ.

61

Ром"с

преди 5 години

"Арабската пролет" и до Сърбия я докараха вече тези от Фашингтон?!

60

юбералес

преди 5 години

До Сърбите да се учатизводът от цифрите ти сочи комунистически геноцид над българина. Защото ***.т.о винаги започва да мирише малко след като си го и.з.***.л.

59

Анонимен

преди 5 години

До 63 В грешка си населението на България е 7 млн.!А колко е Сърбия,знаеш ли?6'8млн,а бяха 10'4млн/с Косово/Като не са в ЕС и НАТО защо се топят с големи темпове?

58

Анонимен

преди 5 години

До 48 За какъв военен съюз мечтаеш Русия-Сърбия-България?Запитай се,защо Сърбия до сега не влезе във воения съюз на ОНД,-Русия,Беларус ,Казахстан ,Армения,Киргизия,Таджикистан!Поне да бяха влезли в митническия съюз на Русия,Беларус,Казахстан,Армения!При сърбите всичко е лицемерна политика ,на нож са със запада заради Косово ,и Путин го знае и затова им подарява 30годишни МиГове!

57

Сърбите да се учат

преди 5 години

България 1947г - 6.7 милионаБългария 1989г - 8.9 милионаБългария 2017г - 5.4 милиона

56

Анонимен

преди 5 години

Никакъв натиск не оказва. Естествено ЕС ще се съгласи с отсрочката или ще трябва да понесе отговорността за твърд Бексит.

55

Анонимен

преди 5 години

В ЕС България е първа по смъртност в света.

54

до 58

преди 5 години

а руската ти империйка колко народ е изтрепала ?Колко земя е заграбила и колко души е погубила ?

53

ДО 55

преди 5 години

Какво те интересува какво е искала Русия? Нито Чехия, нито Унгария ги интересува. Търгуват си хората с Русия и не им дреме. И икономически са сто пъти по-добре от България, която е под американо-турски ботуш.

52

Анонимен

преди 5 години

Краварите и в Сърбия се опитват да направят същото както с Украйна. Само че сърбите им ядоха попарата на краварите й още им държи влага от бомбите с обеднен уран разрушените телекомуникации които все още не са възстановени напълно и мостовете сринати в дунава. Помнят също и за срутената телевизионна кула в коята загинаха всички служители. А на тези които им плащат краварите да реват срещу Вучич ще им се случи изненадваща случка. Сърбия не е Украйна краварчета ще го отнесете дебелия.

51

я гледай...

преди 5 години

И самия Абрахам Линкълн е на снимката.Голяма работа са.

50

до 43

преди 5 години

тоест от как руската империйка го анексира в духa на заграбване и избиване на всичко от къде минеИ като всяка империйка и на нея края и се вижда . Рейгън ги нацепи подобаващо. Ще има и следващо.

49

до 48

преди 5 години

Ти руски *** си ***! Русия никога не е искала България да бъде силна. Ама е ледно да се дращи, вместо да се учи ИСТОРИЯ...

48

Анонимен

преди 5 години

Някой пътувал ли е скоро с кола през Сърбия? Да го направи, да види какво значи хубави пътища. После като се върне тук в евроатлантическа България на Боко - не ти се живее.

47

Чеути народе

преди 5 години

И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление! З. Стоянов

46

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че ние - християните сме точно толкова глупави колкото бяхме преди 6 века. И тогава бяхме разединени и сега сме. И се оплюваме взаимно вместо да се обединяваме.

45

Анонимен

преди 5 години

Тоя, дето иска да сваля Вучич, е по-голям привърженик на Русия от Вучич.Напразно Швайне Веле се радва...