9

Музикант

преди 5 години

Пълна деградация щом такива бездария влизат в учебниците на децата.Какво да очакваме - да влезе парче на Лили Иванова или ФСБ ? Еднодневките, безличията и връзкарчетата превзеха битието ни.Жалко !

8

Poli.genova.fan

преди 5 години

Незнам какъв ви е проблема да я пуснат в учебниците.Аз съм напълно сигурна,че щом почвате да я обиждате така значи вие сте малки крачета на около 9-10,които още в 5-ти клас не сте отишли и се оплаквате от това,че песента щяла да бъде в учебниците на 10-ти клас.Е моля ви се!Вие да сте питали 10-токласниците дали имат нещо против това.И ако си мислите,че с тези протести ще ви пуснат чалга в час по музика....Е много грешите!Вие нищо не оценявате явно.И няква Камелия била по-добра от Поли😂.

7

65

преди 5 години

Незнам защо ,ама това момиче не може да ме грабне силно.Уж гласовита ,хубавка ,ама нещо ми е далечна.Има много лош поглед, свиреп понякога.Във ,,Гласът на България спрямо Камелия се изложи.Жива и здрава да е ,ама не и се кефя.А пък за нея няма значение.

6

до 1

преди 5 години

Не знам дали учат Лунната соната на Бетовен, ама тая песен кърти мивки на Поли. Иначе да, БТР за нашите географски ширини си е леко натрапена група, по простата причина, че нямаме групи нито като унгарските, нито като английските от златната рок-ера. Имаме си групи за регионална радост, които гастролират из страната и правят някакви измислени концерти из Европа за радост на диаспората.

5

Щирлиц

преди 5 години

Докъде стигна падението на България....Сигурно ще продължи дълго време.

4

полиакрилов

преди 5 години

По-добре в актуалните плейлисти, отколкото в учебниците, но тук и без това се слуша само мазна чалга, така че няма особено значение.

3

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

сложете и един н.е.к.р.о.ф.и.л в учебниците.Стига тази сегрегация. Защо само лиз-близ? Ами НИЕ Н.Е.К.Р.О.Ф.И.Л.И.Т.Е не сме ли хора??? Отивам да удавя мъката на централните гробища. Аман от @@@ работи.

2

Анонимен

преди 5 години

За нея не знам, но два пъти писаха, че онзи корейски трансджендър Кр. Костов го вкарали в учебниците по музика, заради 2рото място на Евровизия и щях да колабирам! Ама като си платиш.в България , може и в Библията да те вкарат. Няма по- подкупна.и раболепна нация от българската.

1

До 1

преди 5 години

Вие чули ли сте песента на Поли Генова поне веднъж? Много по-смислена е от "Елмаз и стъкло" над БТР, която учихме в час по музика преди 16-17 години. Още тогава ми взучеше като наркоманска история, ама щом е БТР може...... Няма нищо лошо в учебниците да влизат произведения на нови и съвременни автори, стига да е не е пошло.