154

Бойкот на OLX

преди 5 години

Ей така се печелят избори, с популизъм. Като минат изборите за евродепутати, тогава ще клъцнат пенсионерите...

153

Майтапчия

преди 5 години

Знаех си че трябва да заложа на позитивизма и хората ще го оценят!Предишното стихотворение за Баце-"Винету"(Пръкна се от Банкя мутра велика...) беше натоварено само с негативизъм и го отчитам ката грешка!

152

55 годишен

преди 5 години

А на рекетьорите,бухалкаджиите и на мачкаторите на уши на Тодор Живков от 90те години води ли им се трудов стаж и по какъв рараграф ще им плащаме пенсиите?

151

Анонимен

преди 5 години

Цвъки Ушков излез мишок. Нали твойте парламентарци гласуваха , а ти обикаляше телевизия след телевизия за възхвала . Излез без.срам.нико !

150

Анонимен

преди 5 години

Нали тоя Суджук се пенявеше как пенсионерите били лош човешки материл и му опоскали фискалния резерв?!Върти се като фурнаджийска лопата, само в Симитли го оправят.....

149

Malian

преди 5 години

До МайтапчияБраво,браво,браво! Написал си го много добре, ако беше по време на СОЦИАЛИЗЪМА да знаеш щеше да си заслужил писател.

148

Анонимен

преди 5 години

Българино , и този опит на Собственика на ГЕРБ да те прецака не успя !!!!!!!!!!Осъзнай се , следващия е .......утре !!!!! Докато е Тиквата !!!!

147

Майтапчия

преди 5 години

Банкянското слънцеЕла изгрей и освети ме,навеки да се слави твойто име!Необходим си като въздуха,водата,без теб не могат съществата!Без твойте мощни магистралиживот ще има ли?Едва ли!А ако вечер не те видим на екрана,как спокойно ще се пъхнем под юргана?На теб сме благодарни ний до гроб,напук на празния си джоб!Баце,ще ти бъдем верни,дори в условия мизерни!Ако трябва ще ядеме само лапад-в България Слънцето изгрява от Запад!

146

Анонимен

преди 5 години

Предизборни обещания

145

Даскала

преди 5 години

Борисов не Ви вярвам!Не вярвам , че държите на думата си , защото до сега сте се доказали като политически ветропоказател!Не вярвам , че изведнъж сте се замислили за съдбата на милионите пенсионери в страната , защото сте се доказали като убиец на старци и инвалиди!Не вярвам , че някой ще се хване на въдицата Ви е че няма да Ви изритат от управлението в най-кратки срокове!И Вие не вярвайте на последното!

144

ДА СИ ТРАЯТ

преди 5 години

ПРАВ СИ-БОЙКО Е ВЕЧЕН И БЕЗСМЪРТЕНОТ ПЕНСИЯ НЯМА НУЖДА

143

Анонимен

преди 5 години

*** , гербав ! Не вкарвай президента , Нинова , Цачева , Йончева !!! Виновни са много , води ги Винету !!!

142

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов се сдобил в края на 2018 г. с нов апартамент от 384 квадрата на преференциална цена от 420 евро на кв.метър.Честито на всички пенсионери.

141

Анонимен

преди 5 години

Така ли нямат очи и съвест да видят как хората мизерстват ежедневно, умират болни, гладни, самоубиват се, защото потъват в дългове заради инфлация и проблеми, а те вземат заплати по няколко хиляди и говорят само за властНямат, тяхното напрежение е за борба и за власт и не мислят за действията си и последствията от тях ,които ,в някои случаи се оказват фатални и за тях.

140

БРАВО

преди 5 години

Евеала Борисов , не съм и сънувал това - никога не съм работил а днес вие ми върнахте Пенсията - УРА , имам пенсия от 1200 лева < УРА Да живее ГЕРБ , ще го цунем .

139

Анонимен

преди 5 години

Не знаех че Премиерът определя пенсиите в една демократична държава.Мислех, че са институциите, ама явно съм се заблудил.

138

БАНко

преди 5 години

Този човек мрази възрастни хора ! През 2010 заяви ,, Плащам пенсии , които повишиха тройната коалиция " ! Той ли ги плаща ? Повярваха му в Столипиново и Филиповци !Последно осъвременяване е от 2008 г ! Следва замразяване от Бойко първи , първо индексиране по швейцарското правило от Орешарски !!! Не знаехме за опустошение ,, борисоВ "

137

Анонимен

преди 5 години

БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ!! Моята пенция беше увеличена със сто и петдесет лева!!!БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ!!

136

:)

преди 5 години

Боко Великолепни пак довтаса на бял кон и спаси народа. Не ви ли омръзна едно и също шоу цели 10 години. Тиквата ви лови на празна кука, шарани такива!

135

Malian

преди 5 години

Когато всички държавни служители от Министър Председателя до чистачката в НАП и деловодителката в Паспортно бюро започнат да плащат личните осигуровки тогава ще има пари за пенсии. Не може да чакат на Частния бизнес да се напълни НОИ с пари за пенсии и обезщетения. Подписано от 80 човека работещи в частния сектор и издържащи държавни служители.