23

Анонимен

преди 5 години

"Не следваш закона, няма еврофондове"Добре беее,може и "няма еврофондове,няма и вноски за ЕС"

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЪВСЕМ СКОРО ВИЖТЕ КАКВИ ХОРА СА В БПЮКСЕЛ ЮНКЕР БАПЕКОВ И ТЕМ ПОДОБНИ ИДИОТИИ"Няма как да стане щом трижди по-скапаната Русия с бандити управници все още държи уста над водата значи че ЕС може да бъде само мечта за руснаците.

21

Анонимен

преди 5 години

Равенството ще бъде толкова и такова, каквото и колкото е в европейските институции. Ако се погледне ранга на служителите в тях по страни ще се види кои са най-много на високи постове и кои са пчеличките, които вършат работата без право да участват във вземането на решения.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЪВСЕМ СКОРО ВИЖТЕ КАКВИ ХОРА СА В БПЮКСЕЛ ЮНКЕР БАПЕКОВ И ТЕМ ПОДОБНИ ИДИОТИИ

19

българина

преди 5 години

а кой и по какъв критерии ще определи ОБЩИТЕ ЦЕННОСТИ НА 28 ДЪРЖАВИ И 500 МЛН ДУШИ? ТОВА ДА НЕ СА 10 БОЖИИ ЗАПОВЕДИ! тука яко мирише на ссср2 и цензура, до тук евро ценностите предимно за слямски мигранти джендъризъм и санкции срещу независими държави! разбиване на семейството, богат център и бедна периферия!

18

Анонимен

преди 5 години

ТАКА ГОСПОДАРИТЕ ЩЕ МАЧКАТ И ЩЕ ПОДЧИНЯВАТ КОЛОНИИТЕ СИ.

17

Анонимен

преди 5 години

Голям шамар за кремъл

16

Анонимен

преди 5 години

Кой закон?На баба Меркел и на Макарона ли??Няма да го бъде тоя ЕС...............днес ще сготвят Орбан, утре някой друг непослушен..................и така до окончателния край на ЕС!!!

15

не може да бъде!

преди 5 години

Ако това се приеме ,това ще е наистина началото на края на ЕС!Ще направя прогноза кои първи ще напуснат -първо -Италия,след това -Полша,после -Унгария, Австрия,а после - по принципа на доминото ....

14

axa

преди 5 години

механизъм за мачкане на непослушните, видяхме го с Жан виденов, сега им трябва и Орбан. Къде е уловката? Лисабонското споразумение. При него са нужни няколко държави да имат мнозинство и решават, другите да го духат, без значение какво мислят.

13

за ЕС

преди 5 години

Правила обаче са едни за Германия и Франция, а други за България и Румъния, нали??

12

за ЕС

преди 5 години

Това ли е европейската солидарност?България да си остане най-бедната държава в целия ЕС!!Тоя ЕС ще свърши като СССР..............................................с разпад, защото все по-голяма власт се концентрира във все по-малко на брой бюрократи!!

11

Анонимен

преди 5 години

Правилата са хубаво нещо, когато са за всички в ЕС. За съжаление не е така - има правила за малките и бедните сателити, които не са в сила за силните и големите в Западна Европа. В това няма нищо обединяващо, по-скоро е бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне. Малките и бедни източноевропейски държави ще търпят да бъдат мачкани известно време, но не до безкрайност.

10

АНОНИМЕН

преди 5 години

Абе това вече мяза бетер на СИВ.оставете хорицата на мира и стига с тия ценности,бе

9

Анонимен

преди 5 години

А кога ще защитите хората си в ЕС със закон или ви е все тая дали ги избиват?

8

Анонимен

преди 5 години

Разработват ново средство за натиск, за да държат държави във васално положение. И в момента има изобилие от механизми и лостове за наказване на непослушание. Просто прибавят още един - държавата, която не се държи подобаващо, ще бъде обвинена в неспазване на върховенството на закона и върху нея ще се стовари целия арсенал от икономически и политически форми за въздействие. Живеем в империя от нов вид, където има нови механизми за подчиняване на държави.

7

шматка

преди 5 години

Кой закон и кои ценности.Нещо народите в ЕС не ви разбират ценностите напоследък.

6

Цялата работа...

преди 5 години

...е заради държави като България да не дадат търговски коридор на Китай. Изкъсо следене и наредби от Брюксел

5

Анонимен

преди 5 години

Като се зададат избори и рязко им стават интересни правата на гражданите и законността

4

Анонимен

преди 5 години

Щом Бойко го подкрепя, няма да стане