7

Анони

преди 5 години

Телецът непрекъснато разрешава да бъде зависим и то от много хора. И да, скъперник е. Към хората, които харесва - не е скъперник.Друга е зодията на егоистите.Трябва да четете повече!

6

Мъж!

преди 5 години

За Девите е АБСОЛЮТНО ВЯРНО! Но сте забравили най-важното ни качество, което обаче може да се превърне и в недостатък! Трябва много да внимаваш ДА НЕ НАКАРАШ ДЕВА, КОЯТО ТЕ ОБИЧА (независимо дали като приятел/приятелка или като партньор/съпруг/съпруга и така нататък) ДА ТЕ НАМРАЗИ, ЩОТО ТОГАВА СТАВА СТРАШНО! Просто когато ИСТИНСКАТА ДЕВА ОБИЧА - ОБИЧА С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, НО КОГАТО МРАЗИ - МРАЗИ С ЦЯЛАТА СИ ДУША!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Май.. май.. нещо сте се объркали отново. Хайде сверете си версиите кой коя зодия и пак пишете. Явно и хората, около вас представители на определени зодии не са ви много ясни и техните задкулисни действия. Но умело се "изхрачвате върху хора, които и хал хабер си нямат за какво става на въпрос. Добре, че са над тези неща и не ви се впечатляват въобще.

4

Анонимен

преди 5 години

Близнаците са "черешата на тортата" по интриги и се бъркат в чуждите семейства. Кой с кой бил! Крайно не етични и много не лоялни. Вяра нулева! Само си измислят. Нищо не им е ясно и не знаят.

3

Анонимен

преди 5 години

Относно "Дева" нямам наблюдения."Телец" е невероятен егоист.За останалите написаното е вярно.

2

Анонимен

преди 5 години

Знаеме за Девите.Много перфектни много изисквания ама като дойде време да погледнат себе си са безкрайно безкритични.Телците сме си *** и упорити но ако някой извади смислени доводи сме склонни на компромиси.Теле което се е запънало на своето значи се е бронирало в своята вътрешна крепост и смята че сте враг.Подсъзнателно.Близнаците са просто високомерни и с вътрешното убеждение че превъзхождат всички останали взети заедно поне 5-6 пъти.Изобщо всяка зодия си има "трески за дялане"

1

Наблюдател

преди 5 години

Спрете се малко с тези небивалици за зодиите изсмукани от кутрето на десния крак!