124

Анонимен

преди 5 години

Че на кой му трябват крадливите и негодни за нищо руск????

123

Анонимен

преди 5 години

Сърбите и руснаците - заради тях участваме в 4 войни и губим повече от половин милион войници. Сърбите откраднаха Български земи, наложиха македонизма с подкрепата на Сталин. Послушковците на Сталин в България избиха елита създаден до 1944 и сложиха на власт *** докарали ни до просешка тояга след като господарите им в СССР спряха да ги контролират. Бъдете Българи най-накрая.

122

евролъжа и измама

преди 5 години

До АнонименЛъжеш - вие соросоуруспиите сте най-многобройните *** в света. И сте проститутляци по душа, защото Тръмп наш ви спря финансите но пак проститутствуватеКак са евроджамийските ви ценности?

121

Анонимен

преди 5 години

Турците, марш от форума. Във форумите на Ердоган вървете. Ч А ЛМ И сложете и на жегите се печете. Сърбите и руснаците са ни братя и отдавна нямаме немска шпионски династия да ни праща на войни с тях. Ще има нова Чаталджа и край на смешната азиатска сатрапия на Босфора.

120

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от Западните покрайнини. Сороспио, не се изказвай от наше име - след като нищото Костов пусна натовските самолети да убият братовчед ми в Пирот САМО МОЖЕТЕ ДА СЕ ТА КО ВАТЕ В ДЖЕНДЪРСКИТЕ СИ ***. Сърбите ни постРоиха взривените къщи от агресора Костов и НАТО. Освен това днес сте управлявани от турските партии ГЕРБ и ДПС с подкрепата на патриота Краси Американеца, патриота Лудеров и един ром патриот. .

119

Анонимен

преди 5 години

4. НАТО като се разширява накрая като Варшавския договор просто ще се саморазпусне отвътре. За какво набутаха Македония там - коя ще ги нападне или пък Сърбия... Всичко е от зор после да им продават скапаните си оръжия. 5. Ние като сме членки, та нима сме защитени от дитктатора Ердоган, ако ни нападне, ние българите требе да се вземем в ръце и да сме новите опълченци за България и да потепаме агресора с неграмотнота му и про ста армия. Което и ще направим. Затова и Реджеп ***, ама не смее да

118

Анонимен

преди 5 години

Българските со ро соидни тактики, цитират двама руски со ро соида и все едно са цитирали Бога. Къде са очевадните пробойни, само молко че не ми се пише-1. След Косово САЩ завинаги отврати сърбите от себе си. Направиха си го самички. 2. Вучич бие с 60 процента на избори, протестърите 2000 со ро ски платени отрабини.3. Наш Бойко едвам печели с патеричите партии едвам събира кворум. Добре че е истинския партньор - Доган. Но тука не се сплетничи как му се вдига кръвното. 4.Нато с раздуване ще с

117

Анонимен

преди 5 години

До 48 Сърбия купи със злато Българската архиепископия,наречена "Охридска" ,присвои си много български църкви,които нарече ,сръбски,заграби български земи,изби и прогони българите от Македония,наши сънародници агонизират в Западните покрайнини.България вече е в съюз,нямаме нужда от друг.Ако Сърбия наистина иска в ЕС,да приеме европейските ценности и правила и да заповяда,иначе,по-далеч от нас.Щом са с Русия,а с ЕС,само на думи,за пари.

116

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 48 Трябва много да мразиш България,за да искаш такъв съюз.Сърбия винаги е отнемала българска територия,с помощта на Русия.Два пъти в историята е предлагана федерация със Сърбия,но велики българи са отказвали,защото сърбите са настоявали,тя да бъде управлявана от Белград и постепенно,да сезаличи България,както се опита с югорепубликите,но те с цената на много жертви, се отделиха и разрушиха Велика Сърбия,маскирана,като Югославия.90% от сърбите мислят,че територията на България е сръбска?

115

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да си върнем Западните покрайнини, после да имаме обща граница с Косово. После да помогнем за одирането на Мечката.

114

Сата НАТО

преди 5 години

"Ти спиш ли спокойно защото НАТО те пази? Аз лично НЕ!"Спя спокойно, ям добра храна, пия качествен алкохол. Чакам момента да трепем руснаци.

113

Сата Н.

преди 5 години

Имам ИДЕЯ!Сърбия да се смачка и разпарчетоса на инат на Просия. Тогава че ви стане ясно какъв мишок е Потин - ше гледа и ше мига само.

112

Анонимен_777

преди 5 години

Глупости ! Сърбия не е в ЕС и полит. и открай-време е про-Руска !Ключът на Москва към европейската политика е горивата...Либерастите отново са обзети от пристъпи на изпреварваща събитията тревожност !

111

Анонимен

преди 5 години

На всички антинатовци и антиевропейци в България,трябва да се отнеме правото да пътуват и работят в ЕС и натовските страни.Както и достъпът до европари.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен129 Русия не дава нищо безвъзмездно.По времето на мракобесния комунизъм,България не бе държава,а руска провинция.Ако не е НАТО,отдавна да ни е сгазила с ботуша и дала още българска цемя на Сърбия.

109

Анонимен

преди 5 години

Москва винаги е казвала високо,че иска Сърбия в ЕС,дори я насърчава,за да се добере чрез нея,до европейските фотдове и пазари,и да я направи "Троянския кон на Русия в ЕС".Освен това,самите сърби непрекъснато го повтарят,докато измолват поредния транш безвъзмездна финансова помощ от Брюксел,или достап до ес-пазарите.На два стола не се седи дълго обаче.Сърбия ще трябва да свиква,че вече не е "велика",каквато бе по времето на Югославия.

108

Зозо

преди 5 години

...България беше въоръжена до зъби! И оръжието ни беше дадено безвъзмезно от Русия.... Хахахахахахаахааааааааааааааа, хаповетеееее, дайте хаповете на тоз руский чучмек!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

107

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по далече от Русия и Сърбия толкова по-близо до цивилизацията.

106

Анонимен

преди 5 години

129...Много грешиш! България беше въоръжена до зъби! И оръжието ни беше дадено безвъзмезно от Русия! Именно защото разчиташе на нас и ни вярваше! Днес.Америка не ни е "подарила" Нито един куршум .Ако не си го заплатим уви! Ама иначе сме "партньори"! -:) Ти спиш ли спокойно защото НАТО те пази? Аз лично НЕ!

105

Анонимен

преди 5 години

"Империята на злото" -това е казано от много по - умни хора от нас .С годините Русия не направи нищо за да ги опровергае .Натъпкаха се с оръжие и рекетират целия свят , а народът им гладува , лъжат го ,баламосват го и той им вярва.