82

Анонимен

преди 3 години

президентът и Йончева са хората,които ще извадят България от герберастката кал ,в която сме потънали...страх ги е за апартаментите апаратчиците от ГРОБ...ЗАТОВА ВИЯТ НА УМРЯЛО...

81

Анонимен

преди 3 години

Като им гледам кандидатите за евродепутати се питам защо ли не са предложили направо Владимир Путин и Дмитрии Медведев?Те и Йончева и Станишев и Иво Христов са с големи,червени и руски корени.Сериозно ви казвам,че ни трябва не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Само той се доказа като сериозен антикомунист-добре почисти страната си от *** и сега всички чилиици го боготворят!

80

Юлена Гьончева

преди 3 години

Само чрез източна Европа ще се преборя за моя дял от България!

79

Дядя Мраз

преди 3 години

С чевената спаружапристига дядя Пут,че иска да нахмузянарода ни в хамут!

78

Анонимен

преди 3 години

Само чрез Европа ще се преборим за България

77

Анонимен

преди 3 години

То и ГДР / ГЕРМАНСКА Демократична Държава/ се кръщава демокрация, а *** на ужким.

76

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 80 Тя и СК се нарича демократична държава. Комунистическа наглост без край.

75

Андрейчо

преди 3 години

Йончева,хубаво е подхванеш работата по -изтънко и по-отдалече - например чрез Луната да се пребориШ за България,само дето не уточняваш за коя България става дума : тая,коя то беше по бай Тошово време или по времето на СтаниШЕФ?! И друг път,така,по-точно се изразявай,разбираш ли !Ха,наслука! То,дорде не речеш, може и чрез ...Марс,ама кой ще ти плаща командировките до там ?!

74

Анонимен

преди 3 години

Йончева греши, че като употребява ЕС за вътрешни нужди ще постигне нещо щото после с нейните камъни по нейната... това си е старо правило за тоз който изнася вътрешните си проблеми навън. А социалистите, както и тя самата са далеч от ангели.

73

Го4о

преди 3 години

КПКОНПИ какво чака та не укауши тази КОБРА-Йончева докато ни е "под ръка"????

72

ПЕНКО

преди 3 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ : КАКЪВ УНИКАЛЕН СЦЕНАРИЙ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ НА ХОЛИВУУД - СЪС ЗЪГЛАВИЕ : " ГЕРОИНЯТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ В ЕС " !!!??!!! "РОДИЛКАТА" НА ПСП -- -СЪПРУГАТА НА Г.Й СТ. БОНЕВ НЯМА ОБЩО КАКТО И/БИВШИЯ И МЪЖ/ ОГРАБИЛИЯТ НИ ВЕНЦИ ЙОСИФОВ-ОТ БеСиПи - -ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА -ФАЛИТ- И ВИЛА НА ВАШИНГТОНСКОТО ЕЗЕРО !!!

71

Анонимен

преди 3 години

Ха ха комунист ми говори за демокрация.:D

70

баба мара

преди 3 години

младежи не се увличаите само съдът е този които постановява присъди друготое преливане от пусто в празно както го правим вече 30 години

69

Анонимен

преди 3 години

Ръководството на сливенския затвор поздравява другарката Йончева с песента "Чакаме те"!

68

Анонимен

преди 3 години

До БАНкоСега мъжки момичета като Йончева и Кьовеши са надеждите ни !Къде слагаш Кьовеши до крадливото Ленче бе каскет?

67

Анонимен

преди 3 години

ЕС, САЩ или Русия??Изберете сами..........................................най-малкото зло??

66

мери

преди 3 години

Опасна е ще вкара Боко и Цецо най накрая в паниза там им е мястото каквото и да драскате тя си знае работата

65

niki

преди 3 години

Червената бабичка-яга не никакъв защитник на никого, а просто един иструмент за пране на пари и манипулации по медиите. На Европа и трябва да евтаназира всички подобни недоразумения на природата.

64

Kiorsufra

преди 3 години

Vsi4ki upravliavali BG sa krali do skasvane,a ne sa mislili sa babi I diadovzi. Kakvi domati ,kavi krastavizi.Prodavat Balgaria na par4e.Sa6to istrebiha tolkiva jivotni.Tova ne e lu pora4ka ot van?Evropa ia interisuvat samo neinite interesi.No ne onteresite na malkite strani kato Rumania,Balgaria,GarziaAlbania.kolko gu6na ,,Tikvun" ot taia delavera s jivotnite.Tova e sabotaj na darjavata spriamo bg selsko stopanstvo, I eto doidoha isbor I setiha se sa pensiite.

63

Анонимен

преди 3 години

Прибирай се в русия....