165

Гражданин

преди 5 години

Не знам защо,но имам чувството,че не е далеч момента,когато Русия ще празнува и анек сирането на някоя друга част от някоя държава -вие как мислите ?! Не,бе,ама като чета какво се пише за поредната надпревара във въоръжаването нещо подобно си предста вям.Ха дано не съм прав,ама надали! Па да се обърнем назад в историята и направим *** лко сравнения и ...

164

Анонимен

преди 5 години

Абе ***, защо не отидете да живеете в Русия бре?Моля ви се отидете на хубавото там с високата заплата, стандарт и в тази държава, в която няма корупция. Оставете ни нас да си живеем в опадащия запад...Отивайте и живейте в КРИМ! Вече е на вашите братушки, много хубаво било там разправяте. Ами хайде де отивайте и работете за тази велика "братска" държава! Живейте си охолно и не се занимавайте със лошия запад.Айде самолетите за Москва, пълни моля!!

163

тя

преди 5 години

Хората в Крим се спасиха от клане! ,затова имат повод за празнуване!

162

до 141

преди 5 години

Санстефанския мирен договор много бързо тичат да го променят с Берлинския договор същите тия братушки, дето са подписали тайните споразумения ( преди войната още ) с Австро-Унгария, че на Балканите няма да се допусне "ГОЛЯМА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА".И същите тия дето докарват войските си и се бият срещу нас заедно с Румънците?Тия братушки ли? А кой създава Югославия ? Сигурно Англия или България я създават, като понятие и държава? Смешните ти опорни точки базирани на комунистически подход са жалки

161

Анонимен

преди 5 години

До леки уточненияВъвеждат се в експлоатация на пълна мощност два броя ТЕЦ на полуостров Крим - Балаклавската и Таврическата, всяка с по 2 парогазови енергоблока. Сумарната им инсталирана мощност е 940 МВт.

160

до 168 (Ами)

преди 5 години

тя и България 1946г с "напълно честен и прозрачен" референдум стана народна република .И после супер доброволно селяните влезнага в ткзс-та и още по-доброволно "капиталистическо-фашистките" лекари, инженери заминаха на концлагери на почивка и тнт.

159

Ами

преди 5 години

Честит празник, братушки!На нашите евроджендърослагачи искам да напомня, че Крим НЕ е анексиран, а напълно самостоятелно и доброволно се ПРИСЪЕДИНИ към Русия, след открит, всенароден и напълно честен и прозрачен РЕФЕРЕНДУМ

158

Анонимен

преди 5 години

много младежи на тая снимка :)много комсомолци гледам се събрали :)

157

Анонимен

преди 5 години

До ВалентинИма един филм Дженталмены удачи, в него крилата фраза е "какая отвратительная рожа".(за Ел Вас става дкма).

156

Путин като Хитлер

преди 5 години

Така се почва - с анексиране пък накрая го докарват до на..а.не!

155

Анонимен

преди 5 години

До Ха...Това го разказвай на брачедите си в селската кръчма.

154

леки уточнения

преди 5 години

в процеса на реализацията:Президентът Владимир Путин пристигна днес в Крим, участва в тържествата и в церемониИ по въвеждането в експлоатация на ДВЕ електроцентрали на полуострова.

153

В

преди 5 години

Браво Русия!

152

Анонимен

преди 5 години

Ааахахайахахааах ! Стенат софииските сороскигендаре .

151

до 156 уууухааас

преди 5 години

Е, и какво от това ? Същата покупателна способмост както и при 1=1само дето ще носиш повече банкноти в джоба си.

150

niki

преди 5 години

Това е все едно да празнуваш деня, в който сам си се прострелял в десния крак.Страхотно.

149

Ууууухааааааааа

преди 5 години

1 RUB = 100 $US

148

до 154

преди 5 години

кат не идва в Бг ходи в Турция пък нашия Среден *** люпи семки на терасата в къщи и си брои железните левчета в пробития джоб.

147

Ха...

преди 5 години

Средния руснак все по-малко и по- рядко ще идва на почивка - справка, официалните данни по родните курорти..Имотните агенции са засипани от оферти за продажба на "руски " имото по курортите....Имат си Крим,переха се че вече нямат нужда да ходят по чужди курорти......в наше село казват : enjoy в такъв случай!

146

до144

преди 5 години

ми кат знаеш че никой не го е еня за теб , що спамиш тук, аде бегай ...