175

българин

преди 5 години

умишлшно не казват как е във други държави, защото ще се види че и новите неща които ще приемат няма да действат. а то е направено и работи от години.

174

Златко

преди 5 години

До АнонименЗа асансьора. Наистина в моите обекти до втория и третия етаж не се ползват асансьори и не се плащат, но те са изключени и на тях асансьора НЕ СПИРА и за това не се плащат. Съвсем справедливо е да не се плаща нещо , което не се ползва.

173

Анонимен

преди 5 години

от нашият 8 етажен блок .съседите до 4 етаж казват ,че не ползват асансьор и не го плащат ,от тях единият е самият домоуправител юрист по професия и срам за гилдията на юристите,наемателите също не плащат нищо.плащат само 3 семейства пенсионери,самоназначената чистачка укрива доходите си,а чисти нелегално 7 входа за по 60лв.всеки.

172

Анонимен

преди 5 години

Честно казано, ако всички апартаменти над мене ги отвее ураган (айдде, без втория етаж, че да има изолация ... само собствениците да отвее), нямам нищу против :)

171

екцперД

преди 5 години

Експерта извади логика!!! Умнико - първите етажи ползват покрива, но не ползват асансьора. Да не си завършил висше образование в Топлофикация???

170

Анонимен

преди 5 години

Сега остава и помощи на безработните да даваме ... Тюх тюх тюх .... Ко хубаво е боло преди 300 години...

169

Анонимен

преди 5 години

Трябвало да оцеляват ... за кво?

168

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 166Аз съм за доброто. То не включва столичани в повече :). Па и без това са много на колона. Стотина хиляди, ама да сме качесвени!

167

Анонимен

преди 5 години

А това, че из панелните гет ана перник има по стотина убойста на години и престрелки между улични банди ... не се говори, нали?

166

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма да се приберат по родните места,защото трябва да оцеляват,а ще емигрират в чужбина.Ти искаш ли да се обезлюди България,злобар?

165

Анонимен

преди 5 години

Хора! Спрете да им давате работа и ще се приберат по родните места, а лихварите ще им земат апартаментчетата и готово :)

164

Анонимен

преди 5 години

Кефят ме в Скандинавия ... ако си такова ***, че всички те искат вън, ще те изгонят със 6 цифрени глоби :)

163

Анонимен

преди 5 години

До даМного си дълбока!

162

да

преди 5 години

Сега ще започнат междусеседските войни, да се поизбием малко помежду си................и да се освободи територия................на враговете на България им трябва територия........затова се прокарват такива закони!!

161

42

преди 5 години

СЪГЛАСЕН СЪМ. НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВРЪЩАНЕ НА ДОМОУПРАВИТЕЛИТЕ, ЖИВУЩИ ВЪВ ВХОДА, А ФИРМИТЕ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ. НЕ ПАК ДА ПЪЛНИМ ПАРТИЙНИТЕ КАСИЧКИ И ОТТУК.

160

Анонимен

преди 5 години

Както покрива, както асансьора са общи части. Така и сградната инсталация е обща част И съответно дружествоно топлофикация АД да си търси тези разходи от касата на Ет. Собственост.

159

Анонимен

преди 5 години

Практиката е, че по крадливи са домоуправителите със сделките по ремонтите. Особено тия без договор с ЕТ. СОБ.

158

Леле

преди 5 години

До сегашния закон Я стига глупости! До момента две такива деля са приключили ,едното вървя 10 години. Две още се мотат по съдилищата. За да не си мислите ,че се съдим поголовно - всички дела са срещу една и съща жена . Осъждаме я ,но тя подава жалби , иска смяна на съдии ,жалва се срещу съдия изпълнители и прави всичко да забави нещата. До този момент обаче независимо ,че по спечелените дела работи съдия изпълнител -нито лев не е влязъл в касат на входа. Първо за съда и прочие и останалите ...

157

сегашния закон

преди 5 години

сегашния законподаваш иск в съда и за 3 дни го осъждат и ти превеждат парите по сметка на касиера+ 100 лева глоба към държавата за незипълнение на задължениеудържа се от доходите му

156

С

преди 5 години

Когато започне покривът да се ремонтира като обща част, тогава ще запопна и да си плащам...