205

Анонимен

преди 5 години

"Крим"ще потопи Русия.Бавно,но сигурно санкциите ще се увеличават и Русия ще удари дъното.Сега борбата за газта е доста остра,но ще дойде ден,когато Русия ще я загуби.

204

раша наша

преди 5 години

международната общност да ядат ...............та на руснаците с техните капризи и санкции

203

Х

преди 5 години

Пир по време на чумa.

202

Внимателно

преди 5 години

Експерти да направят оценка на нападенията срещу ЛИбия,Сирия,Иемен,Египет,Турция и Киевска Русь като оценят как са проведени с какви средства и кои са диверсантите.Анализ подава че извънземни масови убиици чрез холограмни оръжия контролират все още терора ,,Преди Крим да обяви независимост имаше снимани обсебвания на тълпи чрез проникнали бесове. Да се направят каталози на" бесовете"

201

Кротко

преди 5 години

През 2012 година се наложи срочно да проверим балканските държаиви техните съседи за готвени нагло престъпни диверсии.Пси терор срещу Украйна тогава се водеше с насложени подпрограми на машинен иврит над телевизии на Украйнски.Атакуващата терористична програма внушаваше омраза срещу Москва у населението на най руската республика Украiна.След това отровиха с зомби пиво милиони направиха Майдана и хоп Окупираха Киевска Русия без Крим и Донбас

200

хохолите капут!

преди 5 години

украйна н е профашистка провинция откъсната от западните терористи.......

199

Rusnaka

преди 5 години

Долу ръцете от Крим той е изцяло Български и руснаците да не ни въртят номера че ще ги напаркаме изодзадзе

198

Анонимен

преди 5 години

Колко украинци загинаха в битка за отбраната на Крим? Нито един. Колко изстрела бяха дадени? Нито един.За родната земя се воюва, а не се реве.

197

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Просията инсценира разправия с Украйна и спря газта.Няколо дни парното беше слабо, после топлофикациите минаха на мазут.След 10 дни Просията клекна"ПОДВЕЖДАЩО1. Укр крадяха транзитен Газ2. При студената Зима и Европа "забеляза"3. Русия спря Украинските доставки но продължи да доставя транзитна Газ за Европа4. Тимошенко - Газовата Кралица спря транзита на Газ5. Дори Европа СЕ "ВЗРИВИ"6. Резултат Контрол на двете Укр граници от Европа7. Втори резултат Северен и Южен паток

196

Анонимен

преди 5 години

Като сте толкова ербап идете и "освободете" Крим" бе краварски ***, нали руснаците не стават, ама нещо не ви стиска!

195

Тачев

преди 5 години

Крим е бил около 400 години руски нападали са го много армии и си е оставал руски а украински е станал с един подпис на хрушчов през 1956 или нещо такова И ако не беше майдана с явната организация и поддръжка на една задокеанска миролюбива държава която си бе заплюла севастопол всичко щеше да е по старому а сега вече е късно.

194

Анонимен

преди 5 години

не си ли спомняш студения януари преди десетина години.Спомням си го.Просията инсценира разправия с Украйна и спря газта.Няколо дни парното беше слабо, после топлофикациите минаха на мазут. След 10 дни Просията клекна, след като записа към $3 млрд загуби от непродаден газ.

193

Анонимен

преди 5 години

Путин анексира Крим и го превърна в барутен погреб !......пък после се чуди защо Светът ги мрази !

192

У аз празнувам

преди 5 години

По малко руснаци ми се мотат в краката вече пет години като обикалям света Така че всички са доволни

191

Помогнете на кочинта

преди 5 години

С още санкцииДокато започнат да ядат нефт намазан на приклади!

190

Анонимен

преди 5 години

украйна не съществува ;това е профашистка провинция откъсната от западните терористи .ЗАТОВА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА РУСИЯ СРЕШУ ЗАПАДА Е ПРАВИЛНО,А САНКЦИИТЕ ПРОЯВА НА ЗАПАДНОТО БЕЗСИЛИЕ И ЗЛОБА

189

Анонимен

преди 5 години

КРИМ НЕ Е РУСКИ

188

Анонимен

преди 5 години

До 192. Ей Мисиджан,не си ли спомняш студения януари преди десетина години.Сигурно не е бил роден. Газта през Украйна не е сигурна.През Турция е сигурна, но е вече турска, а не руска, в крайна сметка и те могат да ни манипулират и държат в ръцете си.А можехме, чрез Южен поток сами да определяме цените за Сърбия, Македония, Румъния и т.н.Но заради тиквата на Бойко и на твойта, като такава, утре ще трепериш от студ.Слагай съчките в хола на апартамента и се топли.

187

РУСОМРАЗ

преди 5 години

КАК МОЖЕ ДА СЪМ В ЕВРОПА И ДА ИМАМ 5 НОВИНИ ОТ ЕВРОПА....И 100 НОВИНИ ОТ РУСИЯ

186

Анонимен

преди 5 години

Освен блатата на московия нищо друго не е руско .И накрая пак там ще бъдат натикани