46

Емо

преди 5 години

Боже, боже докъде я докарахме?Кой където си иска спира вода и ток, Ало господине, евродепутат, стана благодарения на тези хора сега водата ли им спираш???Какво направи , осигури ли някаква работа на част от тези хора за да си изкарат парите за да си платят ток и вода, политиката на патриотизма в какво е ОМРАЗА,ОМРАЗА брях от прости по прости....

45

Нели

преди 5 години

Само да ви кажа заради тоз кьоравия на снимката ще дойдат няколко групировки от там дет се бият ИД и нас ще ни пометат, а на тоз дори няма да му дреме защото няма да е в България , а в европарламента. Сега е излязъл на лов за гласове.Това е патриотизъм за тях, важното е да има достатъчно гласове за техния добър начин на живот.Какво са направили от колко години като патриоти??????Само се оплакват и оплюват и НИЩО.

44

евроизбори

преди 5 години

Случаят трябва да се употреби - задават се избори за евродепутати все пак.

43

Todor R

преди 5 години

Зелените са безпринципни хора, които не следва да бъдат слушани въобще.

42

Дени

преди 5 години

Зелените могат да живеят май най-мирно в Сибир или Аляска - на стотици километри от всяка цивилизация насаме с гарги, лалугери и храсти.

41

Анонимен

преди 5 години

Зелените че са за там за там са.Ама Джамбазки и Симеонов нали все за национализъм говорят нито един от тях не е българин.Джамбазки и Симеонов единия полутурчин другия чист тарарин Каракачанов а каква ирония каракачанин бил.Еми добре приемаме им идеите за делене на народа на чистокръвни и други все едно сме порода овце за селектиране за разплод.Но по тоя критерии веднага след зелените първо към гетото а после извън страната трябва да поемат точно Симеонов Джамбазки и Каракачанов.Те не българи.

40

Биби

преди 5 години

Знаем ги и нашите зелени, и еврозелените що за стока са...Подкрепям Джамбазки в този случай, прав е.

39

ПЕНКО

преди 5 години

АМИ ТОПЛОФИКАЦИЯ !!!! ЗАЩО НЕ ПЛАЩАМЕ НА ЧАСТНИТЕ ТОПЛОФИКАЦИИ -ТОВА КОЕТО КОНСУМИРАМЕ В ПАЗАРНИЯ ЧАСТЕН КАПИТАЛИЗЪМ ???? ДА МАХАЛА" ГЕТО" БЕЗ ВОДА / ЦИЦАЛИ КАТО ЗА СВЕТОВНО /, НО НЯКОЙ МОЖЕ И ДА СИ ПЛАЩА !!! ЗАЩО ЧАСТНИТЕ СНАБДИТЕЛИ /КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ / НЕ СНАБДЯВАТ ЛИЧНО И ПО ДОГОВОР ??? КОМПРОМИСИТЕ СА НАПРАВЕНИ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО -*** ДАЛАВЕРА НА "ДЕСНИТЕ ВЕЛИКАНИ " !!!??? ЕХ ТОШО ...ЕХ ТОШО !!!

38

Анонимен

преди 5 години

Колко от "къщите" в това гето са незаконни?

37

Никакви разсрочки!

преди 5 години

Да им се разсрочи дълга означава да им се остави вратичка за измъкване - едни ще се покрият в чужбина, други ще се изкарат с умствена недостатъчност, трети ще починат докато изтекат въпросните 15 години.

36

Ако имаме държава,

преди 5 години

ако нашите управляващи са с топки /като Орбан/, незабавно да лишат от българско гражданство въпросните "правозащитници", защото последните действат подривно спрямо българските закони! Те подкрепят откритата, нагла кражба и дискриминирането на работещото мнозинство за сметка на привилегиите на малцинство!Освен това са заблудили чиновниците в Брюксел - по селата има колкото щеш работа и за хора без образование, необитаеми къщи и водопроводи.Но някои нещат да работят, нито да плащат

35

Анонимен

преди 5 години

Този глагол "скочи" е типичен за жълтите медии.

34

Петко

преди 5 години

До Мария Вижте си коментара умната и може тогава да критикуваш.

33

агент сфъкня

преди 5 години

разсроцка 15 години да им дадем да запазим етническия мир и да има кворум 3 процента на изборите че инак ше излезем нелегитимни.

32

Анонимен

преди 5 години

ОП са съставени от европейци и защитават европейските интереси,подкрепям ги!

31

Гашо

преди 5 години

Джамбазки пак яха популистки теми. Да вземе да каже, що си мълча когато се приемаше закона за опрощаване на дълга на ДПС, сега разтяга локуми

30

Мария

преди 5 години

И тоя ми станал депутат, зер свършили Умните и образовани можещти хора в България

29

Димо

преди 5 години

Еми да,тези либерали ли са социалисти ли.Изкараха малцинствата като клетници.Докато липсва равнопоставеност на права и задължения между всички граждани(етноси и социални групи)ще се насажда и чувство за привилегии на едни над други.Да си плащат,както си плащаме и ние сметките и наемите.

28

Еххх

преди 5 години

Джюмбюш, много скачаш преди избори. Бе то ти само това и правиш де, ама недей ще те хвана дископатията стой си мирен без това и да скачаш и да не скачаш полза никаква от теб

27

Анонимен

преди 5 години

до 26...недей човек... че това си го правят всяко лято на моста в Бургас... ако дойдат и фамилиите им.. отиде сезона.. и морето наистина ще стане черно ;)