145

до 150

преди 5 години

що не се поинтересуваш колко , 2 милиона българи слугуват на янките и западняците. май отношението 2 към 7 милиона и 4 към 146 милиона не е много в наша полза. Ако въобще разбра за кскво става дума.

144

до 147

преди 5 години

за момент си малко интересен с това ехидничене, но реално си скучен, като гледам средния руснак идва в Бг на почивка или си купува някскъв имот по морето. Виж средния бегеец няма време да почива камо ли да купува някъде имот.

143

рашка

преди 5 години

До 144Наистина моето мнение няма никакво значение за бушмените- те си живеят в измислен свят в ,който "бащицата " и водката са богове! Имаш ли въобще елементарна представа колко милиона от тях избягаха от комунистическия рай и отидоха да слугуват на краварите?!!!

142

до137

преди 5 години

щом не си схванал , значи е безмислено на първосигналното ти консуматорско съзнание да се обяснява ..

141

Боби

преди 5 години

До рашка"Като видя една рубла да струва 100$, аз първи ще викна: Браво рашки,велики сте!Ама надали...!!!!"Умнико между валутния курс няма никакво значение. Има значение с минимална 4 часова заплата (на запад майките с деца до 7 години имат право да бачкат по половин ден) можеш ли да оцелеш и то с деца или не.

140

Точно така

преди 5 години

По-скоро хората от Крим празнуват, че са се оттървали от корумпираната и некадърна украинска власт. Присъединяването на Крим към Русия е по искане на хората от полуострова. Това не е анексия, защото не е извършена насилствено.

139

до 144

преди 5 години

дреме му на някой в Русия за твоето мнение...

138

рашка

преди 5 години

Нека празнуват....чебурашка смело и уверено ги води към каменната ера!Накрая ще им останат голите ракети и манията за величие ! Като видя една рубла да струва 100$, аз първи ще викна: Браво рашки,велики сте!Ама надали...!!!!Пък вий си "вервайте" ...лошо няма....

137

Анонимен

преди 5 години

Честито!

136

Анонимен

преди 5 години

Ние ли сме на издръжка на Москва , които само си казвам мненито тука - психясъл си отвсякъде и страдаш от сталинистки сидром на обвинителство и клеветничество

135

Анонимен

преди 5 години

До 138 Много интересно кога Русия дава Македония на Югославия? По Санстефанския договор Русия дава Македония на България, капиш? нещо си противоречиш

134

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата в момента в Русия е 640 евро или 1240 лв, минималната необлагаема заплата в Москва е 522 лв, в Петербург е 473 лв. На минимална заплата са един милион и половина руснаци от 65 милиона работещи. В момента безработицата в Русиия е 2 процента и който има желание може да си намери добра работа

133

Боби

преди 5 години

До мазепа"Защото Украйна беше в състава на Руската империя и СССР. Просто е, Боби. Бъди сигурен че в Османското гробище има и българи-мохамедани, а в английското - шотландци и ирландци."Ами тогава самите Украинци за каква НЕЗАЛЕЖНОСТ - независимост говорят? Могат да говорят за някаква независимост след разпадането на СССР. Но дори тогава Крим и Севастопол са АВТОНОМНИ ОБЛАСТ/ГРАД със собствени местни парламент и правителство.

132

Анонимен

преди 5 години

Македония е Българска, ама същата тая Русия я дава на Югославия - Капиш??Братски народ ли? Мале ние българите си заслужаваме всяко страдание, с това чуждопоклонническо мислене и продажническо държание на всички политици, както и дребни душици, които толкова години са на издръжка от Москва.Браво, браво, браво господине... ..... А дано ти мине! Както се пее в една песен.

131

до 135

преди 5 години

И като е по-важен руския народ той какво получи от анексирането на КРИМ?Санкции и още по-мизерен живот и една маса хора, които тежат още повече на руската икономика - в крайна сметка "руския народ" пак изяде големия. Много ги топли сигурно обаче на маса да кажат, че КРИМ е "техен".Смешните руски ***, дето си продават "родината" за няколко рубли вече толкова са се оплели в "опорни точки", че звучат нелепо и за 10 годишните хлапета.

130

раша наша

преди 5 години

дами и г-да българи в заглавието има голяма грешка не е анексия завръщане в дома стига сте писали глупости и пропаганда това не не ви отива да плювате на вашите освободители историята няма да ви прости

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа"=======================================Това не прави кримчани по-малко руснаци и Крим по-малко руски! Смятш че на Русия и пука за мнението на либерастията??? Определено - не! По-важен е руския народ!

128

мазепа

преди 5 години

До БобиЗащото Украйна беше в състава на Руската империя и СССР. Просто е, Боби. Бъди сигурен че в Османското гробище има и българи-мохамедани, а в английското - шотландци и ирландци.

127

раша наша

преди 5 години

русия уважа желанието на кримчани и севастополци чрес референдум а сащ в косово и венецуела с насила

126

Анонимен

преди 5 години

За това малко парче земя си разсипаха икономиката. Полза нулева..