125

постижението

преди 5 години

В Русия минималната заплата е 11,163 рубли, което са 280 лева, а у нас е 560 лева - два пъти повече

124

Анонимен

преди 5 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа

123

Ха-ха

преди 5 години

"Хоть камни с небо-мьi дома!"*-голям надпис с камъни на едно баирче в Крим,2014г,след присъединяването.*"И камъни да падат от небето-ние сме в къщи!"

122

X

преди 5 години

Пореден повод да се наливат, но след това идва махмурлукът и ще поВръщат Крим.

121

Боби

преди 5 години

По отношение на Украинските претенции към КримСамо един факт ще ви кажаВ Крим има Руско(Царско) Гробище, Мемориал на защитниците ВСВ, Немски гробове(ВСВ), Английско гробище(Кримската война), Турско Гробище(Кримската война), Италианско гробище бих го нарекъл защото сега Срдиния не съществува(Кримска Война) и Френско Гробище (Кримска война)Това което няма е Украинско гробище. Защо ли?

120

Анонимен

преди 5 години

До 101 В България няма закупени от руснаци 300 хиляди имота. Де да беше така -тогава в България щяха да се влеят към 12 милиарда долара и това щеше да се отрази върху жизненото ни равнище. Статиската сочи, че закупените имоти са 4 пъти по-малко .Руснаците купуват курортни и безнесимоти в цяла Европа - Кипър, Испания, Гърция, Германия, Англия, Франция, Италия, а напоследък продават имотите си у нас

119

Анонимен

преди 5 години

Пак глупости от "журналистката" със забраненто име - Крим не е анексиран, а Крим се ВЪРНА в Русия! Я пробвай малко история! Може и да ти се получи! Например - от кога Крим е част от Русия и от кога съществува, нещото наречено, Украйна! Стига либерастки хленч! Ако ще сте журналисти - бъдете такива и си пазете достойнството (което май нямате)!

118

Анонимен

преди 5 години

Съветските републики бяха създадени през управлението на СССР,СССР ги създаде и това бяха области,а преди това,цялата територия заедно с републиките е била Русия,не е имало никакви републики,а Киев е била руска столица още през 8 век.

117

До мазепа

преди 5 години

Лъжете, господин Мазепа - откакто започна разпада на СССР, населението на Крим на два пъти организира референдум за връщане в рамките на Русия. И двата пъти с положителен резултат. Първият път референдумът бе просто игнориран, но вторият....е, сега украинците да си ядат чорапите. И да плюят в пазвите си да не би Русия да си поиска Одеса и Донбас. Щото и те исторически са единствено и само руски. По една проста причина - Украйна е държава, създадена по волята на Ленин.Не е съществувала дотогава.

116

Ужас

преди 5 години

Всички пишат за Русия, Сърбия и Венецуела?Защо никой не пише реално за протестите на жълтите жилетки във Франция?Кога ЕС ще поиска оставката на Макрон???

115

Анонимен

преди 5 години

приближават се до фалита- това постигнаха...

114

запознат

преди 5 години

Впоследствие, след събитията на "Майдана" и идването на "бадеровците" на власт всички цени скочиха, а заплатите останаха на същото ниво. Стана невъзможно, не да се живее, а да се оцелява". Затова взех решение пак да дойда в България и не съжалявам. Тук също се живее трудно, но се оцелява някакси!"

113

Анонимен

преди 5 години

Немските политици казват, че в Крим не е имало анексия, а сецесия (отделяне, отцепване) - първо, това става мирно, без нито един изстрел, второ, отначало има референдум, след който местните власти обявяват незвисимостта на автономна република Крим. Едва след това се подписва договора за влизане на Крим в състава на Русия. Освен това предаването на Крим на Украйна е станало по незаконен начин на времето - без одобрение от върховните съвети на Укр и РСФСР, а само на президиумите им. Немските политици сочат също, че вътрешните граници в Съветския съюз са били само административни граници

112

запозанат

преди 5 години

До анонимен 114,То Русия е "изпъpдяна държава", а Украйна не знам какво е! Наскоро говорих с един украиннец, които преди години е дошъл да живее в България, по времето на Янукович обаче се е върнал в Украйна, а сега отново е дошъл да работи и живее в България! Та той казва следното- "Мои приятели ме убедиха да се върна в Украйна, след като Янукович дойде на власт!" Послушах ги и не съжалявам затова! Тогава в Украйна заплатите пак бяха ниски, но беше и много по-евтино в сравнение с България.

111

Да, България

преди 5 години

Кой каквото прави, за себе си го прави....Крим наш, Крим наш ревяха *** в захлас, а сейчас.......

110

gogo

преди 5 години

Само за това, което Путин стори с детския лагер Артек в Крим, шапка му свалям.Лагерът бе в разруха и разграбен. А днес... вижте сами: ***/2TadkBz

109

Веско

преди 5 години

Много са ми интересни коментари на хора, на които явно историята им е чужда. Чували са за аншлуса или са гледали за анекса на Кувейт по телевизора, ама прочетете малко и за умишлено непопулярни прецеденти. Примерно как Кралство Хавай става американски щат. Или за още болезнения анекс на Тибет от Китай, където продължава да има жертви! Ама не ви е удобно май?

108

Анонимен

преди 5 години

Крим се присъедин към Русия след като обяви независимост и след като проведе референдум. Всичко беше съгласувано със законите на международното право.

107

Ала_Бала

преди 5 години

Крим е руски от времето на Екатерина Велика. Хрушчов го е подарил на Украйна. Украйна да е благодарна на Ленин, че я има. Предлагам разрешение на въпроса: Руска военна база в Маями и американска в Севастопол.

106

Севастополски валс

преди 5 години

Поздрав от Крим за всички евроатлантици:СЕВАСТОПОЛЬСКИЙ ВАЛЬС / 9 МАЯ, ДЕНЬ ПОБЕДЫ В СЕВАСТОПОЛЕ