174

мда

преди 5 години

Боко не може да проумее, че пенсията не е социална помощ, а е резултат на това, какво си заработил и на каква сума си се осигурявал!

173

Бог Боко

преди 5 години

А от къде пари бе ташунко, прогони работещите, кой ще работи, та да искарва за пенсии? Няма вече будали да се връзват на приказките му!

172

Анонимен

преди 5 години

До А Цецо не спиСпоред мен вече има цял квартал,не само този нов луксозен апартамент.Явно има слабост към апартаментите.

171

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

170

Анонимен

преди 5 години

Господ Бог каза !

169

Още мърдащ пенсионер

преди 5 години

Работата е ясна. Няма защо да се напъваме, да остроумничим, да спорим, ами да започнем да мислим какво и дали нещо можем да направим! Трябва да се срамуваме от децата си! Те отрано разбраха, че нищо няма да излезе от нашия "преход" и категорично отказаха да бъдат залъгвани. Няма да се върнат! А нас, докато се дърлим, господарите на деня ще ни окастрят от всички страни и ще ни захвърлят.

168

Анонимен

преди 5 години

Другарю бивш комунист , пиши за другарката Нинова в сайт на вестник дума .Статията е за ограбен от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ български народ !

167

Анонимен

преди 5 години

Палячото отново го играе спасител на народа.

166

Анонимен

преди 5 години

А при Станишев учителите стачкуваха няколко месеца безрезултатно.

165

Анонимен

преди 5 години

Четири месеца тези правила са действащи .Това е закона на Бойко и Цвойко с най много дни без поправка .Други се ремонтират преди обнародването .

164

Анонимен

преди 5 години

Това да не ти е Мимлийончва Овшоркова.

163

Аз

преди 5 години

А ЗАЩО се стигна до това - някаква отговорност???И за много други "недоразумения" - политическа отговорност се носи с оставка!Другото е театър за баламурници!

162

Анонимен

преди 5 години

"Борисов се разпореди: Нито един нов пенсионер да не бъде ощетен!"---Да, бе! Всички други ни ощетяват, само той не! Даже им забранява да ни ощетяват, разпорежда им! (хи-хи!)Сега като се юрнем всички нови пенсионери да гласуваме за него ... стой, та гледай! :)Егати палаячото! :)

161

Анонимен

преди 5 години

Сделката поражда редица въпроси, като най-смущаващият от тях е, как квадратният метър в лускозната сграда излиза на семейство Цветанови едва 627 евро, при положение, че цените там започват от 2600 евро на кв. м.Свободна Европа отправи писмено този въпрос към лидера на ГЕРБ в НС, но не получи отговор. За сметка на това се потвърди автентичността на документите, с които медията разполага.

160

А Цецо не спи

преди 5 години

Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Този път колекцията му от недвижими имоти, освен с жилище, се обогатява и с ВИП асансьор, който отвежда шефа на ПГ на ГЕРБ и семейството му от личния им гараж в сградата директно в дома им.

159

милиционер

преди 5 години

През 1989 година, 17 годишен хлапак се подлъгах да влезна в СМУ-Пазарджик с мотива, че на 40 годишна възраст при първа категория ще мога да се пенсионирам. Сега съм на 47 амортизиран и с куп болести. Евентуално трябва да доживея до 52 години за пенсия. Тогава, обаче възраста отново ще се вдигне. Пенсията е утопия !За тези, които не познават тази професия ще кажа само, че да си миеш зъбите сутрин преди лягане е много вредно...за перманентния стрес няма да се оплаквам.

158

Анонимен

преди 5 години

Пенсии няма, нооо цвъко има нов апартамент, с гараж двоен, и личен асансьор, и е на ул. Латинска.

157

Милиционер

преди 5 години

Ама защо им плащаме заплати на тези хрантутници - министри, депутати и друга герберска ***?! Всичко трябва да се прави от вожда -учител! Пенсии, избори, самолети, хъбове и т.н. и т.н. "Майтапчия" го е написал чудесно! Вожда - слънце!

156

Анонимен

преди 5 години

Този ли ни плашеше с Гърция и ни превърна в Русия ?!

155

Анонимен

преди 5 години

късно е чадо...пак огелпахте нещата...и ние пенсионерите никога няма вече да гласуваме за теб,Боко...освен ако не вдигнеш пенсиите като в белите държави...пък дори и като във фалиралата Гърция...