133

раша наша

преди 1 година

русия уважа желанието на кримчани и севастополци чрес референдум а сащ в косово и венецуела с насила

132

Анонимен

преди 1 година

За това малко парче земя си разсипаха икономиката. Полза нулева..

131

постижението

преди 1 година

В Русия минималната заплата е 11,163 рубли, което са 280 лева, а у нас е 560 лева - два пъти повече

130

Анонимен

преди 1 година

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа

129

Крим е руски

преди 1 година

Ами правя паралел с Македония, наша територия изкуственно, създадена държава. Същата работа и е Крим за руснаците. Разликата е, че Русия е велика, а България и най вече нейните политици са слаби и продажни. Да си спомним Борисов под натиска на САЩ как призна името Северна Македония без никаква полза за България, като изключвам лично облагодетелстване. Сега македонците не само ни мразят повече (казаха, че Албания е най близка), амще имат претенции за Източна Македония, за Южна македония и т.

128

Ха-ха

преди 1 година

"Хоть камни с небо-мьi дома!"*-голям надпис с камъни на едно баирче в Крим,2014г,след присъединяването.
*"И камъни да падат от небето-ние сме в къщи!"

127

X

преди 1 година

Пореден повод да се наливат, но след това идва махмурлукът и ще поВръщат Крим.

126

Боби

преди 1 година

По отношение на Украинските претенции към Крим
Само един факт ще ви кажа
В Крим има Руско(Царско) Гробище, Мемориал на защитниците ВСВ, Немски гробове(ВСВ), Английско гробище(Кримската война), Турско Гробище(Кримската война), Италианско гробище бих го нарекъл защото сега Срдиния не съществува(Кримска Война) и Френско Гробище (Кримска война)

Това което няма е Украинско гробище. Защо ли?

125

Анонимен

преди 1 година

До 101 В България няма закупени от руснаци 300 хиляди имота. Де да беше така -тогава в България щяха да се влеят към 12 милиарда долара и това щеше да се отрази върху жизненото ни равнище. Статиската сочи, че закупените имоти са 4 пъти по-малко .Руснаците купуват курортни и безнесимоти в цяла Европа - Кипър, Испания, Гърция, Германия, Англия, Франция, Италия, а напоследък продават имотите си у нас

124

Анонимен

преди 1 година

Пак глупости от "журналистката" със забраненто име - Крим не е анексиран, а Крим се ВЪРНА в Русия!
Я пробвай малко история! Може и да ти се получи! Например - от кога Крим е част от Русия и от кога съществува, нещото наречено, Украйна!
Стига либерастки хленч! Ако ще сте журналисти - бъдете такива и си пазете достойнството (което май нямате)!

123

Анонимен

преди 1 година

Съветските републики бяха създадени през управлението на СССР,СССР ги създаде и това бяха области,а преди това,цялата територия заедно с републиките е била Русия,не е имало никакви републики,а Киев е била руска столица още през 8 век.

122

До мазепа

преди 1 година

Лъжете, господин Мазепа - откакто започна разпада на СССР, населението на Крим на два пъти организира референдум за връщане в рамките на Русия. И двата пъти с положителен резултат. Първият път референдумът бе просто игнориран, но вторият....е, сега украинците да си ядат чорапите. И да плюят в пазвите си да не би Русия да си поиска Одеса и Донбас. Щото и те исторически са единствено и само руски. По една проста причина - Украйна е държава, създадена по волята на Ленин.Не е съществувала дотогава.

121

Ужас

преди 1 година

Всички пишат за Русия, Сърбия и Венецуела?
Защо никой не пише реално за протестите на жълтите жилетки във Франция?
Кога ЕС ще поиска оставката на Макрон???

120

Анонимен

преди 1 година

приближават се до фалита- това постигнаха...

119

запознат

преди 1 година

Впоследствие, след събитията на "Майдана" и идването на "бадеровците" на власт всички цени скочиха, а заплатите останаха на същото ниво. Стана невъзможно, не да се живее, а да се оцелява". Затова взех решение пак да дойда в България и не съжалявам. Тук също се живее трудно, но се оцелява някакси!"

118

Анонимен

преди 1 година

Немските политици казват, че в Крим не е имало анексия, а сецесия (отделяне, отцепване) - първо, това става мирно, без нито един изстрел, второ, отначало има референдум, след който местните власти обявяват незвисимостта на автономна република Крим. Едва след това се подписва договора за влизане на Крим в състава на Русия. Освен това предаването на Крим на Украйна е станало по незаконен начин на времето - без одобрение от върховните съвети на Укр и РСФСР, а само на президиумите им. Немските политици сочат също, че вътрешните граници в Съветския съюз са били само административни граници

117

запозанат

преди 1 година

До анонимен 114,
То Русия е "изпъpдяна държава", а Украйна не знам какво е! Наскоро говорих с един украиннец, които преди години е дошъл да живее в България, по времето на Янукович обаче се е върнал в Украйна, а сега отново е дошъл да работи и живее в България! Та той казва следното- "Мои приятели ме убедиха да се върна в Украйна, след като Янукович дойде на власт!" Послушах ги и не съжалявам затова! Тогава в Украйна заплатите пак бяха ниски, но беше и много по-евтино в сравнение с България.

116

Да, България

преди 1 година

Кой каквото прави, за себе си го прави....Крим наш, Крим наш ревяха *** в захлас, а сейчас.......

115

gogo

преди 1 година

Само за това, което Путин стори с детския лагер Артек в Крим, шапка му свалям.
Лагерът бе в разруха и разграбен. А днес... вижте сами: bit.ly/2TadkBz

114

Анонимен

преди 1 година

До китикак

Много по-вероятно е Русия да последва Украйна отколкото обратното. Русия е изпъpдяна държава със затихващи функции. Гледайте Венецуела и мислете за Русия след 4-5 години.