10

Xa ха

преди 5 години

Само млади не е достатъчно. Може млади но много красиви !

9

ДИВАК

преди 5 години

.."дълги крака.." колкото и дълги да са , на всички жени са еднакви пропорции спрямо тялото - при мъжете , главата се нанася 8 пъти на тялото , жените 7 а децата 6 - ЗАКОН НА ПРИРОДАТА !!!

8

Анонимен

преди 5 години

На Лео партизанското му име е Гео :))))

7

Анонимен

преди 5 години

Лео е гей,има си дългогодишен приятел,искаше дори да се раскрие,но Холивуд не му позволи,за да играе ролята на мъжко момче и да гледат момичета негови филми..Тези модели са прикритие.С нито една няма снимка,където се целуват..И приятеля му е винаги с тях..Пише го в нета,четете,преди да приемате всичко за истина..

6

pump and dump

преди 5 години

Семейство е невъзможно да се създаде поради феминитичните закони, когато тя го напусне, а това ще стане с 99% вероятност, първо че губи 50% имущество, а от останалите 50% е длъжен да плаща нещо като доживотна пенсия на нея, а децата да ги издържа до пълнолетие също с баснословна сума определена на база неговият доход от която те няма да видят много, жената ще си ги харчи. Така че правилно прави човека, безцеремонно до 25 и толкова, баби не му трябват.

5

Батю Митю

преди 5 години

За к'во му е да са жени, к'ат може да ги сменя през ден?! До 25 години и до 48кила, жаса жаса седмица - две и да идва другата!

4

Тео

преди 5 години

След като знаят историята му, не знам колко нормални жени биха се хванали с него. За мен единствено ако са търсачки на слава или съвсем заблудени. Всеки решава за себе си, и преследва собствените си цели. За мен това е тъжно ...

3

Киро Х

преди 5 години

Холивудските ценности и факта, че е израсъл в семейство без баща си казват думата! Ако бях жена бих бягала със 100 км/ч от него и такива като него!

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя само ги гледа в очите,и им говори за любов.Опре ли се до по сериозна работа,казва че бил влюбен в друга.И така от години все едно и също.Има страх от опитни жени.Нещо работата не е много ,,аферим''.

1

Хе хе

преди 5 години

А той на колко лазарника стана вече?