62

Анонимен

преди 5 години

"" Нинова: Елена Йончева е лице на борбата за справедливост ... "".................Не вярвайте на БКП ... не, че Герб са цвете, но БКП са по-зле.

61

анонимен

преди 5 години

Партията БСП има вече лице другарката Йончева.Най вероятно има и глава другарката им Нинова.Ако ръцете на Партията са всички онези, които гласуват за Партията,то кой е ГЪЗЪТ на ПАРТИЯТА?Питам ,не за друго ,а за да знам към кого са насочени сексуалните мераци на останалите българи.

60

Анонимен

преди 5 години

Какви евроизбори сънуват тези ?В Брюксел не разбраха ли , 4е БСП са Троянски кон , защо ги допускат въобще .Вси4ките им симпатизанти са същите празни кратуни .

59

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

58

БСП - жалка

преди 5 години

И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...

57

Анонимен

преди 5 години

А кой ще оглави листата на ГЕРБ? Две от първите кандидатури са женени за чужденци, носят чужди имена, а искат да представляват България! Цялата им партия е продажна и служи на всички "началници", но не и на българите!

56

TT

преди 5 години

Госпожа Лъжа препоръчва за водач на листата Крадливото Ленче! Ашколсун както казват японците...

55

Анонимен

преди 5 години

Aideee.... i Russia otiva v eu....

54

Анонимен

преди 5 години

Безгранично лицемерие... Само с 2 думи...Защото парите от КТБ са били за Партията...

53

Ха-ха

преди 5 години

Майтапчийка ...

52

Анонимен

преди 5 години

Приватизаторката от Крушовица и другарката Милиончева.

51

До честито

преди 5 години

Я кажи нещо за биографията на тиквун, бодигарда на Тодор Живков!

50

Честито

преди 5 години

- дъщеря на резидента на ПГУ-ДС 1967-1972 г. в Брюксел, където е работил срещу НАТО и ЕИО под егидата на резидентурата на КГБ- рускиня по майчина линия, цялото семейство на майка й са работили в режимни учреждения - дядото в репресивните служби, а другите в обслужващата система на ЦК на КПСС

49

Анонимен

преди 5 години

Не са европейска партия ми да напълно си прав.Тоталитаристите не могат да са проевропейска партия все тая дали са леви или десни те могат да са само едно марионетки на чужди сили и диктатори в собствените си страни а диктатурата им трябва за да може закона да е волята им да крадат до откат пред всички и това да е легално защото при диктатура държавата това са те а закона е волята им народа пък са робите собствеността им.Тези са гъ.за на справедливостта, ей това са.Да отиват на майната си точно.

48

Анонимен

преди 5 години

Аха значи Йончева е лицето на неолибералните фашисти който доскоро предлагаха съюз на непторялитарните нацисти който сега са в съюз с ГЕРБ а преди това и с ДПС бяха в съюз, и лъжат хората че са социалисти.Нека един път ясно да го кажа в България никога не е имало социалисти.Имаше държавни крайно десни държавни капиталисти кръстили сами себе си комунисти за заблуда на врага и център десни капиталисти тоест ГЕРБ сдс и др.А всичко що е плутократ и капиталист има една добродетел да краде до припадък

47

Забавно е :)

преди 5 години

Партията на милионерите от БСП се бори за справедливост :)

46

любител любовник

преди 5 години

Каква борба,какво сумо,мешки пълни с @овна!

45

Възрастен

преди 5 години

Пиле, виж как се издаде! Наистина възрастните не използват чуждици от английски като милениуми. Дано от ГЕРБ да ти плащат добра заплата!

44

тя

преди 5 години

Тя казва публично това , което всички знаят , но не казват!

43

Леля

преди 5 години

Дърта кукумявка ти знаеш ли какво е справедливост. Каква борба водела Йончова. Тая крадла.