158

Анонимен

преди 5 години

Аз твърдя една очевидна истина - няма македонски народ и няма украински народ. Западът създава измислени държави и ги признава. Няма и Косовски народ. И ние и Русия сме в правото си да казваме истината, че Ленин и западът са ***, признавайки такива народи.

157

Анонимен

преди 5 години

Днес Посрайна е десет пъти по-зле от Русия, но за това тук в псевдодемократечна България не може да се пише. Също така не може да се пише, че в Одеса избиха превратаджиите стотици хора, а Надежда Савченка каза, че на Майдана са стреляни хората не от Янукович а от днешните превратаджии в Посрайна. Русия анексира Крим без нито една жертва, тоя слагач да не лъже. Писна ми от фейка, с който заливате българския народ туркослагачи.

156

Анонимен

преди 5 години

Руснаците и украинците НЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ

155

Анонимен

преди 5 години

Руснаците и украинците са братски народи, които насила бяха вкарани в конфликт помежду си..............виновни са западните служби!!

154

Анонимен

преди 5 години

Верно бая сеир за Света направиха украинци и руснаци. На широката руска душа и се скръндзеше да плаща по 2милиарда годишно на Украйна за газопровода, сега ще плаща двойно. Ама руската мания за величие е болестно състояние.

153

Анонимен

преди 5 години

ХахаБили живели в разбирателство народите на СССР. Примерно гладомора, руснаците умориха 10милиона украинеца, ама иначе в разбирателство живеели.Те и с чехите живееха в разбирателство след като вкараха танковете и ги мапкаха по площадите през 1968

152

Анонимен

преди 5 години

Знаем, знаем.На Путин му пречат космоса, космите и най-вече 95 годишния Сорос. Иначе всичко друго си му е наред. Сорос, американците и евреите са виновни, че МРЗ в Русия е 9500рубли и има 8.5/100000убийства.

151

Анонимен

преди 5 години

Майданът внесе разделение между два братски народа.........руския и украинския!С помощта на западните слубжи и Сорос беше предизвикано това!И беше инсталирана една фашистка хунта на власт и един олигарх-алкохолик-шоколадов бос..........Потрошенко!!!

150

Разбирач

преди 5 години

Кви братски народи !?Монголската орда беше окупирала истинската Россия /Украйна. Ама свърши вече

149

Факт

преди 5 години

Където се намеси САЩ - потичат реки от кръв.П.П.Колко години народите в СССР живяха в разбирателство и без ламтеж за богатството на другия? Но ламтежа за грабене и присвояване / черти включени в ДНК-то на американците / на САЩ, доведе ликвидиране на мира по света.САЩ били добре! Да, разбира се. След като плячкосват и грабят по цял свят!

148

Петров

преди 5 години

След пердаха който американците изядоха в Сирия и Венецуела, следва и пердах в Украйна, макар че там са най-важните военни интереси на Империята на злото САЩ и ще се опъват малко повече.

147

ан

преди 5 години

храни куче да те лаевсички чрез русия сте се домогнали донякъде-минджев,василев стефанов и т нплюят от все сърце за поредните сребърницинеблагодарността се заплаща рано или къснозабравихте ли 5 те милиарда на сащ за да се настанят на границата с русия и кримкакво е обяснението на бившия кореспондент

146

Анонимен

преди 5 години

Голям стратег е Путинчо временно спечели Крим и загуби за винаги Украйна.

145

Анонимен

преди 5 години

Болшинството от жителите на Крим желаят да се върнат към Украйна.

144

Iozeff

преди 5 години

До АнонименТи нормален ли си вееееее,или анонимен............алкохолик!?

143

Анонимен

преди 5 години

Най - истинската статия от 2014 г насам .Има само един пропуск ,това е 4е руснаците стреляха по Донецк и Луганск докат настроят хората против Киев.Онези "фашистите , бендеревци" те стрелят ,те са лошите хора и т.н.

142

Iozeff

преди 5 години

До *** открадна Неее,не е загубил Украйна!Просто не му трябва!

141

Iozeff

преди 5 години

До АнонименРуски е,руски!

140

Путю открадна Крим

преди 5 години

И загуби цяла Украйна Пълен лузер си е

139

Анонимен

преди 5 години

КОЙ?Кой раздели братски народи с 13 хил. жертви???Името му напишете!!!